Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Tudom van milyen autót vegyek topik, de bennem már összeállt, leszűkült két modellre a keresés. A két kiszemelt: Astra H kombi, Zafira B. Mindkét példányból 8-10 éves, keveset futott, 88kW-os 1.9-es dízeleket nézegetek. Ahogy elnézem ezek állapottól, kortól és futásteljesítménytől függően 1.5-2M Ft körül kaphatóak. Nálam a felső határ 2M, de ebbe már bele kellene férnie mindennek, a papíroknak is. Ha a kettő közül kellene választanom a Zafira jobban tetszene. Hosszú távra szeretnék autót vásárolni, tehát fontos szempont a fenntartási költség. Fontos a biztonság is, ez már családi autó lesz, nem csak munkábaszaladgálós, soklégzsák előny.
A kérdéseim a tapasztaltakhoz, illetve a tulajokhoz:
Melyiket vennétek, és miért?
Mire figyeljek oda vásárlások?
Típushibák? Rozsda?
Mik az árulkodó jelek, hogy egy visszatekert, széthajtott példányt akarnak eladni nekem?Hahu-n már hetek óta nézelődök, vannak olykor kiemelkedően jó vételnek tűnő autók, de mivel nem igazán vagyok szakértője az autóknak, így félek, hogy könnyen átverhetnek. A vásárlás őszre van datálva.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest