Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Calogero

addikt

válasz AMD Power #44322 üzenetére

Maga modul csatlakozása ugyan olyan szar mint az elődökön.
    Érintkezési hibák voltak vele.

Pl
    - nem mindig ismerte fel a kulcsot (elég hülye helyzet volt amikor a benzinkútnál vagy háromszor-négyszer ki-be szálltam az autóból mire beindult ;],mert nem volt elég csak ki-be húzni a kulcsot, zárni kis kellett)

- ha égett a tompított akkor nem szólt a duda, de ahogy nyomtad a dudát úgy hangosodott a rádió ;]

- egyszer kézzel kellett nyomni a kormányoszlop alsó burkolatát az indítónál, mert ha nem tetted akkor leállt az autó. Elég furán néztek, hogy én vezetek az asszony meg áthajolva matat a kormánynál ;]

Az enyémbe volt újra programozva a CIM modul, és kétszer cserélve garanciába. Még jó hogy vettem 2 éves korába plusz 2 évet mert az egyiket 8 hónaposan, másikat pedig 3 éves korába kellett cserélni.

2010 év végén indult egy visszahívás, engem 2011 januárjában hívtak be (01.05). A javítás kb öt perc volt. Egy szorítóbilinccsel rászorították a CIM modult a helyére.

A 10-R-036 számú visszahívás tartalma:
    Az Opel tájékoztatása szerint néhány Opel Astra H és Zafira B modell esetében a CIM meghibásodhat, ami kihathat a kürt működésére.
    Az OPEL, vevői filozófiájával összhangban úgy döntött, hogy megelőzendő az esetleges későbbi kellemetlenségeket megerősíti a CIM modult.

Új hozzászólás Aktív témák