- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Bocs, hogy csak most válaszolok, de most értem haza, a patikában meg bolondokháza volt.
Nos, Nicoflex, Perskindol, Salonpas, Deep Relief - ezek közül csak van valamelyik Athénban is. Jó lehet még a Flector vagy a Fastum is (már ha ez utóbbit odaadják recept nélkül - nem tudom, hogy ott kell-e hozzá), vagy az Activon Extra gél. Valamelyik csak lesz.
Jobbulást!Verus: Szia! Látom, nem csak engem kapott el a gépszíj... De hogy kerek legyen a történet, megyek hétfőn is, igaz akkor is csak délig.
-
Verus
senior tag
Csodás idő van ma
Kár hogy ezt a munkahelyen kell tölteni, de a szünetekben azért érzem a nap simogató melegét
Ez hiányzott már
-
pohár
félisten
wow, jó lesz ez az új Ford Focus
-
AMD Power
titán
De szép időnk van!
-
BlacKSouL
addikt
10 fok fölé ért a hőmérséklet. Azt hittem sosem érem már meg. 4 és fél hónapot kellett várni rá. Megyek szellőzni, hátha nem kap el a görcs megint.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #6182 üzenetére
Amen!
-
kételkedem
addikt
A világ sok országában sok mindenért felkötik az embert, mégis akad mindig valaki aki a halálbüntetés ellenére elköveti az adott bűnt. A radikálisan durva büntetés, vagy a halálbüntetés önmagában nem oldja meg a problémát. Természetesen büntetésre szükség van, hiszen a bűnösben tudatosítani kell, hogy amit tett az nem felel meg a társadalmi együttélés szabályainak, illetve valamennyire elrettentőnek kell lennie, hogy a bizonytalankodókat eltántorítsa.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #6180 üzenetére
Érdekes, az én környezetemben ezek a dolgok fel sem merülnek. Én kábítószeres emberrel eddig még csak a metrón találkoztam reggel 6-kor (én dolgozni mentem, ő meg nem tudta hová, talán haza). Neveltetés kérdése...
Mindenesetre az biztos, ha a lopást kézlevágással büntetnénk, nem sok benszülött ülne a BMW volánja mögött -
kételkedem
addikt
Jó reggelt mindenkinek, a hét utolsó munkanapján! (már akinek ugye)
Ma reggel a vonaton két 45 év körüli férfivel utaztam. Szeretnék, ha nálunk is iszlám törvénykezés lenne, vagyis a hűtlenséget megkövezéssel büntetnék. A kábítószer probléma megoldására a nyilvános akasztást javasolták. Gondolom akkor is így vélekednének, ha a saját lányuk tartozna valamelyik halmazba!
-
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Tudod, hogy már 3 hete inhüvelygyulladásom van a vádlimban? Pedig még most jön a bicajozós-futkározós tavaszi időszak. Nem tudom mitől lett, egy reggel felkeltem és csak mereven tudtam a lábamat rakni, nem voltam képes térdből hajlítani (gondolhatod milyen volt a nadrágot felvenni). Kipróbáltam mindent amit a TVben látni, semmit nem ér. Azt mondta az ortopédus, hogy jót tesz a lazító maszázs, de még nem jutottam el odáig. Viszont amit felírt valami kenőcs amit gyógyszertárban gyártottak nekem az jó volt. Be kellett kenni éjszakára és folpackkal betekerni és úgy lefeküdni. Valami iszonyat büdös, olyan, mint a higitó. Results: még mindíg érzem a fájdalmat, de már nem annyira.
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #6170 üzenetére
Meg tudnád mondani milyen izomgörcsre való krém van, ami kapható recept nélkül és esetleg kapható Athénban?
Fél éjjel görcsölt a vádim, így nem birok menni, sose volt még ilyen, hogy erre kelljen ébredni. Úgy tűnik a 2 hátizsákot + 2l innivalót sok volt tegnap cipleni kilómétereken át.
Azt se tudom hétvégén van-e nyitva patika. -
manapság ez a divat.... megőrűsz... eléggé lement a színvonal a héveken... nem mintha lett volna valaha is...
az uccsó járatokon gyomorgörcsöm van, hogy mikor szúrnak le, pedig nem vagyok egy annyira picike emberke... nagyon komoly... el kellene egy két "biztonságiak", persze azok is milyenek mááá???? kecskére káposzta kaliber... -
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #6170 üzenetére
Köszönöm, akartalak keresni, csak most próbálok vacsorázni. Mindjárt olvasom a privit is..
Délelőtt még a doki csak fertőzést vélt, az arcüreg miatt, (szerinte az ment a belekre is) arra írt Azibiot-ot mint legutóbb, meg orrsprayt, Avamys 120 -t.
Most meg az ügyeletes a kórházban No Spa-t, Algopyrint, meg Voltaren 75mg -t. Ezekből csak 1 körül az Azibiot-ot, meg az orrsprét vettem be, meg fél 5 magasságában a No Spa-t, illetve a doki Papaverint nyomott a s.ggembe, 2 ampullát.Az az igazság, hogy a sör most nem igazán esik jól sem, a közérzetem nem tökéletes, a sörhöz meg hangulat is kell. Viszont a vacsora húsleves, szerencsére az is sok folyadék.
Napközt már megittam összesen vagy 2 liter kamillateát, most a levest, meg vettünk szénsavmentes kevés ásványianyag tartalmú ásványvizet. -
kételkedem
addikt
-
-
-
BlacKSouL
addikt
Azt hiszem megszoptam a méteres kékerest.
Kezdem ott, volt már itt valakinek vesegörcse? Aki igennel válaszol ne is olvasson tovább.
A többieknek meg annyit, sose tapasztalják meg..
Péntekre vagyok kiírva ultrahangra...addig marad a görcsoldó, meg innom kell mint a gödény. Remek kilátások a jövőre nézve.
Kicsit kilátástalannak tűnik amikor a levegőért is küzd az ember. Nagy szerencsém hogy a láz és a róka kimaradt a repertoárból. No mindegy...most jó -
ToBeY
nagyúr
Haverom barátnője jött haza hévvel és mögötte últ 2-3 suhanc (ilyen 14-15évesek).Egyszercsak érez egy ütést tarkóján hátulról,de mire kapcsolt volna már csak azt látta hogy lefutnak a hévről.
Ilyeneknek szívesen utána mennék,és még a sz*t is kiverném belőlük. -
Na ja... ha tehetem nem teszem be a lábamat a városba. Barátaim sincsenek ott. Akik meg itt körbevesznek azok szerencsére nem bagóznak. Az a pár bagós meg veszi a "lengyel" piacon. Mellesleg csak azt szoktam látni, hogy az ABC-ben a kasszánál kérik a pakli cigiket.
De megpróbálok ezekre a dolgokra nem is figyelni, bár nehéz mikor a pofámba tolják a füstöt. -
NoLF
veterán
válasz
benedekco #6161 üzenetére
nem jársz nyitott szemmel, itthon is nagyon sokan sodorják, zömében azok, akik tudják, hogy sokkal jobb íze van és a papír, amit használnak, kevésbé károsabb mint a normál cigaretta papírja. a másik ok természetesen itthon is az ár, ezért inkább csövik tekergetnek szorgalmasan. angliában én is csak igazán tehetősek kezében láttam normál bagót, a többiek (leginkább a nagyon fiatalok, és az 50 körüliek és fölötte) pedig mind sodorják, de nagyon kevés hányaduk használ szűrőt.
-
Kenyér! Ja Fater is rendszeresen süt itthon kenyeret. Még nincs meg a tökéletes technológia. De már nagyon puha, de még nem olyan mint a 3kg-os lipóti. Ellenben kell neki még a forma, mert a kelés utáni állapotban még szétrogyna egy magas kávájú edény nélkül.
Amúgy jó a tiéd is. Megkóstolnám!Más:Egy agyament játékot találtam és nem találtam jobb totyikot neki. A különlegessége, hogy a címsorban kell vele játszani. Marha nagy baromság, de érdekes elgondolás. LINK
Megint más, cigi:
Francia országban a fiatalok mind sodorják a bagót, mert jóval olcsóbb, mint a dobozos. Az a fura, hogy itthon ha valaki sodor akkor az zöldséges. Odakint meg aki vásárol az pénzes. Vicces. Amúgy azt kéne tenni, hogy megemelni az árat a duplájára azt lehet gondolkodni, hogy kell-e az a qrv@ bagó vagy sem.
Ami megint más, de bevezetném, hogy +35 ft-ot dobnék a dobozos sörre. De ezt úgy, hogy ha az ember visszaváltja egészben akkor visszakapja azt a 35 ft-ot. Illetve nem levásárolhatja a boltban. Nagy szart, ha úgy kívánja akkor KP-t kapjon érte. Máris tisztábbak lennének a közterületek. Kétszer meggondolná - még a részeg is - az ember, hogy mikor töri ripityára az üveget, vagy dobja a dobozt a bozótba.re: (#6160) ToBeY
Ha meg valami nem megy el dosbox-on vagy virtual machine-al, akkor azért jól jön egy retro konfig. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #6156 üzenetére
Én játékok miatt biztos nem tartanék fent egy top configot,de hát az én vagyok...
Erre valók a konzolok. -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #6155 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #6155 üzenetére
hát forma függő a dolog, mostanában ilyen kenyeret sütünk itthon, mint amilyet Esm sütött
-
-
tildy
nagyúr
Pont minap volt a BBC-n egy riport, Uk dohanyzas szempontjabola vilag masodik legdragabb orszaga.
Eppen ezert igen nagy csempeszet is megy, az araboktol, kinabol stb... A BBC riportere titokban felvetelt csinalt a skot "lengyelpiacon" , ilyenek voltak a riportban , hogy egy tetore hajigaljak fel a penzt, csak hogy ne lehessen konnyen elkapni oket, mindig keves cigivel maszkalnak.... Stb.
No lenyeg alenyeg: 3.5be kerul naluk egy 19-20 szalas marlbi, amit be is vizsgaltattak. Nos - ki tudja mennyi igaz belole - de a karosanyagtartalma kb. 20 szorosa volt, a bolti ellenorzott minosegnek.
Amugy boltban 5.5 alatt nem nagyon van doboz cigi.Mi ismerosnek is inkabb otthonrol hozunk, fejenkent 4- 5 csikkal.
-
tildy
nagyúr
Esm alkotott. MEg vagyok en a'ldva ezzela joemberrel.
-
venember83
nagyúr
Ha valakinek nem fordul ki a gyomra az ilyesmitől, a tecsőn nézheti élőben mások szenvedését és életek romba dőlését.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #6149 üzenetére
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy néhány épület túléli! De tény, hogy tökéletesen földrengésbiztos épületet nem lehet építeni. Most néztem a videókat, 6 -10 méteres tengerár öntött ki a partmenti részeken. Visz mindent, hajót, kocsit, embert.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #6147 üzenetére
Földrengésbiztos... Ez is vicc, 8,9-es földrengés epicentrumában kétlem, hogy bármilyen épület megmaradna.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #6145 üzenetére
na ja, nálunk 4,2-es volt egy hónapja, aztán hányan ijedtek meg...
Mivel ez egy logaritmikus skála, azt jelzi, hogy ez a rengés cirka 5 nagyságrenddel erősebb volt...Amúgy az is jelzi, hogy mennyire jól szervezett ország, hogy aig pár áldozat volt. Egy ilyen máshol több százezer emberéletet is követelhetett volna...
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #6145 üzenetére
Ja, ott van a főnököm meg néhány "munkatársam" is, már reggel jött email, hogy evakuálták az épületüket
De nem esett bajuk.
-
kételkedem
addikt
Ami most Japánban volt, na az a nem semmi!
8.9-es földrengés? Az bizony nagyon durva! -
McKane
senior tag
na,másfél hónap kényszerpihenő/pálya után végre lesz állásom..
17.-én kezdhetek is ha meg tudunk állapodni -
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #6134 üzenetére
én már sikeresen leszoktam, nem védek senkit.
a cigaretta drog. az alkohol drog. a kávé drog. ezen kívül az illegális, tiltott szerek is drogok. a legeslegtöbb addiktív, a legálisak közül mind.
szoktál alkoholt fogyasztani?
ha igen (mert igen), akkor meg tudod mondani, miért jó?
-
AMD Power
titán
De komolya ezek a hullámok!
-
bobsys
veterán
Tasmania allamban az utcan sem lehet cigizni, csak es kizarolag az otthonodban/kertedben gyujthatsz ra
De a legjobban az zavar, hogy 15 dollar egy 6 pack sor ami raadasul nem is fel literes hanem 375 mlBlacKSouL: az ember raszokik, hianyzik neki a mozdulat. En mar csak tudom
nem is cigizek mar itt csak reggel egy szal illetve munka utan mikor mar itthon vagyok egy par. Nemsokara elfogy az a cigi amit Magyarorszagrol hoztunk, utanna aztan teljesen vege a tortenetnek.
-
BlacKSouL
addikt
Dohányozni tulajdonképp miért is jó?
Mondjuk 15 évesen? 20? 25? 30? 40? 50? ...Ok, értem, 15 évesen azért, amiért tokióhotelt meg dzsasztinbíbert hallgatni. De onnan fölfelé?
-
-
lujó55
addikt
Jó reggelt!
Ez milyen már?
Szerintem az életkilátások javulása és a dohányosok száma fordított arányban van egymással. A toprongyosabb környéken többen gyújtanak rá, mint a gazdagabb környezetben. -
pohár
félisten
ez ez, beteg
-
pohár
félisten
válasz
fokukac #6122 üzenetére
én a frissítésről érdeklődtem hogy megéri-e
az alaplap és memóriacsere meg csak úgy lehetséges ha beszámítják a mostani cuccaimat, máshogy nem hiszem hogy ki tudnám köhögni a pénzttényleg, a met-artos képek mikoriak voltak? előkeresem a dvd-imet és tolok egy print screent a tartalmukról, hátha tudok segíteni
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #6117 üzenetére
Ez aztán értelmes válasz volt
De 4GB kevés a 8GB eléréséhez és így tovább
Csyppa Szerintem a userek egész kis %-a futatt otthon virtual machine-t.
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #6117 üzenetére
-
-
Mosolyogsz? Lábad nem fáj? Én nem mosolyognék.
Fura, de ha netezni használod bőven elég. Kifejtem bővebben: ...Kétekedem gépéről pedig keresztfatergépe jutott eszembe, aki két éve kifogyasztású VGA-t keres, de a gépet egy "noname" 400W-s tápra bízza, ami max. 60%-os hatásfokkal dolgozik
...
-
válasz
kételkedem #6100 üzenetére
E 7200
? Eh, mint keresztapám gépe
.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #6105 üzenetére
Mondjuk azt sem értem, miért csak 2 GB RAM van a gépedben.
-
BlacKSouL
addikt
Hát...az egy dolog hogy alig látok az arcüreggyulladástól és haza kellett jönnöm melóból...
De hogy ez a szép tavasz irgalmatlan nagy hóviharral kísért a hazaúton... -
válasz
Ez tegnap nekem is felszaladt itt a melós gépre. No meg még elsején egy Zotac Zbox HD-AD01-U gépre, amely egy 24"-os Acer monitor hátán csücsül, mint vetítőgép. Megy mindkettő probléma nélkül.
Tildy: Boldog névnapot!
Amúgy meg: Szép estét mindenkinek!
-
pohár
félisten
válasz
what kind of pack?
-
Csyppa
senior tag
válasz
Akkor mostmár Te vagy Nyilas Misi?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest