Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz urdug #16433 üzenetére

"Ami tény, 60 Ló volt feltüntetve, a gépkönyvi adatok amit otthon néztem meg igaz későn és pár hónappal később 58 Lovat írt, a valóság amit cirka egy félévvel később a tuning műhely padján mértek 56 szilaj vad paripát mutatott. PECH!"

Nem érezted magad rosszul, hogy "tuning" műhelybe mentél egy 60 lovas astrával?

"Ami szintén tény, csak a dili kedvéért rendszeresen gyorsultam vele SUZUKIK ellen és rendre vesztettem. Egy alkalommal a Kapásutcai képviselet jelenlétében, erkölcsi kártérítésként -per előtti megegyezésként- a CHIPP tuningot ŐK állták!
    Szervizelését rendszeres"

De hogy is képzelted azt, hogy te ezzel gyorsulni fogsz? Alapból egyedül is nehéz gyorsulásról beszélni nem, hogy versenyezni, egy 1literes swift is jobban pörög és könnyebb is.
    Tehát az opel képviselet fizette a chipet? És ezt hogy? Milyen per? Nem teljesen értelek... az emberi hülyeség ellen nincs biztosítás... tehát mit perelni?

Na mind1 :)

Üde színfolt, ennyi :D

(Jah, van szerencsém elég gyakran egy 1 literes suzuki swift csodát vezetni, nem rossz, megszokható de azért nem egy f astra pedig egész fullos modell, van is benne 50 paci, azzal is lehet előzni, haladni szépen, nem tartom fel a forgalmat egy percre sem, persze tudni kell, hogy mi is van az ember alatt)

Új hozzászólás Aktív témák