Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
köszi! ennek azert örülök
....de azert ez vicc nem? En a biciklimnek, ha nem egyenes a kormanya, fogom es beallitom egyenesre...
ne legyen mar ez egy nagy ördöngösseg egy autonal egy olyan szerviznek, ahol ezzel foglalkoznak....
nem tudom egyebkent ez mitöl vagy miota van....csodalkoznek, ha mindig is lett volna, csak nem tünik fel. A teli kerekeket most tettek fel...ez ezzel összefügghet?
nem hinnem...de megis a csere utan 1 honappal tünt ez fel 
Alvazvedelem: Ez dilemmam, mar regota......cefet rozsda a kocsi alja....szerelö azt mondta ez van, a nemet/osztrak utakon hasznalt tömenytelen so/környezetbarat "so" ezt csinalja....az összes osztrak/nemet kocsi amihez közük van az ilyen....csak pl most, hogy szereltek a valtot, ugy alulro kell leszedni a dolgokat es mondtak, hogy volt olyan csavar, amit lazitozni kelllett hosszu ideig, hogy ki tudjak csavarni....igazabol en ezzel most nem tudok mit csinalni, viszont arra gondoltam, hogy ha esetleg el akarom adni par ev mulva, akkor az pozitivum, hogy alvazvedözve lett....es nem riad el senki, ha megnezi, hogy az aljan a csavaok full rozsdasak.
Ugyanakkor nem tudom mennyi valos ertelme van. Ok, nem fog latszodni, nyilvan lesz olyan csavar, elem, aminek jot tesz, de attol meg a rozsda eltünni nem fog es 100% osan nem is fog vedeni semmi....azaz lesznek olyan reszek ahol a rozsda megmarad...csak nem latszik. Vagy rosszul gondolom

Pont amit irtal, azert neztem is mar regebben azt a helyet, ahol csinaltattad...de messze van es több nap, ez igy nekem mostansag nem fer bele

Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- Pánik a memóriapiacon
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszi! ennek azert örülök
....de azert ez vicc nem? En a biciklimnek, ha nem egyenes a kormanya, fogom es beallitom egyenesre...
ne legyen mar ez egy nagy ördöngösseg egy autonal egy olyan szerviznek, ahol ezzel foglalkoznak....
nem tudom egyebkent ez mitöl vagy miota van....csodalkoznek, ha mindig is lett volna, csak nem tünik fel. A teli kerekeket most tettek fel...ez ezzel összefügghet?
nem hinnem...de megis a csere utan 1 honappal tünt ez fel