- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
urdug
aktív tag
válasz _seth_ #16431 üzenetére
Üdv'
Ami az autót illeti, anno röpke 15 évvel ezelőtti a történet, és úgy volt igaz ahogy leírtam. Családi Balatonra járós autónak vettem, de ráfáztam.
Igaz vehettem volna turbósat is -valamely más típust- de mégis csak ez lett a bosszantásom tárgy. Hogy miért, mert akkor úgy gondoltam a ladánál azért mégis csak jobb, tévedtem.
Ami tény, 60 Ló volt feltüntetve, a gépkönyvi adatok amit otthon néztem meg igaz későn és pár hónappal később 58 Lovat írt, a valóság amit cirka egy félévvel később a tuning műhely padján mértek 56 szilaj vad paripát mutatott. PECH!
De azért kiélveztem a rohadék megnyúvasztását mert 13 évig gyilkoltam és 600.000 ezerért eladtam. A meghirdetés után 24 órára új tulajánál volt.
Ami szintén tény, csak a dili kedvéért rendszeresen gyorsultam vele SUZUKIK ellen és rendre vesztettem. Egy alkalommal a Kapásutcai képviselet jelenlétében, erkölcsi kártérítésként -per előtti megegyezésként- a CHIPP tuningot ŐK állták!
Szervizelését rendszeresen Németországban végezték!
Mindent összevetve, egy trágya konstrukció volt, illetve még ma is az.
Üdv' urdug
A témát a magam részéről lezártam.
Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest