Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Maga modul csatlakozása ugyan olyan szar mint az elődökön.
Érintkezési hibák voltak vele.Pl
- nem mindig ismerte fel a kulcsot (elég hülye helyzet volt amikor a benzinkútnál vagy háromszor-négyszer ki-be szálltam az autóból mire beindult
,mert nem volt elég csak ki-be húzni a kulcsot, zárni kis kellett)- ha égett a tompított akkor nem szólt a duda, de ahogy nyomtad a dudát úgy hangosodott a rádió
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- egyszer kézzel kellett nyomni a kormányoszlop alsó burkolatát az indítónál, mert ha nem tetted akkor leállt az autó. Elég furán néztek, hogy én vezetek az asszony meg áthajolva matat a kormánynál
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az enyémbe volt újra programozva a CIM modul, és kétszer cserélve garanciába. Még jó hogy vettem 2 éves korába plusz 2 évet mert az egyiket 8 hónaposan, másikat pedig 3 éves korába kellett cserélni.
2010 év végén indult egy visszahívás, engem 2011 januárjában hívtak be (01.05). A javítás kb öt perc volt. Egy szorítóbilinccsel rászorították a CIM modult a helyére.
A 10-R-036 számú visszahívás tartalma:
Az Opel tájékoztatása szerint néhány Opel Astra H és Zafira B modell esetében a CIM meghibásodhat, ami kihathat a kürt működésére.
Az OPEL, vevői filozófiájával összhangban úgy döntött, hogy megelőzendő az esetleges későbbi kellemetlenségeket megerősíti a CIM modult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,mert nem volt elég csak ki-be húzni a kulcsot, zárni kis kellett)