- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye 4.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
#TOTTI
üzenetére
Ezért írtam zárójelben és mondjuk jogos, nem írtam le, de ezen spórol szerintem a fél világ G tulajoknál. Tűrésben még elfér, cserébe sokkal olcsóbb és nagyobb a választék ebben a méretben. Nálunk a plusz magasság segít is, első lökös pont átmegy így a szegélyeken és kevésbé veri le a sárfogókat is. És hát nem tudom, csak keleten ekkora spúrok, de már gyárilag is ezzel kaptuk meg a kocsit. A téli az jó volt default.
Sanki: Van a fizikai és emberi oldal. Nyilván a sima acél könnyebb, kevesebb a rugózatlan tömeged, könnyebb a kormány, olcsóbb a gumi, kevésbé lesz a futómű is zabálva. Ilyesmi. Kinézetre alu jobb, cserébe nehezebb, ha szélesebb is, akkor nehezebb a kormány könnyebben leszel űtfésű. Cserébe jól néz ki, meg nyilván szárazon jobban tapad.
Te tudod, nálunk van tervben 16", de amilyenek az utak, szerintem marad ami most van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- Videó stream letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Roborock S5 Max
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest