- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
-
fokukac
nagyúr
Székely Bácsit megkérdik, mikor vót életében a legboldogabb.
'Hát egyszer elveszett 5 birkánk. A 4 Cimborámmal utánuk mentünk a havasokba, míg meg nem találtuk őket. Hárt istenesen meghágtuk őket, megittuk az összes pájinkát,s igen nagyon boldogok voltunk".
És mi volt a második legszebb élménye életében?
'Hát egyszer elveszett a feleségem. A 4 Cimborámmal uána mentünk a havsaokba, míg meg nem találtuk. Hárt istenesen meghágtuk, megittuk az összes pájinkát,s igen nagyon boldogok voltunk"Kérdi a Riporter: És mi volt a legrosszabb élménye?
" Hát egyszer elvesztem....." -
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #4896 üzenetére
Szép napot!
Itt most éppen ónos eső jellegű csapadék esik és szürke minden, de attól még lehet szép a nap!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Pisztillus #4895 üzenetére
Ezt jól megöltem tegnap éjjel...
Szép napot mindenkinek!
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus #4887 üzenetére
HI!
most mond meg mint kivuallo: nemmegadtam az osszes swgicseget???:- )))
udv
neduddki
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #4883 üzenetére
Hű, mit kaptam én anno ezért...
Amúgy meg: Szép estét mindenkinek!
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #4883 üzenetére
Yo vékzsó ezi gyesdére Yo élyszagád, rege koárn kel kenem -
kételkedem
addikt
Idézet Rejtő Jenő: A három testőr Afrikában című könyvéből:
A Török Szultán csúfnevű barátom, aki nem volt velünk a légióban, és nagyon szeret levelezni, írt nekem az ügyben:
"Min dék duttam, hotty. Te egy vagy Naggy hüjje. De hogy eggkorra. Vaggy asztt tat. Mékk én? sem duddtam. Ellhicheted! Róllam te. Ne firrgálj! semmid. Mert jövög én. Éés cha meggírom terróladd. Hodjj migget tsináldáll. Aggor jjól besszárnag. Tégedd. Éés ettől függetlenül gaphadsz tőllem a fejedre eggy nagyod a kőzgasszán biszkállóval. Ami 1. sújjos fém dártty. Eszt én írom. Ghenek. bb.! és ammid énn irrog, assz nem. Hasszug. Mar! hasság. Mintt amit? Te. Írrsz. Régen. Régenny. Reggénnyé. (Nem, givánndd! dörllentő.)
Kiváló Disztelleddel:
Te ló!" -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #4879 üzenetére
wazze'
Köszi a segítséget, így már mindjárt könnyebb!
Én hülye meg topológiai optimalizálással b@szom el a drága időmet, ahelyett, hogy kitalálnék valami hasonló zsenialitást! -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #4880 üzenetére
Mi köze a hibás írásnak Rejtőhöz?
-
kételkedem
addikt
Bocs, tényleg összeszedtem minden rejtvényfejtő tudásomat, de nem igazán értem amit írsz
- "rejt" itt ma aszittem megvan a megfejtes, erre, hogy fejezed be Te aszt a szot???:- )))
A rejtvényfejtő szót olvasva a rejt-nél még azt hitte, hogy megvan a megoldás, de te nem azt írtad, hogy Rejtő, hanem azt, hogy rejtvényfejtő.
Ajánlott irodalom, és neduddki dekóder:[link]
(#4878) bobsys jó utat!
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #4862 üzenetére
Nemtudom, holnap reggel indulunk, leghamarabb ha jol emleksyem akkor kedden tudjuk meglatogatni
(#4867) Bon3ss: thx
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #4873 üzenetére
Rosszabb? Ennél is?
Kimaradnak a magánhangzók, vagy mi várható még? -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #4875 üzenetére
Ezért szeretlek én benneteket! Köszi a segítséget, tényleg ezt írta, most visszaolvastam...
Nekem miért nem ment elsőre? Lehet azért mert fogalmam sincs hogy kapcsolódik a 19TFT az előző mondatokhoz? Én ezért szoktam általában két hozzászólást csinálni, hogy ne egy hozzászólásban legyen témaváltás.
Amúgy még egy kis szivességet, légyszives: ezt is lefordítod nekem? --> (#4872) neduddki -
kételkedem
addikt
HI! => szia!
Nomenestomen:- ) => nevében a végzete
udv => üdv
neduddki => neduddki
p.s. Tisztelges a Mesternek, amugy meg nemszabadf me ez titok:- ))) => utóirat: Tisztelgés a Mesternek, amúgy meg nem szabad, mert ez titok
mod: ... volt vmikor, de ma mar nem az, de en akkor is hallagtok:- ))) => mod. volt valamikor, de ma már nem az, de én akkor is hallgatok
emlexik meg vki, az megboldogult 19tft otyikra? most kezdenek el dogleni a hp 1955-osok szepen sorra:- ( => emlékszik még valaki a megboldogult 19" TFT topikra? Most kezdenek megdögleni a HP 1955-ösök szépen sorra
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nomenestomen:- )
udv
neduddki
p.s. Tisztelges a Mesternek, amugy meg nemszabadf me ez titok:- )))
mod: ... volt vmikor, de ma mar nem az, de en akkor is hallagtok:- )))
emlexik meg vki, az megboldogult 19tft otyikra? most kezdenek el dogleni a hp 1955-osok szepen sorra:- (
-
neduddki
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #4853 üzenetére
Kinek jó az? Még a potenciálkülönbségnek sem.
-
-
tildy
nagyúr
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(function() {
$("#uk .day :even").addClass("sunny");
$("#uk .day :odd").addClass("cloudy_and_rainy");
});
</script> -
bobsys
veterán
Elkoszontunk mindenkitol. Nagyanyam adott egy rud szalamit az utra es mondta, hogy vegyunk hozza holnap reggel egy kis kenyeret hatha nem adnak enni eleget a repulon
UI: a macsek mar Ausztraliaban van
-
zolynet
veterán
válasz
FehérHolló #4853 üzenetére
kösz, felírtam...ha nem felejtem el akkor majd otthon minimalizzélek
-
FehérHolló
veterán
Ne feledd minimalizálni a potenciálkülönbséged.
-
NoLF
veterán
nos?
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #4838 üzenetére
belinkelném neked a closer c. film ide vonatkozó jelenetét ("thank you for your honesty! now fuck off and die!"), de nem tudom, keress rá magad.
Ui. amúgy ott kúrod el, hogy ezeken a dolgokon nem szabad agyalni, csak ösztönösen kell cselekedni, és ennyi....
odáig kéne eljutni, hogy az elbűvölő sármoddal és személyiségeddel kizökkentsd az ilyen csajokat az adott szituációból. mert egy csajnak mindig van éppen egy aktuális ideálja, vonzalma, kialakulófélben, egyik sem jár mezítláb... -
válasz
kételkedem #4845 üzenetére
Örült neki, sikerült a meglepi
Sajna a du.-ni tali nem jöhetett össze, és igen, nem amiatt izzadtam -
adyz.
aktív tag
...és szakad a hó... Hogy azt a *?!%#*?!%#*?!%#!
Szép jó reggelt
-
neduddki
nagyúr
I!
aszittem olvasok vmijo ki hujjeseget emi rohogi lehet, err eszt kapom, most komoojan???:- (((
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #4839 üzenetére
Ez gondolkodás nélküli volt. "Ehencsak..Na lássuk." Szóval ez most nem a sokáig várás, agyalás esete. Ez a 'felteszem a kérdést, a válasz meg egy kellemesen udvarias nem' esete.
-
BlacKSouL
addikt
Egy újabb eset. Nna. Friss, érzelmeken alapuló kapcsolata van kialakulóban, ezért nem akar többet, de megismerni mindenképp meg szeretett volna. És az elején tisztázni akarta. Örülök neki, meg az őszinteségének. De tényleg. Nem ő tehet róla hogy mindig én vagyok a szar időpontban a ... jó helyen.
Most egy kicsit megint azt hiszem elvonulok a sarokba gondolkodni azon hogy ott fentebb miért baszik ki velem valaki folyamatosan. -
-
bnss
veterán
Szép estét mindenkinek! Végre egy kicsit lehet lazítani, jól esik.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #4832 üzenetére
dehogynem...
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #4830 üzenetére
ja, kurva nőies vagyok ám...
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #4829 üzenetére
Ez olyan nőies tulajdonság?
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #4827 üzenetére
rákerestem Vágányzárhozzászólásaira, olvasgattam, és visítottam a röhögéstől...
Kéxarvas, mondd meg neki, hogy hiányzik, vegyél neki egy rekesz sört a nevemben, lécci, és mondd meg, hogy várjuk az író imunkássága bővítését!
Van, akinek nem tesz jót az antialkoholizmus! -
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #4822 üzenetére
most miért?
csak Neked. -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #4820 üzenetére
én meg ide alig tudtam belépni.
RIOS? -
Hazaértem. Kicsit neteznék, erre ez simán kib@sz velem. Már kétszer szakadt meg a hálózat.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló #4814 üzenetére
vágányzár dógozik. egyre gyakrabban kerül annak a bizonyos orálisan izgatott szervnek a rosszabbik végére, nem nagyon van ideje írni. ráadásul ide általában alkoholos befolyásoltság alatt írogatott, és szerencsére az is egyre ritkább nála.
-
Szép napot mindenkinek, táppénz óje, láz, végtagfájdalmak, sebaj, ma, holnap tuti nem munka, utána meg kitudja
-
lorcsi
veterán
volt a logouton egy cikk a telefonokról...a mostani alakulásokról és hogy miért és miylet
talán telefónia volt a címe...de sehol nem találom -
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #4812 üzenetére
igen, 20 éves koráig lehet, hogy bekövetkezik.
de ha nem, akkor veterán lesz. -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #4803 üzenetére
"sokan sokféleképpen magyarázták, evolúció, gravitáció, zuhanás, föl, le.. de nem, de nem, a kollektív tudatalatti nem más, mint a csikló makróobjektívvel bandzsán az életre szusszanó kéregbe exponált tágranyílt képe, örökkön odasütve
őrizd a titkot"
(báj Vágányzár) -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #4806 üzenetére
A pénztáros rögtön oda adta a biztonsági őrnek. A lány elég sebesen szaladt vissza a boltba, biztosan sértetlenül megkapta a pénztárcát!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #4805 üzenetére
Kérdés, hogy a pénztáros visszaadta-e neki.
-
kételkedem
addikt
Találtam egy fekete pénztárcát, leadtam a pénztárosnak, a sétálón utána szaladtam annak a lánynak, akiről feltételeztem, hogy ő hagyta el. Mint kiderült, tényleg ő!
Mai jó cselekedet letudva!
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #4802 üzenetére
Ennek azért ellentmond a kelet-európai régió helyzete. A béka segge alatt van az egész, a növekedés mégsem túl egyszerű. Persze ezt a teljes gazdaságra értem, nem csak az autóiparra. De ez mellékvágány ebből a szempontból.
Amúgy nincs "véletlenül" egy kimutatásod a vásárolt magánautók és lízingelt céges autók számára vonatkozóan? Van egy olyan érzésem, hogy a kevés lízingszerződés miatt csökkent az autóeladások száma...
-
FehérHolló
veterán
Törekedj a természetes állapot elérésére!
Ne félj a rendezetlenségtől, az entrópia növekedésétől! -
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #4795 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest