Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Calogero

addikt

válasz Declare #48888 üzenetére

Kezdetben itt Debrecenben 4 márkaszerviz volt most mára 1-re redukálódott (csak egy maradhat ;])

Első két évbe odavittem ahonnan vettem az autót, de utána megszűntek (nem volt rájuk panaszom)
    A legnagyobbhoz nem jártam, mert már árajánlat kéréskor nem voltak szimpik.
    Utána belefutottam egybe ahol azt sem tudták hogy hogy működik a lámpamosó és vagy 3-szor kellett kivinnem hozzájuk az autót mire megcsinálták a lámpamosót (pedig csak a lámpa mosó fedelét hagytam el)
    Ezek kerestem egy másikat ahol szintén korrektek voltak, egy alkalommal csak 50%-ot kellett fizetnem a szervizért, mert a munkafelvevő több mint 1 órát váratott. Ide 4 évig hordtam az autót, de ők is visszaadták az ipart.
    Az utolsó 1 évet már csak utolsónak megmaradt-hoz tudtam vinni, de az is csak egy olaj csere volt.

Mindenhol ott lehettem, vagy olyan volt a szerviz kialakítása hogy végig láttam hogy mit csinálnak az autóval.
    A termékeket ott bontották ki előttem.

De szerencsére az autó nem volt szerviz látogatós fajta a 7 év alatt. 55 000 km alatt nem sok minden kophatott el ;]

Szervizlátogatások:
    -Garanciás javítások: Szelepfedél tömítés,CIM modul csere
    - Egyszer érintett a gyári visszahívás a CIM modul miatt
    -Fizetős javítások: lámpa mosó csere,
    -Utólagos beszerelések: Tempomat + Parkoló radar (8 szenzoros)(egyszerre került beépítésre)
    -Biztosító által fizetett cserék: jobb oldali elektromos tükör, jobb oldali első-hátsó ajtó
    -Kötelező szervizek: garanciálisan előírt szervizek (első 4 évbe) utána Évenkénti olajcsere+levegőszűrő,utastérszűrő csere szerviz 4+ keretében illetve 3, és 7 éves korábban szerviz 4+ keretében általános szerviz csomag (olaj,levegő,utastérszűrő csere, gyertyacsere, egyéb ellenőrzések)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés