- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
Sipi16 #11102 üzenetére
Többször voltam 1000 km-t meghaladó utakon, de egyáltalán nem vagyok hozzászokva a hosszú és esetleg monoton vezetéshez, ezért eddig minden esetben megpróbáltunk aludni valahol. Nem ér annyit az egész, hogy elaludjak és a családommal együtt a szemből jövő kamion alá kerüljek!
-
kételkedem
addikt
válasz
Sipi16 #11097 üzenetére
Magyarországon is sok gond van a külföldiekkel, bár itt nem a bevándorlók nyomják, (vannak itt egyáltalán bevándorlók?) hanem a tranzit forgalomban résztvevő ukrán, román, szlovák, lengyel buszosok, kamionosok és autósok. Bár hivatalos statisztikát lusta vagyok előkaparni, de érzésre a balesetek felében érintettek a külföldiek.
Persze ellenpélda is van! A 4-esen mentem Nyíregyházáról Kisvárdára, előttem egy MB CLS német rendszámmal. Folyamatosan a megengedett sebességgel haladt, még véletlenül sem előzött ész nélkül.
-
kételkedem
addikt
Most elgondolkodtam, hogy elkezdem-e csinálni azokat a dolgokat amivel el vagyok maradva vagy csúsztassam odébb. A baj csak az, hogy megvár.
Mennyiben befolyásolja az életed az, hogy a wifinél gyorsabb adatátviteli sebesség is létezik? Vagy a két mondatnak nincs is köze egymáshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest