- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
gzbotii
üzenetére
Igen ezt en is hallottam mar, hogy ramaty allapotu motorba, ami nem volt karbantartva, abban problemat okozhat, amit felold. Ehhez nem tudok okosat hozzaszolni

En ugy inditottam, amikor megvettem a kocsit, hogy elsö olajcserekor egy motormoso adalek (olajba kellett tölteni, közvetlenül csere elött es jaratni alapjaraton egy 10-15 percet). Aztan csere mindenfele szürökkel együtt. Utanna öntöttem hozza elöször ezeket a dizel adalekokat.
Azota mar csak azt hasznalom neha, amit linkeltem. Nekem bevalt ez igy abszolut.
Mondjuk a törtenethez tartozik, hogy ez Nemet kocsi is volt, nemet üzemanyaggal es sok palyaval, 5 evesen, szoval valoszinüleg nem is volt total mocsok a rendszer.
(#48643) AMD Power az astranak ennel jobban nem jöhetett volna a vw botrany
biztos, hogy profitalnak belöle....bar csendben jegyzem meg, hogy nekem a hasznaltautos kepek alapjan csalodas az astra. Biztosan jo es jobb, mint a J volt, de en ebben az arban, nem ezt vennem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Welock Smartlock u81
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

biztos, hogy profitalnak belöle....bar csendben jegyzem meg, hogy nekem a hasznaltautos kepek alapjan csalodas az astra. Biztosan jo es jobb, mint a J volt, de en ebben az arban, nem ezt vennem....