Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
RocknRoller
üzenetére
Bratyóm is majdnem ekkora - súlyban és magasságban is kicsivel több - de azt mondja elfér az Astrában.
Normális állapotú darabot kell venni ha dízelt keresel, alkudni kell és kezdő tartalékot tervezni. Mindegy honnan és kitől veszed, az első év szop utca lesz. Az 1.7CDTI darabokat nem igazán látom, hogy hullanának - vagy csak pont hogy én nem látok rá. De 5 kilóért nyilván nem kapsz olyat. Az általad megadott keretből mindenképp benzinest vennék. Futná dízelre, de az olyan is.
Ha jól tudom azért nincs egy egetverő különbség 1.4 vs 1.6 fogyasztásban. Az éves 20k km meg attól függ ebből mennyit mégy pályán/városban.
Tegnap egy 1.8 QP tulajjal beszélgettem, neki 8 literben megáll a fogyija akkor is ha tapossa pályán 150-nel meg akkor is ha nyuggeres város 60, kívül 90-100.
Miután hazaértem (90km-t mentem) elújságoltam neki a BC szerinti 3,8-as fogyasztásom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)