- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Polír: kinek mire kell
Én apróbb karcokat akartam eltüntetni de az meg is történt, sőt... lámpabúrák is olyanok mint az új, alufelnik szintén (ha leszámítom a mély karcokat... arra való az újrafényezés).Egyébként meglepően sok kis karc eltűnt és még pár nagyobb is (műanyag felületről). Persze tudni kell mire lehet számítani: pl kőfelverődést kipolírozni ilyen módszerrel a motorháztető elejéről a lehetetlenség kategória de azt már komolyabb cuccal sem lehet, ott a lakkréteg már lejött, a festék sérült, néhol fémig szóval az szintén az újrafestés témaköre. Nekem annyit megért amennyit ráköltöttem

Egyébként nem hullott szét a gép, nem volt gond vele és vitte gond nélkül a pasztát még az elején is amikor sokat tettem rá és oda is nyomtam eléggé.
Szóval 5e gép, majd 2e forintos paszta persze csodát nem tesz de nagyon látványos eredménye van és nem csak a fényezés csillogása tükröződésére gondolok hanem sok karc tényleges eltüntetésére

Képek hamarosan

Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Kutya topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én apróbb karcokat akartam eltüntetni de az meg is történt, sőt... lámpabúrák is olyanok mint az új, alufelnik szintén (ha leszámítom a mély karcokat... arra való az újrafényezés).