- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
F Astra az nagyon hajlamos az ilyesmire, nálunk pl. nincs olyan F Astra ami ne rohadva, van amelyik már olyan durván hogy látom a hátsó rugókat !

G Astra szerencsére annyira nem, vagyis nem nagyon láttam még sokat, persze vannak kivételek ... na de azok olyanok is hogy 3-4 évben 1X van lemosva !

Szerk.
Ma állt mellettem egy szép fekete G Astra de nagyon koszos volt ... mondom belenézek már, én még ilyen nem nagyon láttam a váltószoknyában 1kg cigarettahamú + csikkek, a műszefalon annyi por hogy már lassan virágot lehetne ültetni, sehol nem volt benne semmilyen szőnyeg csak a szövetkárpit ami már szét volt taposva és kibolyhosodva és mintha beleöntöttél volna vagy 5 lapát homokot ... szörnyű hogy ilyenek is vannak !

Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest