Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Na, hogy így összejöttünk, bedobnék egy körkérdést:
Kinek mi volt az első saját autója (Opel - nem Opel) és mit szeretett / nem szeretett benne? És mi lenne az álomautó? Itt is jöhet Opel - nem Opel.
Én kezdeném: én tavaly vettem egy F Astrát (mint azt sokan tudjátok), szerettem a formáját ('90-es évek autói nekem bejönnek
) , viszont nem szerettem, hogy eszi a rozsda, de hát 23 éves volt. Most egy B Vekit hajtok, sok élményem nincs vele kapcsolatban, de a motor karakterét, a formatervet, a kényelmet szeretem benne, de eddig nem adott okot arra, hogy ne szeressem. 
Az álomautó meg egy '67-es Dodge Challenger, egyszerűen megpusztulok a hangjától!

Ja és jó reggelt, márkatársak, itt az újabb hétfő, sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) , viszont nem szerettem, hogy eszi a rozsda, de hát 23 éves volt. Most egy B Vekit hajtok, sok élményem nincs vele kapcsolatban, de a motor karakterét, a formatervet, a kényelmet szeretem benne, de eddig nem adott okot arra, hogy ne szeressem.