Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Kifejezetten hiba nincsen - én nem találtam és face csoportban sem írtak.
EGR az lehet problémás mint minden típusnál de kopó fogyó alkatrész.
Másik negativum még a toronycsapágy, nincsen semmilyen gumiborítása, ezért kb 80-100 ezer km-ként cserélni kell, tehát sűrűbben mint egy átlag autónál, és sajnos ehhez eléggé szét kell bontani az elejét.
Érdemes a faceliftes verziót megvenni, abban sok elektronikai hiba már kijavításra került.
Már a benzinesben is van kettős tömegű lendkerék ezek kb 200 ezer km-t bírnak de van akinek elment 250 ezret is az autó.(#75696) WP14
Első sorban melóba járás, de ezen felül minden máshova is. Nem nézem a km-t ha úgy tartja kedvem belük és autókázom 200-300 km-t csak úgy valamerre. Siófokon van nyaraló oda elég sokat járkálok igy sokat megyek pályán. Havi szinten 2-3 ezer km-t belerakok az autóba. Szeretek dinamikusan vezetni, de nem rendszeresen hogy pörgetem a motort, dizelt felesleges, viszont mindig ki van kormolva a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest