Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz bandi0000 #75695 üzenetére
Kifejezetten hiba nincsen - én nem találtam és face csoportban sem írtak.
EGR az lehet problémás mint minden típusnál de kopó fogyó alkatrész.
Másik negativum még a toronycsapágy, nincsen semmilyen gumiborítása, ezért kb 80-100 ezer km-ként cserélni kell, tehát sűrűbben mint egy átlag autónál, és sajnos ehhez eléggé szét kell bontani az elejét.
Érdemes a faceliftes verziót megvenni, abban sok elektronikai hiba már kijavításra került.
Már a benzinesben is van kettős tömegű lendkerék ezek kb 200 ezer km-t bírnak de van akinek elment 250 ezret is az autó.(#75696) WP14
Első sorban melóba járás, de ezen felül minden máshova is. Nem nézem a km-t ha úgy tartja kedvem belük és autókázom 200-300 km-t csak úgy valamerre. Siófokon van nyaraló oda elég sokat járkálok igy sokat megyek pályán. Havi szinten 2-3 ezer km-t belerakok az autóba. Szeretek dinamikusan vezetni, de nem rendszeresen hogy pörgetem a motort, dizelt felesleges, viszont mindig ki van kormolva a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
- Eladó egy Roidmi F8S S1 SPECIAL EDITION vezeték nélküli porszívó
- BOSCH CONTROL CT 100 WIFI-S SZABÁLYZÓ
- TROTTEN munkaasztal áron alul eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest