- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kételkedem #6996 üzenetére
van, van (kérdés megfelel-e
)
cipő is van -
Itt Tisza van, az megfelel ?
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #6993 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #6980 üzenetére
a hagyma erőspaprika wasabi volt a művelet része, ám az élvezeten túl nem volt cél a további következmények megszerzése.
az ecetes sós cukros művelet már a funkcióteszt volt, mintegy hibaszűrő diagnosztika jelleggel -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6977 üzenetére
Igen. Mi vagyunk a hülyék, hogy inkább dolgozni akarunk a pénzé', minthogy ingyen hozzájussunk, és közben még élvezkedjünk is. Szelekcióra érett felfogás. Élősködőké a jövő.
ződsipka: nem, annak most örülök hogy süt a nap, a hangulata is jobb mindenkinek ettől. a gond az hogy hogyan tudjuk(értsd: van lehetőségünk) kihasználni a jó/jobb időt. Ha nincs kivel és nincs mire, akkor marad a jobb hangulat. csak ilyenkor pont a kinyílás, a felszabadultság-érzés feszegeti az embert, és ha ennek nem tud szabad utat adni, ha valami megfog, visszatart, akkor van baj. vagy úgy is megfogalmazhatnám, hogy ha az ember beleszürkül a hétköznapokba, nincs rövidtávú motiváció, nincs semmi közeli cél, bármi amit várni lehet, akkor elsüllyed és nehéz kikecmeregni. az meg mondjuk egy külön vicc, hogy már megint mint mindig a hétvégékre b.szódik el az idő, miközben hétköznap az irodában ülve kell néznem a kinti 18 fokot és napsütést(ami még mindig jobb mint az esőt meg a havat) és amikor időm lenne mondjuk kirándulni, kiruccanni, kimozdulni, akkor esernyő, esőkabát, gumicsizma, halászkezeslábas kell hozzá.
persze örülnöm kell, hogy egészség van, szóval..mindegy
mondjuk ízeket még mindig nem érzek, és ha ez örökre így marad, akkor az evésben mit élvezzek? -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6975 üzenetére
gazdasági..
végülis, legjobb a szexet gazdasági szempontok alapján értékelnivannak akik ezt már értékelték, és alkalmazkodtak a környezethez. meg is van a segíly.
értékelni kéne hogy péntek van, de én ezt most se gazdasági, se más egyéb szempont alapján nem tudom értékelni. mostanában egy napnak se örülök, és ez így nem van jól.
-
Jó reggelt
.
-
Tim82
félisten
Szerintem már ott kiszúrta:
"SZERK:
most nézem, hogy újított a BKV, és a metrón át lehet szállni egy jeggyel is!"ennek tükrében meg különösen átvertek, szerintem írj panaszt ennek a szemét bandának...
Vonaljegy
Ára: 320 FtÉrvényes egy utazásra, átszállás és az utazás megszakítása nélkül a BKV Zrt. járatain, autóbuszon, villamoson, trolibuszon, fogaskerekűn a járatok teljes hosszán, HÉV-en a Budapest közigazgatási határán belüli vonalszakaszokon.
Az érvényesség időtartama alatt a metróhálózaton belül (ideértve a földalattit is) átszállásra jogosít, de útmegszakításra és visszafelé utazásra nem használható.
A jegyet a metrón és a földalattin az utazás megkezdése előtt, a többi közlekedési eszközön a felszállás vagy a jármű elindulása után haladéktalanul kell érvényesíteni.
Bélyegzős érvényesítés esetén a kezeléstől számított 60 percig, az éjszakai járatokon 110 percig jogosít utazásra.
A jegyet ellenőrzéskor fel kell mutatni, és az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni. Vissza nem váltható! -
neduddki
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
hát akkor ezt jól megbeszéltük
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #6964 üzenetére
Na ez milyen gáz, kiskanálból megnyaltam az ecetet, és olyan mintha víz lenne, csak a bal bölcsességfogam táján húzta össze a savanyú a nyelvem szélit. Hát ez vicces, kellemetlen és idegesítő. Cukorba nyalva dettó, mintha ízetlen üvegkristály lenne, de a sóval is. Remélem visszatér majd azért. No mindegy, evvan
-
BlacKSouL
addikt
nincs az a nagy élet úgy látom.. mindenki szexel?
-
BlacKSouL
addikt
jááj, ki vót ez a csillagcsücsöri kisgádzsi a Fábryban
-
BlacKSouL
addikt
Jól ki
ba.. szúrtam magammal.
Tegnap meló után kimentünk a jóidőben nyársalni. Gázon melegített sütővassal, mindegy.
Jól meghagymáztuk, és volt hozzá erőspaprika is. Már ez a kettő kicsinálta a nyelvünket, de munkatársammal még vettünk wasabis mogyorót is, na az osztán rendesen odabasz... vert a nyelvünknek. Ma egész nap, de még most se érzek ízeket a nyelvem 90%-án. Egyáltalán. A sós, édes, savanyú sehol. a szélén egy kicsit megvillan ittott, de a többi totál íznélküli.
Nem röhög!
Kérdés, van-e erre regeneráló módszer. (és a p..át kell nyalni poént el ne merje sütni valaki..) -
venember83
nagyúr
Kezdek visszaszokni a tízkor fekvés, hatkor ébredés menetrendre s tulajdonképpen egyáltalán nem rossz.
-
nike_
addikt
nekem is nagyon rosszak a fogaim.. azt mondta a doki (magánorvos), hogy minimum(!) naponta 3x kellene fogat mosnom (gyengébb anyagból van a fogam, mint másé), hogy semelyik ne romoljon el. ez pedig nekem kivitelezhetetlen, tehát marad az, hogy eljárok ha valamelyik kilyukad.
btw, nekem 4k-ért tömte (szintúgy kerámia).
-
ToBeY
nagyúr
Na ennyit arról hogy ha rendesen mossa az ember a fogát akkor rendben van.Nyóc lukas fogam van.
Viszon 5-8k között töm kerámiával a fogkő levétel meg ingyen volt
-
-
vazze, hihetetlen, hogy egy vodafone üzlet sem képes felvenni a telefont, pedig egy órája folyamatosan csörgetem őket
-
frame>24
addikt
Since u're gunna B in that city, u'd better familiarize yourself with the Bristol Stool Chart
-
ToBeY
nagyúr
Délután fogdoki,Kicist izgulok,hogy meg lehet csinálni a fogam.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #6949 üzenetére
rövid idő.. értsd három hónap
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #6949 üzenetére
rá is fér, évente kétszer megyek arrafelé, de amilyen állapotban van pl. Debrecen és Nyíregyháza között, az egyszerűen botrány.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #6943 üzenetére
Vajon nálunk hány évig csinálnának egy ilyen széttört utat?
-
fokukac
nagyúr
kicsit átb.sztak.
van átszállójegy 490-ért, meg két metrószakaszjegy is 520-ért...
[link]1500-ért pedig már napijegyet kapsz.
persze ettől még rohadt drága egy jegy.
Illetve minden más nyugati városban az van, hogy egyszer lyukasztasz, azzal egy órát utazhatsz, nem vonaljegy van, ami egy vonalra érvényes... De a bkv-nál ez a menő, ezzel lehet jól megbüntetni az összes külföldi turistát (akik nem értik), országimázs-jelleggel.SZERK:
most nézem, hogy újított a BKV, és a metrón át lehet szállni egy jeggyel is!ennek tükrében meg különösen átvertek, szerintem írj panaszt ennek a szemét bandának...
Vonaljegy
Ára: 320 FtÉrvényes egy utazásra, átszállás és az utazás megszakítása nélkül a BKV Zrt. járatain, autóbuszon, villamoson, trolibuszon, fogaskerekűn a járatok teljes hosszán, HÉV-en a Budapest közigazgatási határán belüli vonalszakaszokon.
Az érvényesség időtartama alatt a metróhálózaton belül (ideértve a földalattit is) átszállásra jogosít, de útmegszakításra és visszafelé utazásra nem használható.
A jegyet a metrón és a földalattin az utazás megkezdése előtt, a többi közlekedési eszközön a felszállás vagy a jármű elindulása után haladéktalanul kell érvényesíteni.
Bélyegzős érvényesítés esetén a kezeléstől számított 60 percig, az éjszakai járatokon 110 percig jogosít utazásra.
A jegyet ellenőrzéskor fel kell mutatni, és az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni. Vissza nem váltható! -
lorcsi
veterán
dúrva metro jegy árak vannak
majd elszédültem a pénztárban tegnap...vettem kettőt a nyugatiban a kossuth térig és 640
meg vissza is 640 -
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #6939 üzenetére
Kételkedem: a kéxarvas a fiad?
-
kételkedem
addikt
Boldog névnapot minden Gábornak!
Külön kiemelném a fiamat valamint ngabor2-t!
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #6939 üzenetére
Aham... imádom a hamvas barackot ... :-]
-
csapos2
addikt
válasz
Tothgera30 #6923 üzenetére
Milyen finom, zamatosnak tűnik...
-
wowww, barátnőmtől diplomaosztó alkalmából megkaptam az álom nyakkendőmet
-
BlacKSouL
addikt
Beszart a Samu S5230-am kijelzője, azaz érintőpanelje. Beadtam garis javításra, megcsinálták. Még egy szoftverfrissítést is kaptam vele.
Az ám, cserekészüléknek kaptam addig is egy LG KG-130-at.Hát mit is mondjak. Mintha a civicből átülnék a szénásszekérre, ami elé nincs ló se fogva.
Lassú, a gombok kezelhetetlenek, lassú, nehézkes, és lassú.
Most hogy visszakaptam a Samut, mintha víz alatti barlangúszásból jöttem volna fel a napfényre. Az sms írás 13 percről visszatért a 2 percre. Pedig nem ez a leggyorsabb és legkezelhetőbb telefon, na de a viszonyítási alapokhoz képest... -
fokukac
nagyúr
válasz
miért, ő 10 éves?
én úgy tudom, hogy 14 fölött már nem büntetendő, de lehet, hogy rosszul tudom?nem mintha érdekelne a téma...
az az igazság, hogy a nálam 2 évvel fiatalabb csajokkal se bírtam szót érteni soha... : ) -
BlacKSouL
addikt
úgy érted nyárias a légkör? meleg szeretettel adja elő a dalokat?
igen, nekem is a nyálas szó jutott először eszembe, de a Lollipop c. számnál egy más gyanú fészkelte be magát.
mondjuk a linkelt zene nem vóna' olyan rossz, hallottam már, de a múltkori IHM 20 éves műsoron jutott megint eszembe -
BlacKSouL
addikt
Mi az összefüggés eközt és a queen közt?
-
pohár
félisten
válasz
kapok
-
Beteg
-
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #6918 üzenetére
már ha van ablak
lehet a falat nézi, ott jó hogy nem süt be a nap -
válasz
venember83 #6918 üzenetére
Ehh, errefelé nem és kész
.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #6917 üzenetére
Dehogynem, rossz ablakon nézel ki.
-
Elég rossz napom van, de még a nap se süt
.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #6902 üzenetére
ja, a csatornakód...
, most auto-n van, majd eljátszogatok akkor azzal is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Formula-1
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged