- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
üdv all!
rég jártam erre, mivel nem is volt gondom, ma viszont lerobbantam..
pirosnál állok, első vagyok, majd egyszercsak lefulladt a verda.. próbálgatom indítani semmi.. mintha nem kapna benyát.. kiszálltam, elkezdtem tolni, szerencsére cimbi pont meglátott így kicsit könnyebb volt. betoltuk egy parkolóba.. kinyitottam, mindent meglestem az elérhető stekkereket levettem visszaraktam, de semmi.. felhívtam a 188-at, felvették, majd jönnek..
egy óra múlva gondoltam ráindítok és beindult..
többször is kipróbáltam, ment pöccre, meg is örültem, hogy akkor minden rendben, közben meg is érkezett a sárga angyal, átvizsgálta nem talált semmit.. alapdíj, hali.. még jó hogy Szfv-ról jött, mert így jött mögöttem egy darabon vissza a melóhelyemre, erre a következő pirosnál megint lerohadtam.. .. bevontatott az autokubba, ahol közölték, hogy sajnos nem tudják javítani (főtengelyérzékelőt ír a computer) holnap viszik át egy szakihoz, majd ő mond rá valamit..mondjatok tippeket, árakat, mire számíthatok thanx előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
többször is kipróbáltam, ment pöccre, meg is örültem, hogy akkor minden rendben, közben meg is érkezett a sárga angyal, átvizsgálta nem talált semmit.. alapdíj, hali.. még jó hogy Szfv-ról jött, mert így jött mögöttem egy darabon vissza a melóhelyemre, erre a következő pirosnál megint lerohadtam.. .. bevontatott az autokubba, ahol közölték, hogy sajnos nem tudják javítani (főtengelyérzékelőt ír a computer) holnap viszik át egy szakihoz, majd ő mond rá valamit..