Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
farkas-j
üzenetére
Ugyanannyira tilos, mint mondjuk filmet lekalózkodni. Mindenki leszarja ... amíg nem árulod a másolatot.
A gond, hogy némelyik hozzászóló szerint ciki meg stb., hogy néhányan otthon, saját kínai eszközzel diagnosztizálunk, mert hogy úgyis fals értéket ad és különben sem értünk hozzá.
Ezért írtam azt amit írtam.
Egyébként nekem is van OPCOM és ELM327 is otthon... olcsóért.
Mindkettő hasznomra vált már nem egyszer.
Ezeken:
Astra F X14NZ, Astra F X14XE, C Corsa x10xe (?), C Corsa Y17DT, Zafira B A16XER, Ford Transit 2.2 TDCi QVFA...
Mind családban, baráti körben van.Mindegyiken kiszűrtük a hibát illetve leszűkítettük a kört. Tehát megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest