Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Akkor ezek szerint tényleg működik a koncepció.
Sonyt semmiképpen nem szeretnék, volt már ilyen fejem, utáltam, egyik kollégával nagy egyetértésben, akinek az Octaviájában szintén hasonló volt. Nemcsak csúnyán szóltak, de hangosítás helyett állandóan leugrasztottam az előlapot, mert annyira miniatűr, vacak gombok voltak egymás hegyén-hátán, ha kikapcsoltam, akkor is futott az elején valami csiricsáré szöveg, amitől éjszaka megőrültem, a csatornaváltó gombok pedig 12 egyforma gomb közé voltak alul elrejtve, ráadásul egymástól nem különült el a 12 gomb, úgyhogy mindig csak érzésre próbáltam megtippelni, hogy melyiket nyomom. Pedig anno a maga idejében valami drága szar volt, de soha többet Sony. Ezzel együtt örülök, ha neked bejön, sőt, az sem kizárt, hogy manapság jó cuccaik vannak.
Ami miatt kérdeztem az egészet, az az ára, szinte már gyanúsan olcsó a Pixmanianál ez a Blaupunkt fej, és ehhez képest meglepően sok mindent tud, úgyhogy ennyiért valószínű beleugrok, aztán majd megláltjuk, milyen lesz.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest