- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McKane
senior tag
na, holnap megyek valami állás-interjú féleségre..
1 hónap után talán összejön valami.. -
Mawyx
őstag
Én magam akartam megforrasztani, de kapásból szétszedni se lehetett a töltőt, valahogy mintha egybe lett volna. Minden mindegy alapon szétbarmoltam, szétvágtam, de nem láttam égésnyomot meg semmit, főleg, hogy még belül is tele volt nyomva valami "ragaccsal", szóval ebbe belebuktam, pedig én ott tartottam max egy kondit kicserélek benne és annyi. Egy új töltő lett belőle.
-
pohár
félisten
-
Eh, ki vagyok bukva
. Még a Genius-tól se tudom megrendelni a 1255A-t, pedig utolsó darab lenne
.
-
adyz.
aktív tag
válasz
venember83 #5060 üzenetére
Hát igen
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Talán ide mehet a kérdésem:
Van nektek valami ötletetek a panel lakás szobályának a porosodása ellen? Gép ugye itt van szobában, de mindig porosodik mind állat. De nem csak a gép hanem a bútorok is, meg úgy összeségében minden. Takarítva van rendesen, de kezd már idegesíteni a sok por.
Valami ötlet esetleg?
-
válasz
koshmar #5074 üzenetére
ebben van valami. de amúgy egy laptop töltő nem olyan bonyolult szerkezet,amin sok mindent el tudnának cseszni. jó értékeléseket kapott az eladó ebayen, ráadásul eredetinek is tnik a cucc (nem utángyártott). így volt 4k zusammen, míg itthon 12k körül vannak az utángyárottak. nevetséges
-
NoLF
veterán
bál kipipálva
visszafekszem
-
most rendeltem egy új töltőt a notimhoz, Kínából. remélem a héten megjön és lehet tesztelni
bár igazából nem parázok tőle, amennyire topon vannak már szinten minden téren, nem hiszem, hogy borzalmasan gagyi lenne. ráadásul harmadannyi, mint amibe itthon kerül.
-
McKane
senior tag
most hogy olvasom az origo.hu-t , átkozottul dühös lettem..
"Ha a munkáltói nyugdíj elterjed és jól működik, akkor ez az egyik legfontosabb munkaerő-megtartó eleme lehet a juttatási csomagoknak a cégeknél. Azt azonban látni kell, hogy nem elsősorban az átlagos dolgozó lesz a célcsoport, sokkal inkább a közép- és felsővezetői réteg"
heh, a kétkezi munkából,bérből és fizetésből élők, meg dögöljenek meg,nemigaz? az ő sorsukat nem érdekel senkit sem..
szerk1.: a link lemaradt: [link]
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #5057 üzenetére
Fenkju
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Tothgera30 #5066 üzenetére
Életrajzi dolgok ritán sikerűlnek jól (szinészek stb), inkább dokumentumfilmre szavazok, vagy könyv
-
koshmar
veterán
Reggelt!
Hát igen, nekem is kéne egy 601-es Trabb gyakorolni a jogsi előtt.
De olyan drágák. -
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Tothgera30 #5062 üzenetére
Azt nem láttam, valahol hallottam, hogy úgy kezdte és még ma is annak vallja magát.
-
-
zoltanz
nagyúr
NEm is tudtam a Facebbok alapító Mark Zuckerberg egy hacker.
-
nike_
addikt
ma vagyok 4 éves a PH!-n.
gyóreggeltet
-
adyz.
aktív tag
Reggelt
Mára kérnék egy kis távoli támogatást derék tájon -ugyan is vesszük ki a motort- és nincs a toppon a derekam
-
-
bobsys
veterán
Rosszul. Annal tobbet. 24K a megelhetesre + az elso eves tuition fee.
Vicces ez a 10 ora idozona elteres.Holnap (illetve magyar ido szerint ma este 10-tol
) szeretnek mindenkit megkerni, hogy szurkoljon felhivom az elso ceget munkaugyben. Azt aki varja a hivasomat. En a legjobbakat remelem.
Ma mar lattam az elso igazoltatast. Mogotted radvillognak, te szepen tovabbmesz es nem a fouton allsz meg egybol, hanem lekanyarodsz egy kis utcaba es ott. Autobol nem szallsz ki, rendor a rendszamot beuti a gepbe majd utanna kiszall es odamegy az autohoz. Akkor szallsz ki ha megker.
Ma ekezdunk valami autot keresni, elmegyunk az auto dealer keruletbe es Szilvia kiprobalja az itteni vezetest. -
föccer
nagyúr
üdv, föccer
-
koshmar
veterán
-
BlacKSouL
addikt
-
föccer
nagyúr
válasz
koshmar #5037 üzenetére
Köszi. Látom a hsz számod már megvan hozzá
Az előbb elkövettem az idei év eddig legnagyobb hibáját. Rákattintottam a vv4 topikra... Szerencse a szerencsétlenségben, hogy még az előtt észbe kaptam, mint hogy esélyem lett volna beleolvasni bármelyik hozzászólásba....
üdv, föccer
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #5034 üzenetére
És még a keksztopikba is ír, azért volt kérdéses a függősége.
-
-
nike_
addikt
válasz
kételkedem #5030 üzenetére
válás miatt kellene. szerencsére nem történt semmi komoly (még).
grat Föccer!
tothgera: áhh, mindegy, majd megkeresünk helyben valaki szakembert. azért köszi.
-
föccer
nagyúr
Mondom Addikt!
üdv, föccer
-
nike_
addikt
van itt valaki jogász?
-
kételkedem
addikt
A bűnnek és a büntetésnek arányosnak kellene lennie. Ha egy tinit megbilincselsz és elzársz azért mert brahiból elcsen valami apróságot, akkor az minden csak nem arányos.
16 évig voltam biztonsági őr, ebből 4 év áruházban. Találkoztam mindenféle tolvajjal, de alig van egy néhány amelyiket szívesen láttam volna bilincsben.
-
-
nike_
addikt
ezaz.. és így éljek én idehaza...
amúgy üdv
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #5021 üzenetére
ismerem a történetet. nehéz objektíven hozzáállni a dolgokhoz, ha a z én lányaimat vitték volna be, biztos átgondolnám kétszer is, mit mondok. most viszont azt: tudniuk kell, hogy a tettük milyen következményekkel járhat, s ha ezt ennek ellenére is megteszik, akkor menjenek oda, ahova valók ilyen esetben.
-
kételkedem
addikt
A ló túlsó oldalán vagyunk, mint mindig. Nemrég volt néhány tini a tv-ben, bizsut loptak, majd bilincsben töltöttek két napot a rendőrségen, a bíróságon is bilincsbe verve hallgatták a bírónőt. A nevelés fontos lenne, de két 15 éves lányt 40 órát elzárva tartani és bilincsbe verve vinni a bíróságra egy marék bizsuért?
[link]A bokádra tegyél bokarögzítőt, aztán pörgesd meg a hölgyeket rendesen!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zoltanz #5017 üzenetére
Mindenképp..
húszmilliárdos sikkasztások, hűtlenkezelések, csalások úgysincsenek eljáratva. Valamit muszáj nekik csinálni, különben azt hinnénk nem dolgoznak a pénzé'.
Meg nem mindegy mennyi vesződség van. Én se lennék hülye sokat dolgozni, mikor kevés munkával járó feladatnak könnyebb látni az eredményét.
Ha lopsz, bűnös vagy. Ha rabolsz vagy ölsz akkor gyanúsított, ha sikkasztasz, csalsz vagy politikus vagy akkor csak gyanús. És van még egy ombuccmanók által agyonvédett megélhetési réteg, akikről jobb nem is beszélni.Ja, és vagy te, átlagos, bűnözésre, megélhetésre nem hajlamos átlagpolgár, aki abban a téves hitben él, hogy ha dolgozik tisztességesen, akkor ő jár jól.
Nos, nem, te akkor nem állampolgár vagy, hanem fejőstehén, aki eltartod a politikust, a gyanúst, a gyanúsítottat, a bűnözőt, az ügyvédet, az ügyészt, a bírót, a rendőrt, a megélhetésit. Nem magadnak keresed a pénzt, hanem ezeknek, akiknek dolgozni nem különösebben kell, hogy megkapjanak mindent. Hogy neked ez nem tetszik? Ja kérem, tetszett volna nem gerincet növeszteni, hanem b@szott vastag bőrt az arcra.Azonfelül reggel óta szakad az eső..
-
zoltanz
nagyúr
Nemtudom amikor túlterheltek a bíróságok, elavúltak a törvények, ésszerű é, az 5 FT tejport elcsrnők ellen eljárást indítani...
-
NoLF
veterán
kíváncsi vagyok hogy fogja bírni a bokám a bálozást, de ma minimum 4 hölgyet meg kell táncoltatnom...
(anyum, anyósjelöltem, párom, sógornőm)
-
ch003067
addikt
Ezt ismeri valaki ? Fighting Gravity
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #5000 üzenetére
(#5004) tildy: kepek meg nincsenek, de holnap csinalunk
(#5002) Tibii91: hat IELTS 6.5 (9 a max) megvan, az eleg, szepen lassan beszelek
-
koshmar
veterán
válasz
kételkedem #5000 üzenetére
Köszi a linket, így már veszem.
Szép hely lehet Ausztrália..
bobsys: Akkor te beszélni angol szépen?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest