Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
El sem hiszem, két hónappal megrendelés után mennek a HD csatornák a T-Home-nál. Vízórám még mindig nincs, egyelőre kuka sem (talán holnap hozzák), de legalább a meccset tudom nézni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #61495 üzenetére
olyanokat tudsz kérdezni...
bedugod, működik, ennyi.
Nekem utoljára 99-ben kellett ezzel foglalkoznom, hogy mi az adazközpont száma.Ui. ha nem használod, teljesen felesleges neked egy okostelefon... meg persze rá gyűjteni...
Eleve, ha egy telefonra már gyűjteni kell, az már rossz. GYűjteni autóra szoktunk, meg lakásra. Mármint mi, felnőttek, akik dolgozunk, nem?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #61494 üzenetére
Nálam a Galaxy Ace 3-7 napokat bír.
A rekordom 9 nap. De volt, hogy már 2 nap alatt lehalt.Na akkor majd karácsonyig még gyűjtögetek egy csöppet, és meglátjuk.
Hülye kérdés, de független telefonba csak beletúrom a sim-et, és kész? Kiolvassa magának belőle a beállításokat? Vagy mindenféle beállítást meg kell adni kézzel? Üzenetközpont, adatkapcsolati beállítások, stb. Nem volt még független telefonom...bármily furcsa.3 éves a telefon, de nincs rajta egyetlen karc se, se kijelzőn, se az oldalán, az egyetlen használatra utaló nyom az SD kártya nyílásának fedelének körömpattintó rése mellett pattant le a lakk. Ja meg a szűk szegletekben megbúvó kosz(usb nyílás tolófedele) Jó, első pillanattól tokban hordom
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #61493 üzenetére
Menjél be a szaktopicba.
De Nexus 4 alapján a következőket mondhatom el:
-jól össze van rakva
-sose mondták még, hogy nem hallanak (én meg sokkal jobban hallom a másik felet, mint a céges blekkberrin)
-fekete képernyő nem volt, ez szoftveres, de ez nem lg-s szoftver, hanem natúr gugli
-nexus 4-en a kikapcs gomb szokott elhalálozni, illetve a kamera néha (gyakran) lefagy - ez mondjuk szoftveres, ha visszarakom a régi appot , nem csinálja - nexus 5-nél nem panaszkodnak ilyenre
-az akksi életkora a töltések számától és a használat jellegétől függ. Ha valaki minden nap lemeríti, akkor az egy év alatt 365 töltés. Ha valaki két nap alatt meríti le, az csak 182.
Szerintem 500 ciklus alatt bármely akksi tönkremegy, sokaknak egy év után akksicsere. 6 ezer Ft amúgy.-rádió nekem nem hiányzik, pláne, hogy milyen ocsmány rádióadók vannak. Igaz, van egy másik mp3 lejátszóm is, de évente kétszer hallgatok rajta rádiót kb.
- az sd kártya nem hiányzik, a 16 giga tárhelyből a telefon kb. 12 gb-t lát, nekem ez elég arra, hogy fenn legyen az összes kedvenc zeném, úgy ezer fotóm és még egy régiós navi is. -
BlacKSouL
addikt
Tételezzük fel, mondjuk a gondolat erejéig, hogy valahonnan valamikor majd egyszercsak beszerzek például mondjuk egy Nexus5-öt. (Karácsony, mittudomén)
Namost. LG telefonokkal rendelkező ismerősök panaszkodnak mindenféle "nem hallanak rendesen mások" és hasonló mikrofonproblémákról, amik szoftvercsere/-frissítés után sem javulnak meg. Lehet-e feltételezni, hogy mondjuk egy N5-öt azért rendesen összeraknak hardver-/és/vagy szoftveresen, hogy ne legyen vele ilyen probléma? Volt olyan is, hogy képernyőzár feloldása nem történt meg vizuálisan, tehát fekete volt a kép, de az ujja húzogatásával a feketeségtől eltekintve nagyon is aktív volt a képernyő.Továbbá. A rádiót kihagyni súlyos finanszírozási probléma volt, vagy teljesen kizárták a gondolatát, hogy a N5 használókban egyáltalán felmerül a rádióhasználat?
Az SD kártya kizárása annyira nem zavarna, mert a mostani telefonban sem nagyon használom ki a 8 gigás kártyát, még úgy sem, hogy abból 2 giga a navi.
Az akkucsere lehetősége meg gondolom fölösleges, úgysem hibásodik meg 3-4 év alatt.Mik még a buktatók?
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #61443 üzenetére
A telefonomon egy huzassal bejon a 4 leginkabb hasznalt funkcio, az ujjlenyomatolvasot hasznosan kb fizetes eseten tudom elkepzelni, de ennyi. Nincs koddal vagy egyebbel lezarva a telefonom.
Mondjuk teny es valo, valoban szuper az iphone ujjlenyomatolvasoja, de az oprendszeretol a sikitofrasz kerulget.
-
fokukac
nagyúr
ájjfón-távirányító témakörbe.
Ilyet miért nem tud egy okostelefon???
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2 #61451 üzenetére
Ja igen, a mobilklíma nem igazán opció, úgy maximum 10k-ig bezárólag volna tervben, bár nem tudom, az egyik műanyag házas 2 fokozatú miért kerül 15 000-be, mikor a másik műanyag házas 2 fokozatú meg 3 500-ba.
Na mindenesetre nem találtam még értelmeset. pl. edigital, conrad egyelőre nem mutattak nekem tetszőt. -
fokukac
nagyúr
jó estét, miről folyik a csevely?
p*nci van benne?
Mert akkor visszaolvasok! -
bobsys
veterán
Csak be kellett volna szurnom azt a smileyt a hozzaszolasom vegere
-
Viszlát
addikt
Lehet, hogy nem készültem fel teljesen a tejtermékek fogyasztására vagy mi a szösz, meg zsíros és rákot okoz, de a frissen fejt kecsketejnél kevés jobb folyadék létezik, amit meg lehet inni.
-
-
BlacKSouL
addikt
Mikor a Blanes - Barcelona T1 terminal menetrendszerinti buszjáraton ültem, a buszon wifizve bekapcsoltam az itthoni klímát, ő meg közölte velem, hogy ok, épp 26 fok van, 'Fan' 24-ről átraktam 'Cool' 23 fokra, akkor pont nem az egygombos művelet jutott eszembe
De aláírom, bizonyára van aki megelégszik egy egygombos művelettel (mint a zseblámpa app: On - Off)
-
Mondjatok egy vekony, konnyu, dokkolhato laptopot, amibe lehet 16G RAM-ot rakni, es maximum 14"-os. Es nem Macbook Pro.
-
-
Integra
titán
válasz
bobsys #61452 üzenetére
nem sok idő és hatóságilag fogják rfid csipezni az embereket. onnan meg minden mindegy már. amerika egyértelműen erre törekszik, kínában sem csodálkoznék, de abban sem, ha netán a tüchtig németek is előbb utóbb ilyesmire vetemednének, bár náluk elég erős az érdekképviselet még.
-
-
Integra
titán
válasz
EQMontoya #61447 üzenetére
nem rossz az ujjlenyomatosdi, egyértelműen a kényelmet szolgálja, mást nem. eddig sem lehetett lopott telefonnal adatot vagy pénzt lopni. feltéve, hogy a standard beállításokat használja az ember. nem lehet vele playben vásárolni, nem lehet belépni netbankba etc... mindenhez kód kell. aki meg nem tudja fejben tartani, az használjon mSecure programot a telefonon, azt meg nem törik, plusz másik helyre szinkronizál 256bit aes-en, szóval még a sok száz belépés és kód sem veszik el. remote meg legyilkolod a telefont. nem vagyok híve a mindent egy kód nyít dolognak. kényelmes, de a legnagyobb biztonsági hiba is egyben.
nekem nem hiányzik ujjlenyomatolvasó, de ez csak a saját kis világom. -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #61453 üzenetére
A Samsungé ettől még nagyon messze van.
-
parandroid
félisten
válasz
Munkahelyen is gyakran le volt téve az asztalra a telefon, és ottfelejtődött, megszoktam, hogy kóddal nyílik, meg azért ez céges szinten is elvárás volt, mert az emailekkel is szinkronizált a készülék. Telefonszámok, üzenetek, nem tartozik az mindenkire, egy nagy, nyitott iroda, vagy egy szünetre kiürült tárgyaló meg felékrés lehet táncra az otthagyott készülékkel. Itthon inkább arra kell, hogy a gyerekek leszokjanak róla, hogy az én telefonommal (vagy pároméval) internetezzenek, játszanak, van nekik tabletjük (illetve a nagyobbiknak telefonja is), használják azt. Egyébként nekik is be van állítva kód (bár arról tájékoztattam őket, hogy rendszeresen ellenőrzöm a felhasználási szokásaikat, tehát én állítom be, időnként rosszabb tanulmányi teljesítmény, vagy richter-skálán már nehezen mérhető serdülőkori hiszti esetén meg sem kapják a jelszót), csak hogy szokják (életre nevelés, n+1. lecke), no meg nem hiányzik, hogy pl a nagyobbik lányom telefonját valaki ideiglenesen magáévá tegye, és posztolgasson a nevében facebookra, vagy üzeneteket küldjön, vagy csak rá nem tartozó üzeneteket olvasgasson, disznó oldalakat könyvjelzőzzön be, vagy mittudomén, milyen diákcsínyek dívnak manapság.
Az alma ujjlenyomatolvasója egyébként annyira jól működik, hogy gyakorlatilag ha megnyomod a gombot, hogy használd a készüléket, és kicsit rajtahagyod az ujjad, már be is léptetett, szóval le a kalappal, ezt tényleg ügyesen megcsinálták.
bobsys: Leszarom, 4 ujjam be van állítva, ha kérik, megmutatom nekeik a másik hatot is. amúgy nem hiszem, hogy az almás hálózatot kellene törögetniük az ujjlenyomatomhoz, az útlevelem elkészítésekor is leadtam, szerintem abból az adatbázisból sokkal könnyebben megtalálják. Vagy gondolod, hogy meg fognak állítani a reptéren, és számonkérik rajtam, hogy az ehhez az útlevélhez rögzített ujjlenyomattal nyitott iphone-ról túl sokszor nézték meg az Obama's Elf című tiszteletlen videócskát?
p
-
bobsys
veterán
válasz
hat nem latod mi tortenik, onkent es dalolva atadod az ujjlenyomatodat az NSAnak es az osszes amerikai hatosagnak, hat igy tudjak a legegyszerubben megszerezni mindenkinek az ujjlenyomatat, nem is kell semmilyen buncselekmenyt elkovetned
-
ngabor2
nagyúr
válasz
concret_hp #61449 üzenetére
időjárás előrejelzésnek jó. Sajnos az S5-ben páratartalom-mérő nincs, együtt lenne informatív.
Biztonsági lezárás: elvből nem teszek rá. Tegyük fel, elhagyom a telómat. Ha olyan találja meg, aki meg akarja tartani, az így is-úgy is törölni fog mindent, nem fogja a biztonsági zár megakadályozni.
Viszont ha olyan ember találja meg, aki vissza akarja adni, annak sokkal egyszerűbb így megtalálni a gyakran hívott számokat, és felhívni. Az emelt díjas hívások meg alapból le vannak tiltva.
Mister_x: én is ezt próbáltam sugallni, kinek a pap, kinek a paplan. Én az Androidban találtam meg azt, ami nekem kell. Tele van hülyeségekkel, amik idegesítenek, de ezeket valószínűleg bármelyik más rendszerben is megtalálnám.
BlackSoul: erre én mobil klímát tudok javasolni. Mondjuk azok meg nem felelnek meg a nem drága kitételnek. Csak fűtésre meg kifejezetten drágák.
-
BlacKSouL
addikt
Csak hogy megszakítsam a témát.
Tud valaki olyan helyet (webshop, bármi), ahol normális minőségű, normális árú ventilátoros fűtőkészülék kapható többféle is? Vannak ezek a Sencor, Solac és társai, amik valószínűleg nem olyan rosszak, csak olyan egyenkaptafák (hideg, 1000W, 2000W) Én simán el tudnék képzelni olyat, hogy mondjuk 3 hőmérsékleti fokozatú, vagy ventilátorsebességet is szabályozni lehet, vagy valami más egyéb, forog, hőmérsékletjelzője van, ilyesmi.
Van itt bent cégnél valakinek egy forgós, digitális kijelzős. Ilyet se láttam most sehol bár ez nem lényeg, csak példa. Van itt bent egy másik, ami meg 10 percenként 1 métert mászik el, annyira vibrál. Ha 1 percig fogom a kezemben, elzsibbad a karom tőle.
Az se baj, ha nem zúg úgy, mint egy porszívó. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Ez olyan dolog, hogy a kívülálló addig nem érti, amíg ki nem próbálja. Az ujjlenyomat olvasós notiban szinte biztos nem volt olyan minőségú, mint egy iPhone-ban, de az biztos, hogy nem volt rendszerszinten integrálva. Ha meg valamivel nem szinergizál a rendszer, az olyan is marad.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Oszt' mire? Családi erotikus albumot nem tároljuk a telefonon, amúgy meg mégis milyen érzékeny adat van rajta? Netbankba önmagával a telóval nem jut be.
Egyébként ujjlenyomatos notit használtan párszor, szerintem bőven több vele a szívás, mint a haszon. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Tothgera30 #61445 üzenetére
iTunes és AppStore mindig kér megerősítésnek jelszót, ujjlenyomattal egyrészről gyorsabb, másrészről Pistike nem húzza le apuci Visáját.
-
válasz
Személy szerint nem tartom fontosnak. Pin-t se használok, telefont meg csak én nyomogatom, ha ellopják akkor meg már tök mindegy.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ngabor2 #61441 üzenetére
Az Android már a légnyomást is méri? Tyűha!
Nincs iPhone-om, mert telefonnak drágálltam másfél éve, amikor meg tabletet kerestem, akkor az iPad Air volt a legjobb vétel. Igazat megvsllva, nekem a klímavezérlés a parasztvakítás, mert az egy egygombos művelet (az van ráírva, hogy Power), valamint a TV-t is teljesen kikapcsolva (azaz nem készenlétben) tartom, ha bekapcsolom, akkor a következő gombnyomással megy át HDMI 1-re.
Mint látod, az igényeink nem ugyan azok. Mindenki vegye azt, ami neki kell és nem kell ujjal mutogatni, hogy ezt meg azt nem tudja a másik rendszer, minden más meg mókusvakítás.
Nekem mondjuk egy okosóra kellene. Jelezze az időt, jelezze a beérkező üzeneteket, lehessen vele zenét léptetni. Van ilyen?
-
Rájöttem... mindenképp a Turmixgép nyer
.
-
parandroid
félisten
válasz
Mister_X #61437 üzenetére
Minden bajom lenne, ha platformot kéne váltanom, nagyon megszoktam az iOS-t, és szeretem használni, de egyvalamit mindenképpen el kell ismernem: mocskos módon drága. Persze van egy csomó előnye, amivel ez indokolható, de.... oh, nem, mégsem, valójában a márkaimidzsen kívül nincs semmi ilyesmi. Na mindegy, szóval sok minden miatt haragszom az almára, de egyelőre mégis ez számomra a legjobb választás.
Ezzel együtt, aki a megjelenést követő időszakban akar megszerezni egy almás hardvert, az valamilyen szinten nem normális, hiszen ilyenkor a legdrágább (igen, még a szokásosnál is jóval drágább), és alig hozzáférhető. De tény, hogy mindenkinek kell egy hobbi, egy ismerősöm szerint pl félmilkó alatt nem lehet kezdő horgászcuccot összeállítani, a haladóra meg már nem is hajlandó megbecsülni, mert szívbajt kapna ő maga is, ahhoz képest az i6+ nem is sok, szóval tényleg mindneki azzal foglalkozzon, ami örömet okoz neki.
p
-
tbs
addikt
válasz
Mister_X #61435 üzenetére
"...iOS fut rajtuk. És ez olyan handycap, amit nem lehet kikerülni..." ->
Hugi
megrögzöttApple (és Adobe a melója miatt) felhasználó, és minduntalan lábrázást kap az androidoktól.A mostani 7végén pl. a store-ra akadt ki, hogy nem lehet benne semmit megtalálni (jaja, sztem is munkás, pláne, hogy pl. a játékok között vannak ittott képernyővédők, meg háttérképek), bezzeg más eszközön (értsd Apple, mert nem használ másfélét
) ez mennyivel jobban működik. Jeleztem, hogy az androidos app store az nem annyira kötött a fejlesztői oldalról, mint az Apple-é, ezért nagyon sok múlik a hülye félrecímkéző fejlesztőkön stb. Nem értette.
(Munkája során nem dolgozik igazán sok adattal.
)
Biztattam, hogy nyugodtan gyártson egy UX elképzelést, hajlandó vagyok leprogramozni.
Remélem már el is felejtette...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
dragonfx #61416 üzenetére
Kezdjük ott, hogy hivatalosan itt meg sem jelent, innenstől meg minden számolgatás felesleges.
"2db olyan telefont kapunk ami jobb szebb nagyobb gyorsabb" - oh dear... Haladjunk sorban.
1) "jobb" - ez egy objektív mérce? Mitől lesz valami jobb?
2) "szebb" - szubjektív
3) "nagyobb" - mi ez, f@szméregetés? A méret a lényeg? Vegyél akkor LTE-s tabletet meg BT-s headsetet és akkkor van 10"-os kijelződ és megspóroltad a telefont is
4) "gyorsabb" - egy iOS mikor volt lassú? (tekintsünk el a három éves hardverekre érkező update-ektől, bár a 4S-t birtokló ismerősöm pozitívan nyilatkozott a 8.0-ról)Lehet mondani, hogy a nagy számok törvénye alapján (most mondok valamit) a Xiaomi Mi-4 a győztes, de egy dolog megkülönbözteti az Androidos telefonoktól az iPhone-okat. Kapaszkodj meg: iOS fut rajtuk. És ez olyan handycap, amit nem lehet kikerülni és akárhogy vergődik egy droidos, nem tudja eltusolni ezt a tényt. Nem azt mondom, hogy az iOS jobb, mint az Android, de a leglényegesebb különbség, hogy nem Android. Igen, nem lehet skinezni, nem lehet widgetekkel teleb@szni a képernyőt, ellenben adott egy gyors, funkciókban gazdag, letisztult rendszer, amihez kismillió minőségi app dukál, amiknek többsége (itt leginkább játékokra gondolok) jelentős késéssel vagy egyáltalán nem jelenik meg droidra.
Jelenjen meg idehaza az iPhone rendesen, aztán visszatérhetünk az ilyen beszélgetésekhez.
@EQMontoya: én is váltok, nálam elsősorban kínai csodák jöttek képbe, meg a Sony Z család az IPakárhány szabványok miatt.
-
EQMontoya
veterán
Ma eltűnt a telefonom, és lemerült. Az ágy mögött lett meg, fél nap után. Kurvaannyát. Jelnek veszem, idén csere lesz. Egyelőre Z1 Compact és Nokia 1020 merült fel alternatívaként.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #61421 üzenetére
Errol van szo, nomeg arrol, hogy "hivatalosan" otthon meg nem kapni (legalabbis tudomasom szerint).
-
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #61419 üzenetére
En ilyet nem mondtam, hogy sz.r ( van arra mas itt a topikban) , de az uj nexus dragabb valamivel 200-nal, szerintem inkabb 300 az is.
Csak azt mondom, a flagship modellek mas gyartoknal is tobbnyire bizony egy arban vannak az iphonennal. A neked hazavitt telo meg nem szurkeimport, te vetted meg kulfoldrol, ennyi
Az az angliai csaj nem volt tobb szallitonal
Mig az XXL-nek pl perkalnia kene pl. az artisjusnak is, ugyanis ott tovabbertekesites tortenik.
Amugy Eu van, ha kulfoldon veszed, kulfoldon veszed.Csak egy xxl gsm-es arat nem hasonlitanek egy vegleges , hivatalos arhoz, ad 1, ad 2 egy fel eves telefon mostani arat sem hasonlitanam egy ujonnan kiadott telo arahoz. nezze meg dragon, mennyi volt akkor, mikor kijott a telefon, azzal realis hasonlitgatni.
Plusz megvalami dragonfx: 16 es 32 GB-os modelleket hasonlitasz 128-assal. Nem fair. Amivel paritasban vannak a g3, az m8, es az s5 az a legkisebb model. Marpedig az m8(16 GB) is 200-220 ezer forint korulrol indult marciusban.
-
tildy
nagyúr
válasz
dragonfx #61416 üzenetére
Csak szolok, hogy az iphone 6 ara semmivel sem tobb egyik masik gyarto flagship modeljenel. £549 volt a htc m8-am is, a samsung s5 is ilyen arral indult.
xxl gsm pedig valoszinuleg igencsak szurkeimport, khm... Nomeg 128 GB-os valtozat, ami sima 6-osbol $849-> 209E ft, ha uk-bol viszed: 279 ezer, a nagybol $949, ami 233 ezer forint, uk-bol 315 ezer, szoval azon szepen rajta van a boltnak a haszna.
-
dragonfx
veterán
válasz
Tothgera30 #61414 üzenetére
akkor összegezzük. egy alap i6 árából 2db olyan telefont kapunk ami jobb szebb nagyobb gyorsabb ....körbehugyozza bármilyen tulajdonságban. akkor mégis ki van akkor barom hogy 4x akkora árat fizet egy logoért? illetve nem 2 db jobb telefont vegyen?
ilyen durva árak tán még egy shinhanghong vs nike cipő közt sincs.
az i6 egy xperia sp.vel van tudásban egy szinten kb. 4x árszorzóval. -
condy
senior tag
válasz
Tothgera30 #61414 üzenetére
He-he! Ezt láttam én is. Tanulságos!
Volt olyan is, ahol egy műszerrel mérték a kifejtett erőt, és a "I" hamar megadta magát. -
válasz
dragonfx #61412 üzenetére
Pedig még, tud... lejjebb is
. Bocsi, iPhone fanok
.
-
dragonfx
veterán
[link]
tehát így ez az ára ez komoly?
azt hittem az apple ennél lejjebb nem tud süllyedni a szememben.... -
Integra
titán
másnál is rettenetesen tré a fórum?
nem tölt be, 3x kell az oldalt újratölteni, hogy bejöjjön.. már tegnap este is ilyen volt, legalábbis nálam -
BlacKSouL
addikt
Adott egy Sapphire Radeon R7 240 1G GDDR5 kártya, aminek a VGA kimenetére is, és a HDMI kimenetére is van kötve 1-1 ugyanolyan típusú LG 22MP55HQ-P, IPS LED monitor.
Elméletileg 1920x1080-as felbontás van beállítva, klónozott képernyőn, és a VGA-s monitoron jó a képméret, a HDMI-n viszont körben egy kb 1,5 centis "keret" van, magyarul ennyivel kisebb a kép rajta.
Nem nálam van, távsegítek. Állítólag klónozott képnél nem lehet külön felbontást megadni, kiterjesztett asztal pedig nem nagyon megoldható az ügyben. Nálam most nincs nagyon amivel kipróbálhatnám.Ötletek?
-
Ma eloszor van ertelme, hogy 24G RAM van a PC-mben. Vegre.
-
válasz
szőröscica #61390 üzenetére
A vizmuvek totalis katasztrofa. Lassan ket eve lakunk itt de vizdijat meg nem fizettunk egy ft-ot sem, szinten azert mert nincs a rendszerben a vizora szama.
-
válasz
EQMontoya #61396 üzenetére
Lehet csak szelektíven válogat. Jobb az, mint az ítélkező nyugdíjasok a buszon. Minap jöttem este haza helyi busszal, erre elém beül két 65+ éves nő. Arról vitatkoztak hogy a fiatalok nem adják át a helyület. Azután elhangzott ez a mondat: "Mondtam a taknyos kölyöknek, hogy vegye el a táskáját, mert én b@szom ki, de akkor az ablakon, a k. anyját." Kissé megdöbbentem, több élettapasztalatot, bölcsességet, éa tanítást vártam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Mikrotik routerek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honda topik
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest