Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Hú emberek, hazafele mi volt az M7 -sen... nem tudom pontosan honnantól de kb. Siófoktól állt végig, csak nagyon a végén Pest előtt lehetett menni de akkor is elég telített volt minden.. De több tíz km keresztül borzalom araszolás volt hogy konkrétan álltunk. Leállósávban volt is pár szerencsétlen mókus, biztos nem bírták a gépsárkányok a meleget.. nem csodálom, én is féltem nagyon nehogy gond legyen.
Ezzel egyetemben újra meggyőződhettem róla, hogy hány embernek kéne azonnali hatállyal bevonni a jogsiját.
1. Látja, hogy nem halad a sor, de azért tolakodik, ide-oda balra jobbra váltja a sávokat de min. 10x 2 perc alatt, nem nyugszik. Vén f*sz, H Astrában (csak hogy örüljetek, hogy nem csak más márkát tudok szídni
).
2. Már halad a sor, csak mondjuk 60 -al döcögünk, de szépen megyünk, és akkor a nyomorult 80 -al elhúz félig a leállósávban, félig a külső sávban hogy azé a bokor nehogymá' megkarcolja, akkor kinyílik a bicska...
3. Valami egyterű szarral próbál letolni az útról, mert volt pofám a belső sávban menni és hagyni 50 métert magam előtt. De nem tartottam fel senkit, mivel ismétlem, lassan, döcögve haladt a sor minden sávban, csak nem volt kedvem belvárosiast játszani és fék, padló, visszakető padló, fék, hanem szépen haladtam "tempomat lábbal". És tol, és told, és nem hagy 1 métert a 2 autó közt, nem viccelek. Családos ember, ott ült a család mellette. Ennek a kezébe se való egy vagyon meg a felelősség a családja iránt...
4. Érd előtt nem sokkal, már kezdtünk gyorsulni, 140 körül már tudtam gurulni a belső sávban, szépen kiegyensúlyozottan. Dugó már nem volt, de jó telített volt minden. A szlovák rendszámos audi meg a román bmw össze vissza mint az ökörhugyozás a 3 sávon ide-oda kacsázva próbálja lenyomni egymást mert egyik nagyobb patkány mint a másik és nem bírja elviselni, hogy leelőzték, akkor még normálisan ,szabályosan.
5. Beérve Pestre, a Rákóczi híd felé elkanyarodó úton megyek a megengedett 70 -el a jobb oldali sávban nyugisan, óriási szerencsémre mindig figyelek mindenfelé, látom hogy jobbról jön mint az állat egy gyökérge**i taxis, kb. kerékcsikorgatva nem bírja bevenni a kanyart, kicsit már átlóg a bevezető sávból a jobb oldaliba (enyémbe), majd akkor már azért jól ráfékez hogy tutira beleszálljanak (ahelyett hogy akkor már padlózna..), és kicseszi magát, be, a rendes jobb oldali sávba.Ez megint egy napi, sőt szűk 3 órán belüli tapasztalat. Offba rakom, boccs ha untatlak titeket ezzel, de ez botrányos, hogy mi folyik az utakon.. Mad max bakker...
Findzs semmi gond, csak mondom magamról, hogy nem kell ám komolyan venni a legtöbbször ha ilyesmit mondok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)