- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
válasz
fero02 #25884 üzenetére
Most érkeztem el, hogy gép elé üljek
jelentem MEG VAN A MŰSZAKI
a múlt hét az nagyon brutálisan telt, raktam föl ugye képet, hogy hogy nézett ki. Napi 7 -8 órákat töltöttem kint kb 2 héten keresztül, Hétfőn lejelentettem a kocsit csütörötök 4 órára, ugye közben elszakadt a generátor szíj, kedd este majdnem kigyulladt a kocsi. a légtömegmérő betáp kábele sérült volt és összezárt, biztosítékja ennek külön nincs, így szépen járó motor mellett izzott a kábel végig az egész motor kábelkötegben. Kb 50 szál vezeték között , 2mp-en múlt, hogy nem lobban be, összeégett minden. Na akkor úgy voltam, hogy kitolom az udvarközepére és még meg is kínálom egy kis benzinnel.....erőt vettem magamon és hajnali fél 2re kibontottam mindent és újra kábeleztem, leszigeteltem, kicseréltem, stbstbstb....
műszakit is megoldottam
minden tökéletes volt a kocsin, egyedül a kipufogórendszert nem dijazták, hogy az így sem okés, hiába van műbizonylatom, de mondom nincs problem majd én díjazom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest