- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
venember83 #4397 üzenetére
Olyan régi a telefonod ?
Szép napot mindenkinek
-
ToBeY
nagyúr
Hehe akir más kocsijával kizdúl az ráb@szik
[link]
-
venember83
nagyúr
Tán ide kapcsolódik, a kolléganő kijelentette pár perccel ezelőtt, hogy az enyém a legnagyobb. Méretben.
-
fokukac
nagyúr
Ti miről beszéltek? Hogy a szex ne lenne létszükséglet?
Hát nektek nincsenek hormonjaitok? -
zoltanz
nagyúr
Lehet élni szex nélkűl. (de minek)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #4390 üzenetére
..azon vigyorgok, hogy tudom má' mé' az apám az apám..
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #4386 üzenetére
Nem mondom, hogy szóhoz sem jutok, de NEM létszükséglet. Semmilyen értelemben. Pont.
Az viszont igaz, hogy szart sem érne az élet nélküle.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #4383 üzenetére
Igen, elég sokszor használom. Képnézegetésre nem az igazi, mivel a nagyítás kicsit körülményes, legalábbis a használati utasítás elolvasása nélkül, de amúgy teljes mértékben elégedett vagyok vele. Bár nem vagyok se sasszem se abszolút hallású zenész.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #4381 üzenetére
A médialejátszód jól szuperál? Találtál más filmet is amibe beleizzadt esetleg? Rendszeresen használod, vagy inkább csak alkalmanként?
Összességében meg vagy vele elégedve?
-
Mawyx
őstag
Semmi kedvem bemenni abba a redva suliba
kérni akarok iskolalátogatásit, hátha vmi diákmeló összejön. Megint végig kell játszani a szokásosat, ügyfélfogadási idő ide vagy oda, nem lesz nyitva az ügyintéző, megyek majd a to-ra, ott meg elzavarnak, hogy ez nem az ő dolga, menjek le az ügyfélfogadó térbe és csak küldözget egyik a másikhoz, én meg ott állok ahol a part szakad, az idegsejtjeim meg pusztulnak kifelé.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #4380 üzenetére
Tehát nem álmodozunk.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #4379 üzenetére
Te kérdeztél, én csak válaszoltam!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #4378 üzenetére
Álmodozunk, álmodozunk?
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #4377 üzenetére
Ébredés után egy kis hancúr, egy finom reggeli, egy csésze forró tea?
-
venember83
nagyúr
Süt a nap, felhőtlen és kék az ég. Mínusz fokok sincsenek. Mi kellhet még egy szép reggelhez?
-
Mawyx
őstag
Tök macerás utólag útiblogot írni
-
BlacKSouL
addikt
Én mindig szoktam szűk haveri körben mondogatni, és mindig röhögnek a hülyeségemen, de igazat adnak, hogy enni, inni, aludni, sz..ni, b.szni a legjobb dolgok a világon.
A hiányuktól meg rendesen ki tud készülni a magunkfajta.
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #4369 üzenetére
persze, hogy bepótolható és átütemezhető. De hogy közel sem érjük el azt a hatást, amit a normális idejű és mennyiségű alvással, az fix
-
válasz
venember83 #4369 üzenetére
Bár álmosan nem jó párna csatázni...
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #4358 üzenetére
Hehe
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #4366 üzenetére
az alvás?
-
Hát ha esetleg a kócos által említett opció nem valósítható meg, akkor is, na , fel a fejjel (igaz én is panaszkodhatnék, hogy kibacott sz@rul keresek, sőt, lehet álláskeresőben leszek, szóval ha valaki tud valami jó helyet az szóljon, de legalább a "nőstény" hiányom úgy nézz ki nem lesz mostanában)
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #4363 üzenetére
Na álljon meg a menet, az alvás nagyon fontos.
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #4358 üzenetére
persze, hogy nem
meló, haza, meló, haza, meló, meló, meló, meló...
-
Hazaértem. De jó...
-
venember83
nagyúr
Meló, haza, meló, haza, meló, haza... Szerencsére nem végtelen a ciklus.
-
Winner_hun
félisten
Hmm igen érdekes a fórum full hd-ban. Sose akartam ilyen monitort, kevés a magasság. Ahhoz képest ami volt olyat kaptam hogy huhuhú, megérte fél évet várni, ha csak az árát is nézem, nagyon jól jártam. Moderna /happy care/ biztosítót ajánlom mindenkinek
Igen, ez itt a reklám helye, megérdemlik. -
Mawyx
őstag
már jelentkeztem a teszkóba is éjjelre polcot pakolni, megéri tanulni igen persze
-
kételkedem
addikt
Az olasz nyelvet egyértelműen arra való, hogy autóversenyen a navigátor ezen a nyelven irányítsa a pilótát!
Kubica után futó versenyautó belső kamerájának felvétele.
Mikor elmennek a roncs mellett, aztán félreállnak, nagyon lehet érezni a félelmet és az izgalmat a hangjukon! -
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #4351 üzenetére
Akkor nem tudom hogy lehetett majdnem duplája az állatorvosnál.Talán volt neki készleten, és zsebbe ment a lé mert egyből adta is oda.
De még ha azt nézem ahogy te mondod,még így is majdnem 300ft van közte ugyan annál gyógyszernél. -
ToBeY
nagyúr
Azért elég kínos lehet,hogy egy ilyen fontos eseményen elcseszi a himnuszt.
Mondjuk szerintem az előadás is gáz...
christina aguilera national anthem fail -
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #4340 üzenetére
alcon ciloxan van ráírva.Nekem nyáron be volt gyulladva szemem és ezt írták fel.A kutyámnak piros a szeme,és neki is ezt írták fel.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #4344 üzenetére
nem tudom, tipp volt.
nekem naponta gyulladáscsökkentőből 5x1 csepp, antibiotikumból 3x1 csepp, holnaptól meg csak az antibiobol kell 5x1 és semmi más.
egyre jobb, továbbra is azt tudom mondani
úgy érzem, pár nap és 90%os simán lesz.
-
Winner_hun
félisten
Most hívtak, mehetek a vadi új monitoromért. Kíváncsi leszek rá (tökjóljártam, igaz kellett hozzá fél év
)
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #4341 üzenetére
Ahham... Akkor az nálam még drágább...
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #4340 üzenetére
A Szemcsepp!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #4338 üzenetére
..és hány szemet használnak fel hozzá..
-
ToBeY
nagyúr
Nem semmi lehúzás ez az állatorvos biznisz.Kutyának kellett egy szemcsepp,állatorvosnál 1400HUF.Ugyan az a szemcsepp háziorvosnál 790HUF.
-
zoltanz
nagyúr
Felhívtam az APEH panaszirodát aszongyák igazam van, írjak felülvizsgálati kérelmet, majd kárpótolnak...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #4325 üzenetére
Napsütés, felhőtlen kék ég, nappal 26, éjjel + (azaz plusz) 15 fok (°C-ban mindenképp), száraz, tehát nedvességtől teljesen mentes utak, járdák, amin nincs 5 centi vastag kőzúzalék és por és só, kellemes déli szél, és ezt minimum 2 hétre 100%-ban állandósító időjárás előrejelzés.
Ennyi lenne csupán a kérésem a teljes boldogsághoz. Addig csak a tél undorító dolgait látom, ami rajtam lecsapódik. Ha hó esik, és nem takarítja senki, akkor azért. Ha +5 fokban kiszórnak a semmire négyzetméterenként 2 tonna sódert, és aztán hónapokig ezen a sóderen kell közlekedni, akkor azért.
Ezt most csak azért mondom, mert pl. egy szélvédőcsere nem 100 Ft, és a sok mocsoktól amit egymásra szórnak a kocsik, nekem már látszik egy csomó csík, amit az ablaktörlő lapát a kavics meg porszemekkel vésett a szélvédőbe. Tehát 20x-os amortizációval számolhatok ebben a tetves országban, mert a soha meg nem csinált fótosgatya utak mellett még számos eszközzel lehetetlenítik el folyamatosan megállás nélkül az életet, amikkel összességében más helyeken ilyen mértékben még sehol nem szembesültem.
(Emigránsok és de-ma-gógok most mondják egyszerre: "..mé nem költözöl el..". Köszönöm.)
Igen, biztos vannak sokkal szarabb helyek is. Tudom. De ennek a kurvaországnak nem kéne ilyennek lennie, és mégis ilyen.
Hát ez van.
Hétfő. -
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #4329 üzenetére
Ki nem?
-
Winner_hun
félisten
Tudtam volna még aludni..
-
tildy
nagyúr
Bolond megnősült vagy mi van mán vele? ÚGy el van tűnve.
-
Winner_hun
félisten
Helénke a tehénke. Ezzel is zsibbasztják az ember agyát munka közbe. Ráadásul rádióban. Nem feltétlen ovisoknak szántban
Na mindegy, pár óra alvás aztán kelés, mostmár tegnapra elég volt a munka mára.
Persze hogy csak most jut eszembe hogy inkább a Kossuth-on kellett volna a rádiószínházat hallgatni, bár lehet az csak szombaton van
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #4325 üzenetére
Szerintem az a baja, hogy neki abbahagytuk a gyűjtést. Így most csak a liftben reménykedhet.
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #4324 üzenetére
Hogy mindig félig üres az a qrva pohár, még akkor is, ha "2 napja semmi nem esett, sőt, még a nap is sütött. Sőt, még fagypont fölé is felkínlódta magát a hőmérséklet."
Miért nem megy ez a pozitív látásmód neked? Csak egy kicsit legalább. Tudom, azért mert neked mindig fenemód szar. Meg tudná ezt valaki változtatni?
Kedves pohár, ezt ne vedd személyeskedésnek.
-
BlacKSouL
addikt
2 napja semmi nem esett, sőt, még a nap is sütött. Sőt, még fagypont fölé is felkínlódta magát a hőmérséklet. És az út, a járda, minden csurom víz, csatak, lucsok. Ezt most éppen pont nem értem.
Csak azt tudom, hogy holnap ismét több mázsa sódert, salakot, sarat fog minden autó a szélvédőmre frecsogtatni vastag sugárban. De hát ez van, a gyönyörű tél. -
share
tag
válasz
kételkedem #4321 üzenetére
eddig értettem, de a részleteknél nem bírok kiigazodni.
-
BlacKSouL
addikt
-
kételkedem
addikt
A keresőbe beírod a kiindulási és a cél állomást. A kapott menetrendnél a sor elején kattints a sárga négyzetre, amiben a fehér háromszög van. Ekkor részletezve látod, hogy mikor hova kell menned, hol kell átszállni.
Jegy vételekor mond a pénztárosnak, hogy mikor és hova szeretnél menni és hogy honnan akarsz helyjegyes vonattal menni. A pénztáros biztosan segíteni fog!
-
share
tag
valaki tudna segíteni abban, hogy az elvirán hogy tudom megnézni, hogy hol kell majd átszállnom, és hogy a pótjegy köteles jegybe, árába benne van a pótjegy, vagy megmondom, hogy csókolom, ekkor induló vonatra oda jegyet szeretnék, és még pátjegyet?
-
zoltanz
nagyúr
Nem gyenge szomszédaink vannak.
A fűtést szeméttel oldják meg egyfolytában büdös füst száll, nem lehet kinyitni az ablakot... -
válasz
kételkedem #4317 üzenetére
Igen csak jó lenne ha felépülne rendesen. Bár az én ujjamat is összerakhatná valaki, persze ehhez képest csak egy hangyányi probléma, csak se időm, se energiám arra hogy türelmesen végigvárjam míg vagdosnak és varranak. Lehet itthon megcsinálom ha lesz görbe hegyű tű és be leszek italozva.
Jó estét mindenkinek, holnap reggel megint 5-kor kelek, sajnos.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #4315 üzenetére
de legalább nem kell amputálni
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #4313 üzenetére
Tuti, hogy összefogtak a társasházi szomszédok, most büntetik!
Most olvastam Kubica balesetéről, szegény pára jól meg járta!
-
bnss
veterán
-
fokukac
nagyúr
ennyit tudnak a szilíciumvölgybe, így jön a jútyúb.
szánalmas. -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #4309 üzenetére
Remélem, hogy nem fertőz virtuális úton.
-
kételkedem
addikt
Vajon mit szívott az öreg?
-
Storms
őstag
válasz
venember83 #4305 üzenetére
A fönökömmel beszéltem, és azt mondta hogy semmi gond, még senkit nem rúgtak ki azért mert beteg lett. Csak anyám idegeskedik. De jól tudom hogy táppénz alatt nem is lehet bemenni dolgozni? Az egyik jogi fórumon olvastam.
-
Storms
őstag
üdv
Nem tudom jó helyre írom-e, de olyan kérdésem lenne, hogy:
Beteg vagyok Szerda óta szóltam munkahelyen hogy lázas vagyok igy hazaengedtek, rákérdeztem hogyha elmegyek táppénzre nem-e lesz gond belőle és netán kirugnak, mivel 3 hónapos próbaidőm még nem telt le, válasz az volt hogy természetesen nem, mert aki beteg az beteg. Elmentem orvoshoz, aki 10.-éig táppénzre vett. Szüleim aggodnak hogy kifognak rúgni mert nem megyek , és azt mondják hétfőn menjek be dolgozni, táppénz ideje alatt úgy tudom nem szabad bemenni dolgozni, mi a véleményetek erről? -
Beteg vagyok, nesztek egy kis mai muzsika erről is
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest