Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Újabb paranoiás kérdezgetés/következtetés/tapasztalat:
úgy néz ki, hogy mostmár valóban megevett az Z16XER egy fél csík olajat (bár annyiszór nívópálcáztam, hogy lehet, hogy én "törölgettem" ki belőle
), közel 8 ezer km után. Hátul se füst, se fehér, se folyadék, se kék füst semmi nem jön, húz, megy, fogyasztás nekem egy lehelletnyit magasnak tűnik itt a fórumozokhoz képest, de annyira talán nem, hogy ebből lehessen rosszra gondolni, ráadásul kézikönyv 8.7 l / 100k, megvan, és ott biztos még csak nem is nyomták neki. .
Kézikönyv szerint 1.6 Z16XER olajfogyasztás [l/1000km] 0.6. Mondjuk ez borzalmas sok szvsz., 4.5 liter kell bele, és a min és max között 1.0 liter van. Tehát akkor 2000km -enként töltögetni kéne és még jó lenne a gyári adatok szerint?
Ez inkább csak ilyen eszmefuttatás volt, a választ úgy is tudom "minden rendben teljesen normális, még jobb, mint sok másiknak ami még jó", de azért na, mégis.
Szóval nyugodtan véleményezzétek azért
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest