Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
válasz fero02 #25884 üzenetére
Most érkeztem el, hogy gép elé üljek jelentem MEG VAN A MŰSZAKI
a múlt hét az nagyon brutálisan telt, raktam föl ugye képet, hogy hogy nézett ki. Napi 7 -8 órákat töltöttem kint kb 2 héten keresztül, Hétfőn lejelentettem a kocsit csütörötök 4 órára, ugye közben elszakadt a generátor szíj, kedd este majdnem kigyulladt a kocsi. a légtömegmérő betáp kábele sérült volt és összezárt, biztosítékja ennek külön nincs, így szépen járó motor mellett izzott a kábel végig az egész motor kábelkötegben. Kb 50 szál vezeték között , 2mp-en múlt, hogy nem lobban be, összeégett minden. Na akkor úgy voltam, hogy kitolom az udvarközepére és még meg is kínálom egy kis benzinnel.....erőt vettem magamon és hajnali fél 2re kibontottam mindent és újra kábeleztem, leszigeteltem, kicseréltem, stbstbstb....
műszakit is megoldottam minden tökéletes volt a kocsin, egyedül a kipufogórendszert nem dijazták, hogy az így sem okés, hiába van műbizonylatom, de mondom nincs problem majd én díjazom.
nyiknyiknyiknyik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest