- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Declare
üzenetére
Az uj autokra biztos igaz. De a regiekre mint az enyem nem hinnem hogy igaz, nyilvan nem vagyok mernok, de ha csak jozan paraszti esszel nezem:
1700-nal sziv a turbo 2300-on kozel a teljesitmenye 100%-at leadja. Nincs kettostomegum meg ilyen olyan csodamegoldas. En 1500on elvaltok, es az utazo fordulatom is nagyjabol ennyi. Az alapjarat 800-as fordulat. Azt erzi az ember mikor erolkodik a kocsi, pl 50-nel 5.-be nem tudom berakni mert beremeg az auto, szinte alapjaraton megy, nincs ezres fordulat sem. De ez hogy 1500as fordulat keves neki, hulyesegnek tartom mert ez az jelentene hogy gyakorlatilag folyamatosan menne a turbo. Minek? Semmi ertelme. Nem ezert van, nem ez a feladata. Dizelt porgetni hulyesegnek tartom, nem erre van. 2 ezres fordulatra szvsz ott a benzines. 1500as utazoval siman elvan a dizel. Lehet az uj modernre ez nem igaz ahol van mindenfele szuro, meg kettestomegu de hogy az oregebb dizelekre ez nem igaz az is tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- RAZER Edition Gamer Szék ÚJSZERŰ ÁLLAPOT!
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest