Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Üdv!
Elsőként szerintem ne TE figyelj a dolgokra, hanem kérd ki szakember véleméynét, d egy márkaszervíz lenne a legjobb, messze a kereskedéstől. Működjön minden az autón, klímától a féklámpáig. Jó nagy próbakört menni, nem ilyen 5 perceset. Törés, rohadás van-e az autón. Attól, hogy öreg, még semmi baja, inkábbb, ha leharcolták!! Szerintem is sok lesz a 150 ló első autónak, főleg egy F Astra kasztniban. A GSI-k amúgy is orrnehezek és hajlamos a segge kitörni kanyarokban, ha nem figyelsz! A 150 lovas motornak a hengerfeje a gyenge, főleg az első szériásoknak. Csattogó hidrotékék cseréje sem olcsó!! Váltó, tartóbakok ne lógjanak! Így hirtelen ennyi!!
"Az ilyen öreg, ritka, eredetileg is felpiszkált autókhoz egyre drágább lesz az alkatrész és egyre nehezebb lesz beszerezni hozzá."
Egy F Astrához bármi fillérekért beszerezhető, még akkor is ha GSi, max 1-2 kasztni elem drágább és ritkább, műszakilag ugyn az mint a többi.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest