Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bandi0000

nagyúr

válasz WP14 #75696 üzenetére

Nekem is csak szaladgálni kell, most még diákként megéri bemennem 30 km-re kecsóra bérlettel,vagy diákkal, de amúgy már nem érné meg, ott lennék mint benzinnel

illetve helybe is simán elszaladgálnék, mert oké bicajjal betekerek nem nagy dolog, de nem 2 perc, és van hogy 1 nap 3-4 szer be kell mennem a városba, és akkor az már sok idő

Van otthon 2 autó, mindig morog a fater ha elkérem, ebből van elegem, mert alaphangon horgászni vagy kecsóra beszaladok, mind1 hogy opel, vagy a lada, de ő viszont megy dolgozni, opellal kell menni 10kmre mert a lada ciki :D másnap itthon a városba meg a ladával szaladgál, ergó ha én holnap horgászni mennék, akkor az opelt morogva adná oda, mert akkor ladával kell mennie, de ha a ladával mennék horgászni az se lenne jó, mert ha másnap haza jön akkor a ladát használja :D de mikor kocsi vételre adnám a fejem, akkor jön a dumával h ne vegyek mert van autó, neki mind1 mivel közlekedik, jah persze :D

(#75709) WP14: Én is néztem, de kevés van belőlük, mindenesetre még majd át kell gondolnom, nem olcsó azért a fenntartásuk se,vagyis úgy ha nincs melóm :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés