- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Abból is új van

csaresz002: A Omega.
bambano: Köszönöm a tippet!

omcsi: felsőholtpont jeladó új. Alapjárati motorból is volt már 2. A jelenségek szinte folyamatosan megvannak.
Voltam csütörtökön az elsőként ajánlott mesternél. Kicsit játszottunk a pillangószelep potméterével és egész rendberázta az alapjáratot. Az ütemes vibráció továbbra is megvan, de 750-es fordulaton legalább nem dől szét az autó. Így már az alapjárati rángatás is csak 2. sebességben érzékelhető. Hála az égnek mire hazaértem, kilyukadt a hűtő, úgyhogy tegnap egy kisebb felhőszakadásközben szedtem szét, ragasztottam meg és most gyógyultnak nyilvánult(kopp-kopp). A rugócsere és a potméter állítás együtt, első ránézésre kiírtotta a magas fordulaton jelentkező hullámzó teljesítmény leadást. Jövő héten még beszélek az úrral és meglátjuk, hogyan tovább.
Köszönöm mindenkinek mégegyszer a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest