Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz
dave93 #12660 üzenetére
Annyiért ez több mint baráti.
Az a baj, hogy nekem-18 éves vagyok- ugye nem sok pénzem. Munkát nem akarok vállalni-jön az egyetem ugye- a kocsi viszont minimum 1,2 milliót ér. Namost annyink jelenleg nincs ilyen dologra. Ha a lakás omlana be, persze lenne, de mit mondjak 2 autó mellett a szülőknek, hogy azt gondolják, a fiuknak olyan szüksége van arra a kocsira mint egy falat kenyérre és kifizessék?A mercik egyébként a németek között a legnagyobb szervíz dijakkal rendelkeznek. Apa mesélte- vizsgahelyeket jár ellenőrizni, de mivel sok márkaszalon is vizsgáztat kocsit ezért ilyen helyekre is- hogy volt olyan, hogy a mercis 2 kezét összetette, hogy csak 1 milla volt a közelető szerviz és milyen rendesek. Szóval az hogy a mercinek annyiba kerül a problémája az nem is annyira meglepő.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest