Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Felkomf.
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Kezdetben itt Debrecenben 4 márkaszerviz volt most mára 1-re redukálódott (csak egy maradhat
)Első két évbe odavittem ahonnan vettem az autót, de utána megszűntek (nem volt rájuk panaszom)
A legnagyobbhoz nem jártam, mert már árajánlat kéréskor nem voltak szimpik.
Utána belefutottam egybe ahol azt sem tudták hogy hogy működik a lámpamosó és vagy 3-szor kellett kivinnem hozzájuk az autót mire megcsinálták a lámpamosót (pedig csak a lámpa mosó fedelét hagytam el)
Ezek kerestem egy másikat ahol szintén korrektek voltak, egy alkalommal csak 50%-ot kellett fizetnem a szervizért, mert a munkafelvevő több mint 1 órát váratott. Ide 4 évig hordtam az autót, de ők is visszaadták az ipart.
Az utolsó 1 évet már csak utolsónak megmaradt-hoz tudtam vinni, de az is csak egy olaj csere volt.Mindenhol ott lehettem, vagy olyan volt a szerviz kialakítása hogy végig láttam hogy mit csinálnak az autóval.
A termékeket ott bontották ki előttem.De szerencsére az autó nem volt szerviz látogatós fajta a 7 év alatt. 55 000 km alatt nem sok minden kophatott el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szervizlátogatások:
-Garanciás javítások: Szelepfedél tömítés,CIM modul csere
- Egyszer érintett a gyári visszahívás a CIM modul miatt
-Fizetős javítások: lámpa mosó csere,
-Utólagos beszerelések: Tempomat + Parkoló radar (8 szenzoros)(egyszerre került beépítésre)
-Biztosító által fizetett cserék: jobb oldali elektromos tükör, jobb oldali első-hátsó ajtó
-Kötelező szervizek: garanciálisan előírt szervizek (első 4 évbe) utána Évenkénti olajcsere+levegőszűrő,utastérszűrő csere szerviz 4+ keretében illetve 3, és 7 éves korábban szerviz 4+ keretében általános szerviz csomag (olaj,levegő,utastérszűrő csere, gyertyacsere, egyéb ellenőrzések)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LEGO klub
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Linux Mint
- Óra topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)