- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
válasz
adorjant
üzenetére
Igem, leginkább abból veszed észre, hogy amikor benyomod a belső levegő keringetést, mert elötted megy egy füstgép, akkor furcsa hangot hallassz a kesztyűtartó irányából. Amúgy ez nem nagy móka, könnyű javítani. Már nem emlékszem, hogy mekkora átmérőjü réz gyűrű kell, de azt rá kell ragasztani a tengely törött részére, itt ott kicsit flexelni, köszörülni belőle, hogy elférjen, és kész. Ezután mondjuk érdemes építeni egy kis elektronilát, ami megakadályozza a motor le égését, mert ugye így már a tengely nem tud eltörni, így leéghet a mozgató motorja.
-
Spancer RE
aktív tag
Srácok!
Miskolc vagy környékén valaki bele tudna nézni az autóm agyába Tech 2-vel, hogy az ECU-ban van e egyáltalán a tempomat funkció?

-
törölt tag
Félre értettetek. Én csak chip tunningban gondolkodok, azaz olyanban amikor átírják az " agyát "
Lecserélni nem tudom, de az a pár plusz LE jól jönne
-
Tomoty
senior tag
válasz
üzenetére
Üdv.
Nekem sikerült kihozni egy 1.8-as szívóbenzinből kb 170-180LE-t, de ez elég "zsebbenyúlós".
Sporttengely 262-272 fok közötti, használtan cirka 80-100eFt.
Chip hozzá kb 30-50eFt. Így van kb 120 lovad.
Én még növeltem kompressziót, hengerfej csatornát bővítettem, Lexmaul 4.1 leömlőt és vasmagos sportkatalizátort raktam bele.
Így lett meg a "majdnem" 100LE/1000ccm. Ha ezek még meglennének egy X16XEL-ben, akkor az 140-150LE környékén járhatna. Ez így elég dinamikus és haladós lehet, DE ez már tényleg elég drága mulatság. -
F_Gergely
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=ftNDRt9d9bs&feature=youtube_gdata_player
Ilyen elektromosan behajthati tukroket hogy lehet B vectraba varazsolni? Nagyon tetszik

-
F_Gergely
őstag
válasz
sziada5925
üzenetére
Az auto egyebkent full extra, es olvastam tobb helyen is hogy vannak vectrak amik elore be vannak kabelezve igy bizom benne ebbe is ki van epitve a komolyabb bc lehetosege. De majd ugyis viszem a kocsit autovillamossagishoz majd ott megmondjak. A masik amit szeretnek a muszerfal csereje mert ez meg a regebbi es pl ha indexelek csak azt mutatja hogy villog az index de azt nem hogy melyik. De nem tudom ez mennyibe kerulhet.
-
sziada5925
aktív tag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Akkor az lehet, hogy utólagosan beszerelt kapcsoló.
Most van nálam egy CDX G Astra bontáson. Nagyon sok extra van benne meg is lepődtem, közte az általad említett bajuszkapcsoló is.
Többek között figyeli az olajszintet, a kiegyenlítő tartály és az ablakmosó szintjét is és kiírja a fogyasztást is.
Elkezdem lassan átépíteni az enyémbe, nem kis projekt lesz.
-
zolikaDB
veterán
válasz
üzenetére
Öööööööööööö.... Öööööööö.... Legolcsóbban a dízelturbó tuningolható. 1.9TDI.
1.4-1.6 benzin felejtős. Hengerenkénti leömlő, hengerfejsíkolás, hideg levegős levegőszűrő, sportvezérműtengely, üres csőrendszer végig, és ehhez írva egy chip, és akkor vmivel fickósabb lesz. De pl a veztengely is magas fordulaton jelent vmit. Kva nehéz az autód, mint nekem is, a motor kicsi, nem való vadulásra.
diablo: ki hozta neked elő a BC-t? -
F_Gergely
őstag
válasz
sziada5925
üzenetére
Igen, ezert bizom benne hogy lehet bele nagykijelzos bc-t berakni a mostani helyett ami csak datumot, idot, meg kulso homersekletet mutat.
-
hdman
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Ebben van egy kis (10%) városi kóricálás is

-
törölt tag
Köszi a lámpás válaszokat. Nem reagálok külön külön, de én is arra jutottam hogy nem kell nekem. srác mondja hogy mindent ad hozzá meg csak össze kell dugni és jó lesz
(20e ft)
nembaj, sima gyári b2 lámpákat szeretnék a b1-esmbe.x16xel tuningos autót imser valaki? na nem a műanyag lökhárítós ráaggatósat..
hanem valami komolyabb elektronikai tuningra gondolok.
Ahol optimalizálják az autót egy normálisabb sportdobhoz.
Van ezeknek értelme? pár lóerőt csak ki lehet még ezekből csikarni, nemde ? -
hdman
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Én szinte csak pályán használom, általában 140 tempomat, de néha elgurul a gyógyszer, főleg ha valaki beáll elém 170-180-nal

-
diablo1984
veterán
városban nekem is annyit eszik, most télen az akku is szar volt benne, ha beindítottam akkor járatni kellett, hogy következőnek is tudjak indítani, úgy nekem is tisztán városban megevett 10 litert! de ez a sok járatásnak és a rövid távnak volt köszönhető! most távolságban használva nagyon baráti a fogyasztás, pedig pesten is mászkáltunk mindenfelé, de állítom, hogy 110-nél 5 alatt lehet tartani a fogyasztását az biztos! meg ami még tetszett, hogy 130-nál padlózva is úgy gyorsul még mintha kergetnék, olyan 190 körül kezd kopni az ereje, 200 fölött meg szinte alig gyorsul, de 210-et ki tudtam belőle hozni! érdekes, este a belsőből még az Audi A6-os is kiállt előlem, mikor megérkeztem mögé!

jah, igen, egy 1605kg-os monstrum!

-
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Ahh akkor te feljebb vagy mint en, az enyem B vectra kombi 100 paci 5 sebesseg, 2.0 DTi

-
hdman
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Neked is a DTH van? SZERK: már látom

Már megint 6,4 volt az átlagfogyim
Durva ilyen alacsony számokat látni, főleg, hogy Neked Vectra kombi van, ami azért nehezebb, mint az én Astra kombim... 
-
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Egy hete van meg az autom, eddig egyszer tankoltam de remelem nekem is igy fog fogyasztani. Sajnos a computerem nem ir fogyasztast csak idot meg datumot, viszont Comfort felszereltsegu es az indexen van ket gomd amivel elvileg a computertben lehet lepkedni, igy remelem bele tudok majd rakatni egy olyan bc-t ami mar okosabb

-
hdman
őstag
H Astra 1,9 cdti 110kw Z19DTH.
Mennyi olaj kell ebbe a motorba? A neten 4,3litert találtam.
Pontosan ennyi kell bele, vagy tegyek bele többet? A neten azt olvastam, hogy ha pontosan 4,3 litert teszel bele, akkor a nivópálca szerint elég sok hiányzik, mert sok megragad az olajszűrőben....
-
diablo1984
veterán
na végre kipróbáltam pénteken a vectrát hosszú távon, Hajdúböszörmény-Budapest-Hajdúböszörmény távon, felfelé a 4esen mentünk 110-120-as tempó mellett fogyasztás 5liter volt kereken mire pestre felértünk(durva, hogy 110 tempomatnál 4,5-5 liter a fogyi a számítógép szerint), visszafelé az M3-ason jöttünk, tempomat 130-al("németország felé kerülve" volt, hogy 210-el is meggurult a masina), mire hazaértünk az 510km-es út pont 5,5lityis átlagfogyasztást mutatott, megtankolva reális, mert 5,37-re jött ki, tehát pontos is az agya! durván stabil az úton a vectra, 160 tempomatnál is 6-6,3 a fogyasztás, ami nem semmi!
főleg, hogy lyukas a coolerem, kifúj az injektorom és rossz a thermosztátom! mire lenne képes, ha ezek jók?

nagyon meggyőzött ez a kocsi, mostmár van az olajban is kicsit több mint 1000km, még átlátszó és egy mm sem hiányzik belőle! imádom!

-
adorjant
őstag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Ezt laikusként hogy veszem észre? Nem megy minden irányba a levegő? Vagy fura a hangja,amikor állítaná az irányt?
-
KonzolKartel
őstag
válasz
adorjant
üzenetére
Légterelő alatt a fűtés, hűtésre gondolsz? Nálam pl. az volt, hogy az előző tulaj egy lemezzel, és egy csavarral rögzítette egy állásba a fűtésbox csappantyúját. H Astra.
Mázlim volt, találtam egy félig szétégett boxot, és abból nem kevés melóval áterőszakoltam a csappantyút az enyémbe.
-
adorjant
őstag
H Astra/Zafira/Vectra digitklímánál hogy lehet kideríteni,hogy a légterelők megfelelően működnek? Azaz le lehet-e buktatni a kókány javítást?
-
hdman
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Én xenon nélküli autót el sem tudnék képzelni. Össze sem lehet hasonlitani még az emelt fényerejű izzókkal sem.
Hát igen, azért van benne pár hibalehetőség: trafó, magasságállító motorok. (Mi szivtunk eleget Mazda6 nál a xenonnal, ha nem lett volna garis, akkor eléggé fájt volna)
Az izzók elég jól birják, bár én az enyémben kicseréltem mindkettőt, most ezer meg egy...
-
F_Gergely
őstag
válasz
üzenetére
Eloszor en is xenont akartam, aztan meglattam mennyibe kerul egy lampabura, meg az izzo, es a hibafaktorok szama, igy direkt olyat vettem ami nem xenon izzos. Sima lampabura 10 ezer a xenon ennel joval tobb, plusz beszarhatnak az erzekelok is. Jo a xenon csak iszonyar draga tud lenni

-
realmadrid
aktív tag
válasz
adidas4death
üzenetére
Tech2-es műszerrel ki lehet olvasni a központi egységből, legalábbis nekem ezt mondták Schillernél. Illetve megcsinálták annó.
-
TasiA
senior tag
válasz
üzenetére
Ez sima B2 halogén. ez a xenon
-
adidas4death
aktív tag
Erre esetleg tud valaki valami okosságot?

-
realmadrid
aktív tag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Szia, hátha [ez segít].
-
KonzolKartel
őstag
Valami elkezdett elől kopogni. Nagyobb kátyúknál semmi, inkább kisebb úthibáknál hallom. Fogalmam nincs mi lehet. Stabpálcákat 2 hónapja cseréltettem, a lengőkarokkal együtt.
-
F_Gergely
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
No a gyújtáskapcsoló van kikopva, majd cserélve lesz az is meg az index kar is

más:
Szeretnék acélfelnit az autóra, GM 5x110x15 ET 49 ez a gyári mérete?
Téli gumit akarok felrakatni, de acélfelnit nem igazán találok, igy arra gondoltam veszek külön acélfelnit és elviszem gumishoz hogy arra rakja rá a téli gumit. Csak a méretekben nem vagyok otthon. Köszi
-
Gorbesz
tag
válasz
realmadrid
üzenetére
Igen jol nyomhato. Sajnos a potkulcs nem bicska, nincs rajta remote.
-
törölt tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Én nem pesti vagyok. itt a kipufogós ember 60 km-re van.
azért gondoltam olyat veszek amit egy az egyben fel tudok tenni.Ha meg nagyon kell fehekkelem magamnak. van anyag is és hegesztő is (co)
Volt régebben egy felhajló ovál végű, ami árban is jó volt. de már nem találom.
-
-
törölt tag
csőváz
paragi oldalán nem találok b veki kipufogót.
csinálnak még csak be kell telefonálni? -
Pitu
aktív tag
Menetrögzítő kamerát használ(t) már valaki? Gondolkodom egy beszerzésén, néha összefutok érdekes közlekedőkkel.
-
realmadrid
aktív tag
válasz
Gorbesz
üzenetére
Szia, másik kulccsal ugyanezt produkálja ? Levegőszűrőt motor, pollenszűrőt, utastérfelöl tudod cserélni. Amit belinkeltél, specifikusan klímatisztító, szintén belső felhasználással. Érdemes egyszerre csinálnod, mielőtt beraknád az új pollenszűrőt, ezzel ki tudod fertőtleníteni az autó levegőztető járatait. Ajánlatom Loctite helyett: Motip klímatisztító spray, olcsóbb, többféle illattal.
Üdv ! -
Gorbesz
tag
sziasztok,
6 eves Opel Astra H gepjarmuvemnel az a gond, hogy a taviranyitoval nagyon nehezen zarhato az ajto. term. elem csere mar megtortent. mivel lehet gond? a kulcsban levo transponderrel, vagy a vevo egyseggel, vagy esetleg a gomb?
van-e lehetoseg ezt otthon javitani, vagy csak szerviz?tovabba a legszurot es a pollenszurot szeretnem otthon kicserelni.
ezek melle jo lenne egy ilyen tisztito?koszi
-
F_Gergely
őstag
válasz
adorjant
üzenetére
Koszi, mint kiderult a pontos hiba az, hogy amikor a gyujtast raadom a radio mukodik. (Sony fejegyseg) aztan mikor elinditom a motort, a radio elnemul, mintha elvenne tole az aramot az auto. Fogalmam sincs ez mitol lehet, de mivel a kocsi ugyis megy majd autovillamossagishoz, majd mondom ezt is.
Se a kodlampak nem mukodnek (se elol se hatul), se a fenyszoromoso. Az ablaktorlo neha magatol torol ki se tudtam kapcsolni. Szoval elektromosan nem kerek valami
-
zolikaDB
veterán
válasz
realmadrid
üzenetére
Ha jol emlekszem 30k alatt volt, de ez ugy relevans, ha beszelsz egy szerelovel.
-
Mikuland
tag
Sziasztok és békés ünnepeket!
Tud valaki olyan OBD készüléket blutis, vagy wifist ami kompatibilis egy 99-es Zafirával?
Amit Kínából rendeltünk a 2000 évi G Astrával működik, ezzel nem.
Köszi. -
F_Gergely
őstag
Aarra van valami tippetek hogy a cd lejatszo miert nem mukodik? Mikor rlhoztam a kocsit meg hallgattam, aztan egyszercsak se kep se hang, megcsak bekapcsolni sem tudom. Biztositekra gyanakodom, de nem talatam kiegettet.

-
zolikaDB
veterán
Ja igen, ismeros hidegen rangatas egyesben, hibauzenet: lambdaszonda csere es jo.
-
Palesz191
aktív tag
-
Palesz191
aktív tag
sziasztok.
astra f 2001es sedan.ugye van az utastérben a hőmérséklet-, ventilátor szabályzó, meg hogy hova irányítsuk a levegőt..
Jobb oldala nekem már jó ideje elment a világítás, és most sajnos másik fele is kezd elmenni.Kérdésem, hogy lehet ezeket az izzókat kicserélni, illetve milyen izzó kell bele mégis? Nem nagyon találok sehol semmit, hogy okosabb legyek, ezért hozzátok fordulok

(csak nem kell hozzá lebontani az egész középkonzolt)Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Nektek!

-
F_Gergely
őstag
Azt tudja valaki, hogy a lámpamosó hogyan működik? Feltöltöttem szélvédőmosóval, első hátsó szélvédőt mossa, de a lámpákat nem. Vagy annak kéne lennie külön kapcsolónak vagy tartálynak?
Index kart még nem szedtem szét, de ha változtatom a kormány magasságát, akkor is bekapcsol a refi... -
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Köszi, drukkoljatok, majd jelentkezem mi lett az eredmény

-
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Azt az ismerősök mondták, hogy ha zárlatgyanus dolog van inkább vegyem le éjszakára az akksit. Menetközben biztos hogy van zárlat, mert a műszarfalon a refi lámpája nem ég hanem pulzál és lehet hallani ahogy a két végállás között áthúz az áram a kapcsolónál.
Vennék új kart de ugye most zárva van minden, plusz mivel van tempomatom a sima index kar nem jó . -
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
megpróbálom szétszedni, mert ezzel az a gond hogy néha olyan mintha zárlat lenne a kocsiban, ezért szeretném legalább annyira használhatóvá tenni, hogy járni tudjak az autóval, egyenlőre éjszakára mindig lehúzom az akksit, hogy ne legyen baj.
-
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
10 évig telefonokat javítottam, nem vagyok egy kapkodós típus, csak fórumon olvastam, hogy vannak ott rugók is, attól kicsit félek, hogy szétszedem azt szétrepülnek a rugók, azért kérdezem, hogy hogyan is van a kar kiszerelése

egyenlőre ennyi infóm van:
"Alul van 3 csavar, meg ha elfordítod a kormányt, akkor a kormány alatt kettő. Ki kell még tekerni a magasságállító gombját és két félben lejön. Az indexkapcsolót két fül tartja alul felül, megnyomod, kihúzod, csatit lehúzod és mehet vissza az új." -
-
F_Gergely
őstag
válasz
_seth_
üzenetére
Ezt a réz sarus dolgot, tudod nekem picit részletezni? 27-én kell mennem az autóval, és mivel addig nem fogok kapni új index kart, arra gondoltam akkor szétszedem. Biztos hogy kontakthibás, csak abban nem vagyok biztos én ezt tudom-e javítani. A gond az hogy az index kar a két állás között, tehát üres állásban, és refire kapcsolva, lötyög, mintha nem tartaná semmi(egyik pozícióban sincs fix helye - nem kattan be a kapcsoló). Ebből adódóan, ha indexelek, akkor elmozdul a kar és fel-fel gyullad a reflektor. Érdemes szétszedni és babrálni vele, vagy egyszerűbb új index kapcsolót venni és felesleges szétszedni?
Köszi
-
-
F_Gergely
őstag
válasz
Okuyama
üzenetére
Szia, enyim is fekete 2004-ben lett behozva, 98 decemberi evjarat

A zarakat koszi, fogok irni ha szukseg lesz ra, elso korben a motorteret kell rendbe rakatnom utana jon az elektromos resz es legvegul a belso, szeretnek majd teljes borbelsot
A motorra en sem panaszkodom, szepen huz, es nem fustol nem kormol. Gondolkodtam en is kulfoldi auton de vegul ez volt egyszerubb na meg turelmetlen is voltam
Az index ahogy neztem szerintem cseres lesz, csak nekem a tempomat miatt a sima index kapcsolo nem jo.Viszont szerelesi konyvet nem tud valaki vectrahoz? Turtam a netet de amiket talaltam halott volt az osszes link.
-
Okuyama
tag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Hello ,látom csak sikerült vásárolnod egy Vectra-t
Nos látom neked is van mit cserélgetni rajta , nemtudom írtam e de énis ugyanebben a cipőben járok .2.0 dti 101 lovas Dizel Caravan fekete színű .Németországból behozott autó , jelenleg készítem felfele KPM es vizsgára + regadó ...Már elég sokmindent kicseréltem benne .... tetőkárpit ,kapcsolók , km óra,közpintzár stb ...Lényegében csak a belső teret kellet rendbe tenni .Meg kapott 1 pár komplett gyári ujj fényszórót is
Motorikusan egyébként kifogástalan füstmentes motor még hidegen is .Én nemtudom hogy van e ilyen de állítólag a kinti tulaj 2T Olajat öntött a gázolajhoz rendszeresen hogy csökkentse a kopást , nemtudom hogy van e benne valami de a motorja tényleg kifogástalan .Viszatérve a problémáidra ha úgy döntesz hogy kulcs szettet keresel nálam van komplett zárszett 2 db gyári kulcsal ,inmo chip-el központi zár motorral minden sallanggal együtt cakk pakk , indexkarom is van ha végül cserés .Meg persze minden más egyéb ,ha kell valami írj megoldjuk 
-
_seth_
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
Sebesség az váltórudazat gond lehet, kopott. Kpzárat cserélni kell de csak gyárira, utángyártottat nem érdemes berakni. Az index-refi nem a motormosás baja lehet hanem ezt csinálja ha ki van kopva a bajuszkapcsoló de ha szétkapod és állítasz a réz sarukon akkor jó lesz, legós dolog de én is így csináltam meg és hibátlan.
tomyoy: Gratula!
-
F_Gergely
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Turbó dízel a drága, 2000 köbcentis opel motoros. Igen, én is igy szeretném, csak két kulccsal, hogy legyen hozzá. Ja meg van egy zöld gomb a szivargyújtó mellett balra, az fingom nincsen mi de nem is mertem megnyomni
valami utólag tákolt gomb lehet.
És igen, kerül majd bele riasztó is, meg a központi zárat is rendbe kell tenni
-
bambano
titán
válasz
F_Gergely
üzenetére
nem írtad, hogy dízel vagy rendes

ha az 1-est nem veszi, az lehet a szinkrongyűrű hibája (nem tudom, ebben már szinkronizált-e az 1-es) meg lehet az is, hogy nem emel ki teljesen a kuplung és ezért mindig forog kicsit a váltó tengelye.
én nem csináltatnék kulcsot hozzá, hanem cserélném az egész zárat, nehogy valakinél ott legyen a másik kulcs... és mindenképpen szereltetnék bele valami elektromos meglepetést a tolvajok számára, pl. közelítőkártyás indításgátlót.
egy átlagosan normális autó akár ötödikben is elindul simán, csak érteni kell hozzá.
-
F_Gergely
őstag
válasz
üzenetére
Óccccsó volt, de fel voltam rá készülve hogy lesznek vele gondok, tehát semmi nem ért váratlanul.
De a kasznija rendben van és szép, nincsen rohadás, egyedül a csomi ajtón meg a hátsó lökősön van egy kis nyomódás, de ennyi.
Szerintem szép, és igen én is türelmetlen voltam
-
törölt tag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Csá!
Nem az én dolgom mérlegelni, de ha ennyi baja van akkor reméljük jó nyomott áron vetted.
Én utálom amikor azt mondják: gyűjts és vegyél drágábbat. Én is be szoktam vállalni a szarabbat, csak legyen már meg
-na de ennyi volt a prózai rész - 
A váltó rudazatot fújd be alaposan wd-40el a motortérben is belocsolod, meg a váltó szoknya alatt a gömbfejet meg mindent. Az segít a váltó kar "járásán" ha ott van szétkopva vagy elállítódva valami.
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Megvettem életem első autóját egy 98-as évjáratú kombi vectrát. Nagyon örülök neki de mivel használt autó mennem kell vele szerelőhöz az alábbi gondokkal:
1-es sebességet csak úgy veszi be ha kettesből rakom egyesbe, de igy gyönyörűen. Ha üresből akarom egyesbe tenni nem veszi be. Rüki, minden más tökéletesen beveszi, egyest csak kettesből.
Csak egy darab kulcsom van hozzá azt kell csináltassak. Tank ajtaját valamiért nem zárja a központi zár.
Elektromos zárlat lehet a kocsiban (sajnos a kereskedő kimosta a motorteret) mert ha pl, indexelek felkapcsolja a reflektort is (mintha ki lenne lazulva az index kar).
Hazafele menet közben "elszállt" az elektromos rendszer, fedélzeti számítógép teljesen resetelte magát, a rádió azóta se kép se hang (valszeg kiégett a biztosítékja), illetve a digitklima középső kapcsolójánál a kijelző világítása nem megy.
Ja meg a motortérben pár helyről pár olaj folyik.
De szépen húz az autó, kettesből simán elindul, gyári full extra igaz az ülésfűtés nem működik egyik ülésnél sem, de van tempomat és vonóhorog.
Majd gumishoz kell vigyem, autóvillamoságishoz, meg szerelőhöz.
De életem első autója, és az enyém. Ki van fizetve, nincsen rajta hitel, igaz átíratnom még nem sikerült de nálam van az adásvételi, a forgalmi, a törzskönyv, meg csináltattam biztosítást.Ha a fenti hibákhoz bárkinek bármi tippje lenne megköszönném

-
tomyoy
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
nincs, sötét van, max vakus

ha a fényezésre vagy kíváncsi, mennyire lett rossz, akkor elárulom nagyon. mármint a küszöb és ajtó ívek tökéletesek lettek, a két fenék rész meg olyan amilyen, nem lett lecsiszolva a szórógitt, csak simán fújva, hogy megtapadjon tutira a fény. Amúgy az is jó lett, csak matt. majd tavasszal kap rendes színt stb, most annyi volt a feladat, hogy kék legyen

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen házat vegyek?
- Sorozatok
- Formula-1
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(20e ft)

Durva ilyen alacsony számokat látni, főleg, hogy Neked Vectra kombi van, ami azért nehezebb, mint az én Astra kombim...