- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Pajac: Hawking
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Tudom van milyen autót vegyek topik, de bennem már összeállt, leszűkült két modellre a keresés. A két kiszemelt: Astra H kombi, Zafira B. Mindkét példányból 8-10 éves, keveset futott, 88kW-os 1.9-es dízeleket nézegetek. Ahogy elnézem ezek állapottól, kortól és futásteljesítménytől függően 1.5-2M Ft körül kaphatóak. Nálam a felső határ 2M, de ebbe már bele kellene férnie mindennek, a papíroknak is. Ha a kettő közül kellene választanom a Zafira jobban tetszene. Hosszú távra szeretnék autót vásárolni, tehát fontos szempont a fenntartási költség. Fontos a biztonság is, ez már családi autó lesz, nem csak munkábaszaladgálós, soklégzsák előny.
A kérdéseim a tapasztaltakhoz, illetve a tulajokhoz:
Melyiket vennétek, és miért?
Mire figyeljek oda vásárlások?
Típushibák? Rozsda?
Mik az árulkodó jelek, hogy egy visszatekert, széthajtott példányt akarnak eladni nekem?Hahu-n már hetek óta nézelődök, vannak olykor kiemelkedően jó vételnek tűnő autók, de mivel nem igazán vagyok szakértője az autóknak, így félek, hogy könnyen átverhetnek. A vásárlás őszre van datálva.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- S21 Dobozában 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest