- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
urdug
aktív tag
válasz
_seth_ #16431 üzenetére
Üdv'
Ami az autót illeti, anno röpke 15 évvel ezelőtti a történet, és úgy volt igaz ahogy leírtam. Családi Balatonra járós autónak vettem, de ráfáztam.
Igaz vehettem volna turbósat is -valamely más típust- de mégis csak ez lett a bosszantásom tárgy. Hogy miért, mert akkor úgy gondoltam a ladánál azért mégis csak jobb, tévedtem.
Ami tény, 60 Ló volt feltüntetve, a gépkönyvi adatok amit otthon néztem meg igaz későn és pár hónappal később 58 Lovat írt, a valóság amit cirka egy félévvel később a tuning műhely padján mértek 56 szilaj vad paripát mutatott. PECH!
De azért kiélveztem a rohadék megnyúvasztását mert 13 évig gyilkoltam és 600.000 ezerért eladtam. A meghirdetés után 24 órára új tulajánál volt.
Ami szintén tény, csak a dili kedvéért rendszeresen gyorsultam vele SUZUKIK ellen és rendre vesztettem. Egy alkalommal a Kapásutcai képviselet jelenlétében, erkölcsi kártérítésként -per előtti megegyezésként- a CHIPP tuningot ŐK állták!
Szervizelését rendszeresen Németországban végezték!
Mindent összevetve, egy trágya konstrukció volt, illetve még ma is az.
Üdv' urdug
A témát a magam részéről lezártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Outlook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest