Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #6596 üzenetére
Tudom csak jóidulatú vagyok a fiatalokkal.
-
Tim82
félisten
A véleményed kifejtésével semmi baj nincsen, pusztán nem a "válasz" gombra kellett volna nyomnod a hozzászólásomnál. A személyes attitűdömnek ugyanis semmi köze nincsen ahhoz, hogy "társadalmunk atomizálódik", stb., stb.
Éppen ezért megkérnélek arra, hogy pusztán az, hogy ilyen-olyan személyes okok miatt nem vagyok mostanában túlzottan szociális, ne szolgáltasson már ürügyet általános tanulságok levonására, mert a kettő közötti kapcsolat finoman fogalmazva erőltetett.
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #6592 üzenetére
Passzív módban heti egyszer jelen vagyok de itt az ON-ban annyira gyorsan változnak a témák, hogy azt nem tudom követni.
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #6590 üzenetére
Mostanában nagyon leköt a suli meg mindig történik valami ami fontosabb mint a PH. (Sajnos túl sok ilyen van.) Én is érzem, hogy nagyon kevés idöt töltök itt és ezért sokmindenböl ki is maradok. De megpróbálok ezen változtatni.
-
Sipi16
őstag
Na behívtak dolgozni 15:30-tól.
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #6587 üzenetére
mindenféle más dumának pedig kétségbeejtően szánalmas
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #6585 üzenetére
Takarítottam kint a kirakatot, elsétált mellettem egy fiú és egy lány. Az alábbi mondat hagyta el a fiú száját:
- Hű g_eci! Olyan izompólóm van! ÁÁÁÁ g_eci, beszarsz!Csajozós dumának elég erőltetett..
-
degu
senior tag
Nem hiszem, hogy egy személyre szóló, baráti megjegyzésből érdemes volna mélyen szántó szociológiai következtetéseket levonni.-irtad.
Tudod-ez nem hit,es itelet kerdese!
Mert a szemelyre szolo,barati megjegyzesben is az emberek/tarsadalmi szfera iranyultsaga nyilvanul meg! Es mint ilyen-melyenszanto szociologia,vagy sem,egyetertesz -e vagy sem-bizonyitekkent ertelmezheto.
A Te reagalasod is termeszetes,es ertheto,mert az emberek/emberiseg mindig elutasitottak a korvonalazodo,es fenyegeto jovo kepet./lasd II.VH. elozmenyei,es vegkifejlete/
Es a gaz az/es ezert is batorkodtam a velemenyem kifejteni/ mert itt mar nem arrol van szo,hogy a molyragta,iroasztal mogott porosodo szociologusok dunnyognek,hanem egy mezei,egysegsugaru amator is felfedezi az osszefuggeseket! -
venember83
nagyúr
A fiú ragyogó arccal megy haza, és így szól az apjához:
-Képzeld apu,már nem vagyok szűz!
-Nagyszerű fiam! Gyere,ülj le, igyunk meg egy pohár bort.
-Inni ihatunk,de leülni még nem tudok. -
Szép napot mára is, kinek utolsót kinek előtti munkanapot
-
lujó55
addikt
Szép ébredést!
Szilvalekvárral megkent vajaszsömlét eszek. Milyen régen volt már ilyen... -
14adam
addikt
üdv
holnap moszkva térről hogyan tudok a leggyorsabban eljutni a kelenföldi vonatállomásra ? és vissza. Délutáni órák érdekelnének. Busz,villamos bármi jó lenne,sajnos nem vagyok jártas budapesten -
BlacKSouL
addikt
Reggel vérvétel, este ultrahang.
-
Ki vagyok akadva
. Bírom mikor állandóan más kívánságainak kellene eleget tenni, a másik fél pedig szimplán leszarja a saját érdekeimet, így ez lazán csak kihasználásra megy a játék, de egyszer nekem is elszakad a cérna és bekattanok
.
-
7
addikt
Köszönöm mindenkinek.
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #6536 üzenetére
HI!
rosszul emlexem, szaraz uton szar a fekje, az meg a kisebbik baj
OtoBild:
+: jo vonoero es fek havon, jo ezethetoseg havon es vizen, kis gordulesi ellnallas
-: korlatozott oldalvezetes haon es hosszu fekut szzarazonOtoZeutung: bof
KLÉBER QUADRAXER
TESTERGEBNISSE
SCHNEE
Nahe der Haftgrenze neigt der Kléber deutlich zum Unter bzw. Übersteuern. Ohne ESP ist dann fahrerisches Können gefragt (99 Punkte)
NASS
Im Regen bietet der Quadraxer am wenigsten Grip. Er untersteuert stark und reagiert ausgeprägt auf Lastwechsel (95 Punkte)
TROCKEN
Der Kléber ist fix in Kurven und setzt spontan um, jedoch reißt die Haftung zu plötzlich ab. Niedrigster Rollwiderstand (108 Punkte)
PLATZIERUNG 4
Seine recht bescheidene Nässe-Performance bringt dem Kléber den letzten Platz ein (302 Punkte)udv
neduddki
-
7
addikt
Számomra fontos kérdés, aki tud, válaszoljon kérem, akár privátban is:
Ettől a félévtől nincs hallgatói jogviszonyom az egyetemen, de egyelőre munkám sem. Tudtommal ilyenkor saját zsebből kéne fizetnem TB-járulékot, viszont nem tudom, hogy hol kezdjem el az ügyintezést ezzel kapcsolatban. Szóval kit kéne felkeresnem legelőször? Kerületi önkormányzat? Doki? APEH? Ki a felelős szerv ilyen ügyekben?
-
fokukac
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
"mikor a Hold 356.600 kilométerre lesz a Földtől. Ez azt jelenti, hogy a lehetséges földközelséget 90 százalékig éri el"
Tehát még mindig van +10%-nyi, amennyivel közelebb is szokott lenni? Vagy most akkor hogy? Vagyis a 356k km a legközelebbitől 10%-al még mindig távolabb van? Tehát nem is lesz olyan közel? Vagy akkor amikor távol van akkor az mennyi? Vagy a 356k a 90%, a 100% meg az amikor érintik egymást?
Vagy én vagyok értetlen?Hol esik, hol szakad. Itt esik is, szakad is. Mikor lementem szemetelt. Mikor lent voltam szakadt, mikor hazajöttem szemetelt, azóta szakad.
De arra még akkor sem képes, hogy a téli sarat, mocskot, szemetet, salakot lehordja az utakról, járdákról. Ocsmány egy mocsok marad ez után a tél után is. Értem én hogy nem lehet tányértisztaságú, de hogy csikorognia kell a vastag sódernek/nak minden egyes lépésnél... -
-
zoltanz
nagyúr
Találkoztam ma egy 24 éves csajjal, egy ismerősöm beajánlotta, 6-7 évet nyugodtan letagadhat.
Nem vagyok oda a tinikért, de a fiatalság nem tesz rondává senkit.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #6551 üzenetére
-
NoLF
veterán
A csillagászok vitatkoznak azon, hogy a hold rendkívüli közelsége lehet-e okozója a természeti katasztrófáknak. Az elméletet igazolni látszik, hogy idén a jelenség jövő héten, március 19-én fog bekövetkezni, amikor a Hold 356.600 kilométerre lesz a Földtől. Ez azt jelenti, hogy a lehetséges földközelséget 90 százalékig éri el. Ilyenkor a Hold 15 százalékkal nagyobbnak és 30 százalékkal fényesebbnek látszik.
Az interneten már napokkal a Japánt sújtó hatalmas erejű földrengés előtt közzétettek egy figyelmeztetést, mely szerint a Hold különleges földközelsége miatt fokozott vulkán, cunami és földrengésveszély várható.
Az utóbbi száz évben valamennyi szuperhold jelenséget rendkívüli időjárási és természeti események kísérték. 1974-ben karácsony előtt a Tracy ciklon csapott le az ausztráliai Darwin városára. Ennél is súlyosabb katasztrófa történt 2004 december 26-án Délkelet-Ázsiában, ahol mintegy 230 ezren haltak meg az indonéziai földrengés és cunami együttes pusztítása következtében. A katasztrófa alig két héttel előzte meg a 2005. januári „szuperholdat”.
hmm. ez is lehet mögötte
-
ToBeY
nagyúr
Megnéztem pár magán fogdoki weboldalát,hát elég rendesen megkérik az árát.
De hát ez van... -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #6542 üzenetére
Amúgy próba: Keressetek olyan magyar várost, ahol ma és holnap olyan mennyiségű csapadék esik, mint Tarjánban [link] Csak beír és katt. Én megnéztem Szeged-Pécs-Nyíregyháza-Veszprém-Debrecen-Sopront. Mind 11 mm vagy alatta. Eger-Starján-Miskolc háromszög tarol.
Csak úgy megjegyzem, tudom, mindig pesszimistán látom. Örülnék hogy valamiben elsők vagyunk. -
NoLF
veterán
válasz
venember83 #6540 üzenetére
pedig se hó, se jég...
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #6527 üzenetére
az számít?
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6529 üzenetére
Hátha ott is van egy Toma András?
-
válasz
kételkedem #6527 üzenetére
Csak 4 mancsa van, meg jó fútóművei
Szép napot mindenkinek
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #6524 üzenetére
Te nyerted a piros hangszórót...
-
BlacKSouL
addikt
ééééés MOSST kezdett el esni
-
idézet az angol wiki hungary szócikkéből:
"Try to avoid any conversation with gypsies, if they say to you "van egy cigid tezsvírem?" means: have you got a cigarette my brother, is a first sign of they try to rob you or rip you. Do not stop to talk to them just say I dont understand and keep walking."
remek helyen élünk.
-
lujó55
addikt
Mekkora már!
Azt hiszem, jó kedvvel fogok ma is ágyba bújni...
-
lujó55
addikt
Estét!
Fejfájás itt is van, lehet a fronttól, de lehet az idegtől...
Most jöttem haza melóból. Túl sokat dolgozok, de fizu emelés kilátásban sincs. -
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #6499 üzenetére
ja
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest