- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Most hízik a májam a dicsérettől

Egyébként szerintem is szép. Mikor kijött első ránézésre fura volt, de szokni kellett. Nekem most nagyon tetszik, az a lényeg.(A népítélet cikkem még csak az első, látszik rajta. Másrészt akkor nagyon elfogult voltam épp, mostanában kevesebbet vezetek, most talán józanabb vagyok a kocsival kapcsolatban
)Ami sok pozitívum mellett negatívum:
Az összeszerelési minőség tényleg rossz. Nagyon recseg, ropog, mikor valamit megnyomogatok a beltérben.
Ami furcsa, hogy majdnem 5l belemegy az ablakmosó tartályba, de ahhoz képest hamar elfogy (valószínűleg a lámpamosás visz el sokat).
Az eső szenzor tényleg nem a legpontosabb néha, de azért általában jó.
A navi 900 cd lejátszáson kikapcsolva bekapcsoláskor le be tud fagyni
A flexride futómű (sport/tour gomb) nem nagy szám, de nem rossz. Félek hogy drága lesz, mikor elromlik.
Tele van rekesszel, de egyik sem hatalmas (a 2 kesztyűtartó kicsi) (az újnál már a felső kesztyűtartó megszűnt, de az alső ugyanolyan kicsi
)Ami pozitívum:
Panoráma üvegtető, panoráma szélvédő nagy élvezet (amíg be nem törik és kapjuk a számlát)
Az AFL fényszóró iszonyú jól világít (néha kicsit későn veszi le a reflektort magától, de lehet van már rá frissítés)
Szerintem felfele csaltak, és több mint 130 ló (CDTI). Egyesben még lassú (elég rövid is), kettesben viszont már nagyon megindul. Azért a súlya érződik, nem egy kanyarvadász
Kényelmes, jól rugózik, és ha kell megy is rendesen. Néha este csak kimennék vele az országútra és mennék...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- ZIDOO médialejátszók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)