Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
Csak azt tudom irni, mint amit masok is. Ha lesz majd egy dizel autod, vagy egy turbosod (ertem ezalatt, hogy hasznalsz egyet legalabb egy ideig), utanna fogod megtapasztalni a különbseget.

Amikor vezetni tanultam, ket 1.6 os benzinmotoros autonk volt. Azt gondoltam akkor en is az 1.6 polorol, hogy hat annal nincs tovabb
(amugy tenyleg jo kis motor volt, kis kasztni, baro volt). Aztan jött az 1.9 tdi golf IV, amivel tanultam. Hat azt hittem betojok
Aztan azota eltelt bö 10 ev es volt szerencsem sok kocsit vezetni hoszabb tavokon is es ez alapjan irkalok. Kesöbb szerintem Te is fogsz mosolyogni az 1.6 astra H val kapcsolatos "vad" es "tol" es hasonlo mostani erzelmeiden 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(amugy tenyleg jo kis motor volt, kis kasztni, baro volt). Aztan jött az 1.9 tdi golf IV, amivel tanultam. Hat azt hittem betojok