Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
úgy nektek kettőtöknek:
szóval a bajusz kapcsolón ott van a két gomb amivel a fedélzetit lehetne nyomogatni,de hiába nyomtam nem csinált semmit.igaz nem indítottam be az autót,csak gyújtást adtam rá.
a srác akitől vettem,mint ha azt mondta volna,hogy van benne fedélzeti.
bár a gombokról annyit,hogy az órát sem tudtam rajta átállítani.
az antenna erősítőről meg csak annyit,hogy nekem gyengének tűnik a vételi teljesítmény,szóval nem tudom mi van vele.
kéne a gyári rádió,bár most erre nincs pénzem(meg most úgy kb semmire).a sima cd-s sony lejátszóért szerintem nem kapnék annyit,hogy tudjak belőle venni egy cd-s gyárit...
mondjuk amúgy is ki kéne szedni ezt a rádiót belőle,és bekötni normálisan,mert amint leveszem róla a gyújtást,nem kap áramot és elfelejt mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- GTA VI
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Le Mans Ultimate
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gitáros topic
- DOOM - The Dark Ages
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest