Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
A 17 éves, 85 ezer kilométeres A Merivám a legjobb példa rá, hogy a kevés kilométer, és a gyönyörű külső önmagában még semmit nem jelent. Vezérlés szett még nem volt cserélve benne, és bár nem csörgött-zörgött, de úgy voltam vele, hogy 17 év után azért ideje ránézni. Amikor megbontották a motort, kiderült, hogy vastagon áll benne az olajsár, és hogy valami gebasz van az egyik vezérműtengellyel is. A baromarcú osztrák, aki az előző tulaj volt, 2-3 évente cseréltette az olajat, plusz mivel kevés kilométeres az autó, vélhetően csak szezonálisan használták. Kár, hogy nem fotóztam le...szívesen elküldtem volna a képeket apósomnak; aki mindig azzal idegesít, hogy egy jó minőségű olajat elég 30 ezer kilométerenként is cserélni.
Na ja: főleg úgy, hogy mi többnyire csak rövid távokat teszünk meg, városozunk, óvoda, bevásárlás stb. Gondolom, ez az osztrák is úgy volt vele, hogy minek az az olajcsere, amikor alig tett meg vele párezer kilométert. Hát, ennyi. Már nem is számolom a százezeket...lassan ott tartok, hogy ennyi pénzből vehettem volna akár egy B Merivát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na ja: főleg úgy, hogy mi többnyire csak rövid távokat teszünk meg, városozunk, óvoda, bevásárlás stb. Gondolom, ez az osztrák is úgy volt vele, hogy minek az az olajcsere, amikor alig tett meg vele párezer kilométert. Hát, ennyi. Már nem is számolom a százezeket...lassan ott tartok, hogy ennyi pénzből vehettem volna akár egy B Merivát.