Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daywalker

addikt

Thx, már belefolyt az ára mégegyszer...

Hmm, még nem tudtam kipróbálni de BMW-s ismerősök használják és teljesen meg vannak elégedve vele (ez állítólag nem nyikorog-csikorog, minta több sport cucc). A GreenStuff gyakorlatilag utcai betét és csak másodsorban sport betét, mert kevésbé melegszik el, de hidegen is teljesen jól fog.Még azt érdemes tudni, hogy ez kevésbé porol, mint a gyári- és utángyártott betétek (alufelninél ez nagy előny). Van Red Stuff, ami erősebb gépekhez van és vannak még fokozatok, egészen a verseny használatig. Tehát a lényeg, hogy ez nem versenybetét. Amúgy ha erősíteni akarsz, akkor vegyél fémfonatos fékcsövet, az tuti használ - ezt kifelejtettem az előző felsorolásból. Ebayen kapni, asszem 90 euró körül van az angoloknál és ide is szállítanak.

Ha kipróbáltam és bejárattam a betétet akkor beszámolok a hatásáról. Amúgy szállítással együtt (Brémából jött) 86 eurót fizettem. Ez picit több, mint a duplája egy normális utángyártott betétnek.

Apropó, Angel Eyes. Én is tartok tőle emiatt, de állatul néznek ki (és amit kinéztem az 200 euró). De én sem bízok annyira a vetítőlencsés megoldásokban. Te mit ajánlanál síküvegesben?

Új hozzászólás Aktív témák