- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Nagyon el vagyok kényeztetve, ma tojok a fogyókúrára

Ebéd után: sztracsatella jégkrém házi kikevert tejszínhabbal, azt mondta a mama, hogy a berliner nevezetű teltebb süteményt majd csak később kapom meg uzsonnára egy finom kapucsinóval! Imádom!
(a mamát is
) -
adyz.
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Lada motornál nem a köbcenti számít. Egy jó ismerősömnek 1.3-as szíjas motorja van és 90-100le körül tud. Azért az szép teljesítmény (főleg, ha ki van könnyítve az autó).
Plusz most azért nem akarok új blokkot, főtengelyt, dugókat venni, meg satöbbit, meg újrapapíroztatni az autót.

-
lujó55
addikt
Királyság van minálunk:
Bugyborékolós lábmasszírozóban van lábam, nincs más dolgom, csak pihizni. Mama és kislánya sürög forog konyhában, mert a kedves vő (én) hortobágyi húsospalacsintát és natúr tőkehalfilét kért ebédre. Mondtam, hogy holnap Hétfőn (pohár kedvéért: capital H) valentinnap lesz és egy kicsit tegyenek ki magukért ha szeretnek engem.

-
adyz.
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem kell azt fúrni, zsugorkarokat bele és kész.

A zsiguli.hu írásait meg már fejből tudom.
Jó reggelt.
-
Tothgera30
veterán
-
adyz.
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
2105, pontosabban 21053.

Minek ide niva blokk, elég a gyári is

-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha új szakmát választanék, asztalos lennék!
Imádom a fát, nagyon jó az illata, szép dolgok készíthetők belőle és egészséges (ha nem a préselt faforgácslapról beszélünk).
Ha lenne eszközöm és szakértelmem, csinálnék egy tiszta borovi fenyő számítógép házat.
-
lujó55
addikt
Hú, megy a valóvilág. Köpedelem mekkora egy sz@r! Még soha nem láttam egy részt sem, de nem vesztettem semmit, úgy látom.

-
tildy
nagyúr
Viszont nem fizetsz Tb-t sem, és nyugdíjjárulékot sem .
NEm tudom hogy számolják el a munkával töltött időket, de félő hogy az alapján, nem pedig az ember papírjai alapján.
Mawyx: van különbség: nem fizetnek utánad tb járulékot sem, és nyugdíjat sem. (A tb-t ha nappalis vagy a sulinak kéne fizetni ) . Érdekes dolgokat vet ez fel, én kb 2 évet lehúztam folyamatosan diákmunkában. Félő, hogy nem fogják beszámítani. -
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez nagyon tuti
Jöhetne egy Heinekenes 
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
saját gyártmány?

-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ahh, Barcelona?
Irigyellek!
Sajna az életben nincs mantett állás, hogy ha nem jó az output, akkor pause, újrabetölt és másik variációt játszuk. Az idétlen időkig film jut erről az eszembe
Amúgy meg mekkora lett volna: leszállnak az utasok, te hátramész a szöszi bombázóhoz, a fedélzeti biztonsági marshall meg leterít, hogy terrorista vagy! És akkor kaland is lett volna, meg feküdt is volna rajtad valaki! Jaaaaj, azok a forró katalán éjszakák.... hmmmm
-
BlacKSouL
addikt
Itt az az érdekes, hogy ő teljesen nyilvánvalóan úgy kezelt mint egy utast a 196-ból, hisz az is voltam. Arról nem tehet, hogy én tényleg a legszebb szőke nőt láttam benne. Ha nem az ablak mellett ültem volna, akkor a felszolgálások szünetében valamilyen ürüggyel biztos leszólítom. Egy képet akartam is róla csinálni leszálláskor, csak sajnos ő a hátsó felén volt ügyeletes, nem a kiszállásnál elöl. És aki szállt már le repülőről, az tudhatja, hogy a szárnytól, vagyis a gép felétől hátrajutni úgy, hogy 100 ember mögötte alig várja hogy előrerohanhasson, gyakorlatilag lehetetlen.
Persze, megvárhattam volna míg mindenki leszáll, de utána nekik is dolguk van, meg én is átszálláshoz rohantam, ráadásul főnökkel. Ennek ellenére egész biztos meg tudtam volna oldani, még arra se igazán foghatom, hogy egy 12 órás tárgyalás, majd egy kiadós vacsora, aztán egy másfél órás éjjeli séta után a barcelonai tengerparton hajnali 1-kor a szállóhoz érve még elsétálgattam 2 órát a Sagrada Familiáig meg vissza, majd 3:30-kor lefeküdve, 6:30-kor kelve nem voltam épp a legfrissebb.
Igen, egy nyilvánvalóan hétköznapi, egyszerű, egymás utáni történésekből álló, pörgős eseménysorozatban kellett volna megint megállítani a dolgokat egy pillanatra, amit nem tettem, most meg azt várom hogy ha ő az mégis, akkor a véletlen szerencse engem legalább ennyiben igazoljon
Aztán majd megkérem, hogy ha Pesten jár, akkor szóljon, én meg megyek a reptérre. Ilyen egyszerű. Is lehetne. -
bnss
veterán
Szép estét! Rövid hétvége, viszont annál mozgalmasabb hét elébe nézek. Gyorsan kellene sokat pihenni.

szerk.: nem gondoltam volna, hogy egy internet bekötéshez kell egy futár, aki a modemet hozza, és egy alvállalkozó, aki a vonallal foglalatoskodik és a telefont hozza. És ezt még tetézi, hogy az egyik eszköz gyárilag halott, vagy az igen komoly felépítésű kapcsolóüzemű tápja. No mindegy, ez csak eszembe jutott.
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hú, én már nagyon soxor (pohár kedvéért
) voltam úgy, hogy láttam egy lányt, szemeztünk, a vak is látta, hogy tetszünk egymásnak, de ő úgy gondolta a férfi tegye meg az első lépést, én meg nyavalyás beszari alak voltam, vagy túltengett az egóm. Aztán leszállt a buszról / beszállt a kocsiba / elment, eltűnt, kilépett az életemből, azóta sem tudom kicsoda, merre él, ...
A feleségemet is úgy ismertem meg, hogy volt egy sportvetélkedő az egyetemen, ő a hosszútávfutásban indult, én meg légpuska lövészetben. Összenéztünk, hosszan néztük egymást és odaléptem hozzá. Azóta is tart a szerelem!
Egyszer azt mondta a gyaktanárom a középsuliban, kalapács reszelés közben, hogy "fiúk, azt a nőt, amelyiket lett volna lehetőségetek meghúzni, de nem tettétek meg, a halálotok után a mennyországban az orrotokra huzzák!"
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nem kapsz, pusztán a maximalizmus miatt említettem meg.
-
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
névelőket? én nem hanyagolom őket
-
venember83
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
Azé' én se vagyok normális...
Találkozom a legszebb szőke nővel akit az elmúlt 30 év és 1 hónap alatt láttam, és nem kérek el tőle semmit, se nevet, se elérhetőséget, mindössze egy keresztnevet tudok homályosan. Mentségemre szóljon, hogy ő mint stewardess, én mint utas voltunk egy repülőn másfél órára, és 855 km-re összezárva. Ja, és ő svájci.
Erre hazajövök, és nekiállok megkeresni, opcionálisan fészbukkon, vagy bárhol máshol. És úgy 3-4 óra rászánt idő után most úgy tűnik akár meg is lehet. Ha az üzenetemre pozitív válasz jön, akkor megvan. Ha nem, akkor sosem lesz meg. És ha meglesz? Akkor mi lesz? Valószínűleg semmi.
Mondom én hogy nem vagyok normális... -
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ha már nyelvtannácik vagyunk, akkor az alól az inkább alul...
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
magyar nyelvben a napok nevét kisbetűvel írjuk
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
nem azért írtam

-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hétfő? nem angolok vagyunk kéremszépen

-
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
tudsz élni! már nem vacogsz? 
-
adyz.
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
Hely az van, csak már lassan megtelik a sok alkatrész miatt.

Terveim szerint nyár elejére már kész lesz.
-
adyz.
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
Az alja nagyon egybe van, a taposókat már előttem cserélték, jobboldalon az üléskonzol és a küszöb közötti részen vagy egy 10-12cm széles lyuk, de nem vészes.
A kerékjáratok sem rozsdásak, egyedül jobb hátul a külső íven vagy egy kis rügyezés, de az sem vészes.
A motorháztetőn van szintén egy apró rügyezés, meg belül az ívnél felületi rozsda.
Amit cserélni kell, az a az a rész, ahol a pótkerék van (jobb oldalt, hátul lent.)Lehet, a küszöböket még lecserélem, mindkét oldalt olyan, mint ha beletolattak volna vagy meghúzták volna, be van horpadva.
Így összegezve egyben van a va(z)s, hál' istennek.
Bár, a sárvédőket nem vágtam, de lehet lekapom őket és megnézem a doblemezeket.)
-
Mawyx
őstag
Is- is tolom a cv- ket, de aminek örülnék az félállás vagy diákmunka még fél évig, hogy be tudjam fejezni ezt a tetves sulit végre.
De diákmunkánál H- P napi 8 órában 8-17 az nekem nem diákmunkának tűnik, ha ennyi időre kell ember, azt vegyék fel állásba, a diákmunka nem számít se nyugdíjba se semmibe, mintha nem is lenne, nem?
Jelentkeztem már infótanárnak, rendszergazdának, óvodai micsodának, napközis nevelőnek, ikt eszköz felügyelőnek, adminisztrátornak, recepciósnak, portásnak meg éjszakai teszkó pakolónak. -
nike_
addikt
jónagyot
-
lujó55
addikt
A múltkor a metrón (mi az? M3 és nem autópálya?
) a népligetnél felszállt 3 csitri, tele volt a fejük hajlított drótokkal és be volt festve a hajuk, szemük, szerintem mindenük, olyan sírós-emós stílusra. Azzal szórakoztak, hogy vicceket próbáltak mesélni egymásnak és nem tudtak rajta nevetni, mert akkor szétrepedt volna a szájuk, mert volt a szájuk szélén egy karika piercing és kis lánccal az orrpiercinghez volt kötve. Állati milyen jót szórakoztunk rajtuk! Adja az jóisten, hogy munkahelyük legyen, hogy tudjon nekem Viktorbácsi nyugdíjat fizetni. 
-
lujó55
addikt
akkor bocs, nem ismertem a szándékaidat

-
lujó55
addikt
-
Nimrod
addikt
Nem picit borult el majdnem az agyam, amikor tizenévesek kézben piával szembejövet elfoglalták a teljes járdát. Én meg széles lettem közöttük.

-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Vénember jól mondja: hatékony.
Ez van.
Amikor én megpályáztam a jelenlegi munkakört a job.hu nem árulta el ki a megbízó. Kérdeztem, hogy ha a kislány nyomorék, akkor hogy vegyem feleségül látatlanba? Visszakérdeztek, hogy nem mindegy nekem melyik cégről van szó? Mondtam, hogy nem, mert nem szabad elhelyezkednem olyan cégnél amelyik a korábbi munkahelyemnek szakmai konkurense és ha ők alkalmaznak, akkor nemcsak én és ők, hanem a közvetítő is szabálysértést követ el, kimerítve ezzel az ipari kémkedés fogalmát. Erre elárulták, hogy melyik cégről van szó. Kérdeztem, hogy ez miért ennyire titkos. Nem is hittem, hogy ennyire pofonegyszerű a megoldás: nem akarja a fejvadász, hogy őket megkerülve közvetlenül a céghez küldjem be a jelentkezésemet, mert ők ebből élnek. Azt hiszem világos az elv. Szerintem meg ha van egy cég, amely tízmilkós kocsikat tol a vezetők segge alá, az legyen már szíves alkalmazni egy csinos, melles-faros menyecskét a HR-re, hogy normális álláshirdetéseket tegyenek közzé és ne kelljen kihajítani 500k-t egy fejvadász cégnek.
A rendszer azért él meg kishazánkban, mert itt hatalmas divatja van a munka leosztásának (alvállalkozó alvállalkozója) és egyszer csak költség itt, költség ott, minden le van írva, nem marad pénz az adót befizetni, nullszaldó. Pont.
Bocs, ha hosszú voltam, de ma ráérek, nincs csempebontás, kéne gyémántkorong a flexbe, az Obi meg menjen a k...a anyjába 2300 Ft-ért.
Asszem iszok egy KV-t, mert túl alacsony a vérnyomásom!
-
NoLF
veterán
háromnegyedes bőrkabát remek állapotban eladó, 182/53as, hossza válltól 100cm, ujjhossza válltól 70 cm. rám jó de nem nekem való (190cm 94 kg). magyar gyártmány, sebaja.
akit érdekel, jelezzen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Túra és kirándulás topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Autószerelők, autószerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mobil flották
- Drum 'n' bass
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(a mamát is 

.