Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• glutamin

őstag

válasz dokar #7718 üzenetére

szervókormány - BP-en a parkolás miatt nagyon hasznos. Szinte mindennapos, hogy cipőkanállal kell beállnom valahova. Egyébként nem igényelném, normál haladás mellett nekem is szimpatikusabb a szervó nélküliség

fűthető tükör - régebben eszembe se jutott volna ilyesmi, de télen esős, párás időszakban sokszor voltak használhatatlanok a külső tükrök. A bal oldalit még csak csak megtörli az ember de a jobb oldali menet közben nem megy:D BP-en a sok sávváltás miatt nélkülözhetetlenek.

tempomat - szüleim 220km-re laknak, autópályázni jó, egyéb esetekben fölösleges nekem is. Ez havi 1-2 alkalommal lenne jó.

eletromos ablak - nekem még nem esett le a fogantyúja, de félek, hogy idővel letöröm véletlenül:D Meg egyébként is kényelmetlen vezetés közben tekergenti, miközben lekacskaringózok egy parkolóházba.

távirányítós központi zár - esőben nem mindegy mennyi idő alatt jutunk be az utastérbe:D 4 embernél már elég macerása kis pöcköket felhuzogatni belülről.

Persze lehetne még sorolni dolgokat, de ezek talán a legfontosabbak, amik már felmerültek nálam. ha majd felvet a pénz és már nem fogom sajnálni a gépsárkányt (jelenlegi 141e km-ével még pazarlásnak érzem eladni), akkor majd egy Vectra kategóriás verdát szeretnék helyére. Nem biztos, hogy Opel. Majd elválik egy pár év múlva.

Új hozzászólás Aktív témák