- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #7394 üzenetére
Ahogy a fórumtársaknak is, neked is ott van kéznél a porszívó, ha szívásra vágysz.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #7379 üzenetére
én már nem is merek érdeklődni...
-
-
válasz
Tothgera30 #7395 üzenetére
Jó neked
Na felmosva is felvan ahol porszívóztam, már csak ott kéne folytatni, ahol ezeket még nem csináltam, meg utána még 1-2 dolog, és elég volt mára, inkább kimennék élvezni a napsütést, bár most az ablakon látva ép nem süt, sebaj, ráveszem magam a haladásra, és hip-hop kész vagyok.
-
-
válasz
Tothgera30 #7385 üzenetére
Szívügyek. Igaz a nap süt szépen, gyönyörű idő van, de ilyenkor valahogy az ember nem arra figyel igazán.
Mondjuk kis takarítás (szekrény törölgetés, pakolás, porszívózás) ma már letudva nagyrészben, délután folytatás (befejezni a porszívózást, majd felmosás ...) addig se gondolok a történtekre.UI: Az értelmeről annyit, hogy a pénz amit keresek kevés, éphogy 0-ra jövök ki a bevétel-kiadás oldalon, elvileg ennek segítésére pizzafutárnak fogok állni, de az nem hiszem hogy megoldaná hosszú távon, mert a szabadidőm lesz nem kicsit el
b@szv@ezzel, és időm nem lesz semmi másra. Kerti munka itt is kéne, fűnyírás, sövénytvágni, igaz ezeket szeretem csinálni, de most úgy kiba...úl nincs kedvem erre. -
bnss
veterán
válasz
venember83 #7390 üzenetére
Igen, valami olyasmi lesz belőle. Felavatva az új pumpa, hamarosan rajt.
-
-
PH-User
addikt
válasz
Tothgera30 #7381 üzenetére
Van napfény és minden egyéb, szóval jó reggelt!
-
7
addikt
A tegnapi Google-tréfák csokra: [link]
-
válasz
venember83 #7382 üzenetére
Örülnék neki, inkább optimista hsz.-nek készült, vagy munkásosztályt biztató propaganda szövegnek. De már lassan úgy látom hogy csak bizakodunk, de minek, mikor nincs értelme, mert semmi sem lesz jobb vagy szebb.
#7383 tope: Attól függ. Ma például reggel volt egy kis kerti munka, baszakodtam a nettel, és még a tegnapi nap esti része is kiborít. Így adok magamnak egy hónapot, ha nem jön össze amit szeretnék akkor nincs értelme tovább élni, mert ahogy most állunk, semmi sem jön össze számomra.
-
Csabee.
nagyúr
Nagyon szép idő van
Igazi kirándulós ..
-
válasz
Annyira nem az, legalábbis ami tegnap volt az sosem teszi azzá a következő napokat, de túl kell lenni rajta
-
venember83
nagyúr
válasz
Legyen.
-
Jó reggelt mindenkinek.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #7377 üzenetére
HI!
ne sirhin a szad me leveszem a kezem Rolad:- )))
udv
neduddki
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
Kalandor #7374 üzenetére
Na nehogymár az insumedes legyen az egyik
Ha nem az az akkor fogalmam sincs mire gondolsz, bár túl fáradt is vagyok én már ehhez.
Van egy oldal ami a ph-hoz tartozik - / tartozott? / átalakult? / más neve lett? - és csak a nagy üresség fogad, a forrásban meg ennyi van:
<html>
<head>
</head>
<body>
</body>
</html> -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #7370 üzenetére
Nem ezt, a nyuszinak a sztorizást. De valamikor október tájt.
Egyébként ja. nagyon bicegek.
Amúgy szöszi anyu barát, új barna őzike meg először igen, majd nem, most lehet talán megint pálya. De nem megy csak úgy a semmiből hirtelen.
Hát itt tart.Tudom, vártok a megállóban, de csak a ré busz jön...
Fúbazmeg ez még nekem is fájt. Lement 3 sör, inkább lemegyek a városba hátha van valami valahol. Ha nincs meg jövök haza.(ööö..szerintem pina..mer elmúlt estetíz..)
-
lujó55
addikt
Holnap Eger rally
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #7360 üzenetére
á, a holnap déli híradóban már benne lesz
-
Mawyx
őstag
válasz
neduddki #7308 üzenetére
Egyetlen hely se volt. Bábszínház tényleg ott volt, utána jött egy rész, ahol sok hely volt, de észrevettem a kamerákat, kiszálltam, visszamentem, elvileg meg lehetett volna állni, semmi tiltás nem volt, se tábla, se felfestés, megkérdeztem ott vkit, szerinte tilos megállni, ő is azt nézi, hogy tegnap még volt tábla, ma nincs. Otthagytam a helyet és a hogyhívjáknál álltam meg, a Hősök terén a nagy parknál.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #7363 üzenetére
Én is remélem a legjobbakat - no, majd meglátjuk.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #7362 üzenetére
Nekik tilos a meccset nézni, szerintem. Én azért remélem, hogy látható lesz egy kis labdarúgás, netán foci is.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #7361 üzenetére
Hazafelé láttam a készülődést Újpest-Városkapunál: ennyi rendőr egy helyen nem sok jót vetít előre - mármint az a tény, hogy egy focimeccshez kellenek ennyien. Az lenne a csoda, ha nekik is csak a meccsnézés lenne az összes dolguk.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #7360 üzenetére
Ejj, de "realista" itt valaki...
-
Csabee.
nagyúr
TV közvetíti a mai Fradi Újpest meccset? Ha igen melyik csatorna?
-
-
PH-User
addikt
válasz
Tothgera30 #7355 üzenetére
Na, az nem jó.
Nekem olyan volt, hogy 2 napot vártam az alaplapomra, pedig helyben volt már az egyik boltban. -
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7348 üzenetére
Most csak egy egyszerű negyedéves leltár esedékes, de igen a felsoroltak mind jogosultak, kiegészítve a vámosokkal, fogyasztóvédelmisekkel és a NEHITI-vel!
Volt már olyanban részem, mikor egyszerre jöttek a munkaügy, a fogyvédelem, a vám és a nehiti.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #7347 üzenetére
Adóhivatal, rendőrség, vámhivatal, valami más pénzügyi hatóság végez ellenőrzést nálatok? Esetleg mindenki egyszerre?
-
Hú... ha... ma... (megvilágosult tekintet) ...Április 1 van. Ehhh... ...(jó, a rossz, és a csúf)... valakit át kell b@sznom.
-
Cicero
őstag
Péntek
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #7341 üzenetére
Tény. Viszont egy adósság letudva.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #7339 üzenetére
Váratlan, egyszeri és megismételhetetlen bevétel!
Ha az ezüst árát elköltjük és a csap továbbra is folyik, a tető beázik, a falak penészesek akkor nem sokra mentünk azzal, hogy a nyári konyha nem dől össze!
(#7340) venember83
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #7337 üzenetére
"Váratlan" bevétel.
-
válasz
venember83 #7294 üzenetére
Jól sikerült, a kezdeti feszültségeket oldottuk borral, a többi sörrel. Pedig kicsit esett az eső, de tűrhető volt, illetve elég jól sikerült a végeredmény.
#7295 lujó55: Tisztában vagyunk vele, nem kár érte!
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #7335 üzenetére
100 egységet költesz úgy, hogy csak 97 egység a bevételed, de nem izgat, mert lenyúltad a nagymama ezüst étkészletét 12 egység értékben, és egy részét elszámolod bevételként... egy részét meg később
de a lényeg az, hogy elköltöd mind, mert amúgy is fölösleges volt az az étkészlet, na, majd eszünk kézzel. : ) -
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #7332 üzenetére
Szerencse, hogy nem vagyok gazdasági szakember, így fogalmam sincs ennek a mondatnak a jelentéséről: Ezt figyelembe véve az idei hiány a tervezett 2,94%-os hiánnyal szemben a GDP 4%-át kitevő többletté válik a statisztikai elszámolás miatt
Tulajdonképpen egy szót tudok értelmezni a magam egyszerű módján, ez pedig az elszámolás! Ha elszámolok valamit és rossz eredmény jön ki, akkor kénytelen vagyok újra és újra számolni, míg a helyes eredmény meg nem születik
-
fokukac
nagyúr
hi!
na, ennyi marad a lenyúlt nyugdíjpénzből.
Könnyen jött, könnyen ment.
[link] -
válasz
kételkedem #7330 üzenetére
Én Eurosporton láttam az ipsét, nem semmi, 1 Klitscho ellen betenném
-
kételkedem
addikt
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #7327 üzenetére
csak van rá valami indulatosan kiejtett japán szó is...
-
PH-User
addikt
Megnyugodtam kicsit, hogy sikerült összerakni a gépemet és az alkatrészek nagy része már új benne, papíros garanciás.
Most ilyen formát vettem fel:
Amúgy erre mi újság?
Előző hozzászólással teljes mértékben egyet értek.
Rég jártam erre...
-
BlacKSouL
addikt
Üdv mindenkinek az aktív topikok napján.
Az emberiség azt hiszem tényleg megérett valami csapásra. Az agykapacitásának csupán 2-3 %-át (aktívan) kihasználó élőlény önmagában egy genetikai és fejlődéstörténeti zsákutca. Erre számtalan remek példa látható nap mint nap.
Nem tudom például, hogy miért áll minden reggel egy VW Polo az egyik utcában járó motorral, felkapcsolt fényszóróval, felkapcsolt első ködlámpával, felkapcsolt hátsó ködlámpával, taposott fékkel és 3 világító féklámpával hosszú-hosszú percekig.
Egészen bizonyos hogy megvan mindre a magyarázat, én csupán egyetlen egyre tudok találni ha nagyon akarok: a leállított motort újra önindítózva fogy az akkumulátor töltési kapacitása. (De ez is elég vékony) Az összes többi viszont az emberi agy "leszarom faktor"-ának a következménye. Bele se kezdek részletezni a fentiek negatív hatásait.
főfőkuki: nemtom, de majd megkérdezem a tolmács csajt
-
BlacKSouL
addikt
Röchling --> rósering
Frilame --> fruiramAsszem ez már a kitalálhatatlan kategória..
Aztán némi elhangzott japán ügyvezetői bölcsesség, különös tekintettel a pszichológus végzettségére:
"You are in a position to make a proposal, I am in a position to make a decision."
"I have no boss. I can make a decision"
"Your brain and my brain has no big difference basically, maybe only the intention for the accomplishment."
"If you don't understand my email don't hesitate to ask me for explanation. Or if you think that hesitating is a good idea then please hesitate. But in most cases it is not a good idea."
"No problem? No problem is the biggest problem."
"You will never find the best supplier, there are lot of companies… you can find only better."Ezekből szerintem kicsit érzékelhető a stílusa.
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #7321 üzenetére
nagy ritkán megyek fel oda, ezé meg tán fölösleges is
ha van egy kis időm akkor gondolatátvitellel ... -
Szép Bolondok napját
-
venember83
nagyúr
Amúgy ma fokozott figyelem ajánlott!
-
venember83
nagyúr
Félő, hogy a lakosság jó része csak visszaélne a szolgáltatással, mekkora buli lenne szívatni a postást, aztán kitenni arckönyvre a screenshotot, hogy mekkora tettet vitt véghez az illető.... Nem csak a szolgáltatásoknak kell elérniük egy bizonyos szintet, hanem a lakosságnak is, be kell tartani a kultúrevolúciós lépcsőfokokat.
-
Tim82
félisten
Besza-behu. Az angol Királyi Postának van Twittere, amin keresztül lehet érdeklődni a postán keresztül küldött csomagról.
K*rvára le vagyunk maradva itt a Balkánon.
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #7304 üzenetére
ahaaaa, király.
a kedvencem amúgy az IZabella környékén a déli oldal a várakozni tilos táblával, alatta a kiegészítő felirat: kivéve MÁV. Azt a kurva épületet 2006-ban eladta a máv....
Nekem van egy trükkös helyem, ahol sokszor szoktam állni bel-budán, várakozni tilos tábla, (kivéve áruszállítás, 8-11-ig), erre most odaraktak egy taxidrosztot. a várakozni tilos tábla mögé... eszméletlen, nem tudom, ki találja ezeket ki, de komolyan.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Te nem szoktal belvarosban jarni, hogy mi megy parkolas cimern?:- )
ahol tabla es kresz tiltja ott vigyaznui kell mert kamerak + kozterueltfelugyelok, 8 elott szinte barhol akad hejj, napkozben kibaszott mak kelludv
neduddki
mod: Kukuc: mert 5 kor utan vasarnao este kipakolas idejer emgaltam a sarkon, az a baj hogy az otvos uccat telcsesztek ;ezarasokkal /a fele hasznalhatatlan/ azota balhes ennyire, elem mar gyutt a otvso10 elott a bisztosagi or, hogy tabla van, mondom es hany ira van? 11 akkor meg setaljon nezze amr meg a tablat
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #7299 üzenetére
miért kaptad (volna)?
30 ezer az nagyon sok, engem általában 10 ezerre szoktak megbüntetni...A múlt héten majdnem megszívtam, a hülye rendőr meg akart büntetni dlután 2-kor egy olyan várakozni tilos táblánál, ami csak 8 és 11 között érvényes.... úgy reklamáltam meg... erre az volt a válasz, hogy de húzzak innen, mert ő akar a helyemre állni. Azt hittem, rosszul hallok
MAvyx Már hogy lenne ingyenes? csak a Dózsa GYörgy úton túl ingyenes, de még ott is fizetős a felvonulási tér, pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest