Hirdetés
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
1.7DTI Isuzu blokkon lehet tisztitani az egr szelepet?
Valoszinu ez lesz a gondja. Kb 10 evig hetente egyszer legalabb kiegettem, ha nem voltam vele varoson kivul, akkor is. Marciusban korhazban voltam es csak varosoztam vele, a kiegetes elmaradt, egyszer elkezdte, hogy nem jott meg a turbo nyomas, csak gondolkodott, aztan megugrott es ment mint a szel, a sarga kodot pedig kidobta. Na ezt azota jatsza, hol semmi baja es vilagit a sarga, hol nem vilagit es semmi baja. Vagy nem is az egr a gond. Megy muszakira jovo heten. Legtomegmerore is gondoltam, viszont az ha megkampul, akkor nem javul meg es romlik el ujra.
A turbonal nincs valami szelep ami ezt okozhatja? Mert kiporog mikor olyanja van, akkor is, csak erotlen, viszont mikor jo, akkor olyan mint regen, semmi rendellenes zorej, fust stb, ebbol gondolom, hogy nem romlott el veglegesen az a valami.
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Energiaital topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs