- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Omega B1 :
A hátsó ablaknál job boldalt a fejtámla mögött (C oszlop) a műanyag burkolat egy kicsit levált és eltorzult (kipuposodott). Altta be tudom dugni az újabb, és ott van valami műanyag izé, de nem tudom mire jó az. Nem nagyon látszik a kis "baki" de engem ku*vára idegeít. Hogy tudnám azt megcsinálni?

Másik kérdés. Ha az autó bal oldala mondjuk kátyuba megy, kisebb, nagyobb, tök mind1 - olyan hangot hallatt, mint ha valamelyik jobboldali ajtó nem lenne rendesen a helyen és elmozdulna és koppan egyet. Nem vagyok benne biztos, hogy akármelyik ajtó lenne, mert kinyitva meg se mozdul fel-le irányba, atomstabil. Valakinek valami ötlete?
Volt már hátsó teleszkóp cserélve (rugó nem), de előtte is csinálta, meg most utána is. A szerelőm szerint a futóműnél nem látott olyan dolgot, ami úgy kopoghatna, mint ha az ajtó lenne laza.Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- xBox One x 1Tb lemezes
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest