Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fero02

nagyúr

válasz parandroid #6298 üzenetére

Blau-ból elég soknak gyenge a tuner része, tehát ha a rádió sokat van használva, akkor felejtős. Vagy vmi atom antenna kell hozzá.

Sony: elég sokan félnek a Sonytól (nekem sem a szívem csücske volt), sokan panaszkodnak az optikára. Nem igazán értem, h miért. Amikor kipróbáltam az enyémet*, akkor a kezemben tartva ráztam, mint egy hülye gyerek. Semmi nem történt. MP3-nál ugye nem is érdekes a téma, de audio cd-vel sem volt semmi gondom. Ennek ellenére a mi tárcánknak megfelelő árban sztem a Sony a legjobb, esetleg még a Pio, de az ízlés kérdése is ugye...mármint a küllem.

*Én nem rég vettem át _seth_ -től az Xplod (használt) fejet, tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Jók a gombok (pedig sztem voltak bőven nyomogatva :U ), számomra kézre is esnek (tudom ez egyéni szoc. probléma :D ), nem igazán szoktam félre nyomkodni, az előlapos dolgot meg pláne nem értem, h h sikerült összehoznod. :(

Vagy vehetsz kicsit olcsóbban Kenwood-ot, akik világ életükben az alsó kategória legalját képviselték. Full sz@rok. Vagy kicsit többért egy frankó Alpine-t, esetleg Clarion-t.

Na leültem. :R

Új hozzászólás Aktív témák