- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
válasz
ngabor2 #62598 üzenetére
Sziasztok!
Ez az alap, a Mixt. pector. a bővített kiadás, amely egy ideje az efedrintartalma miatt receptes lett.
Sokan kedvelik, mert nem drága, de hatékony önmagában ugyanúgy, mint antibiotikum mellé adva.Crytec210: a köptető hatás az állandó, azaz egészséges emberen is kifejti. Bajt nem okoz, amikor a doki azt mondja, hogy ez kell, akkor általában a teljes dózis (150g) beszedésére gondol.
-
gmx9
aktív tag
válasz
ngabor2 #62396 üzenetére
Biztos nem fognak ekkora összegeket vállalni a szolgáltatók, ez se fog menni szerencsére. Egyébként sajnos több esélyt látok arra, hogy majd a cégek nyomására eldobják ezt a baromságot, minthogy az emberek negatív visszhangja miatt, ami szomorú.
Bár továbbra is jelzem, hogy ez valószínűleg terelés csak, ami be is jött.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2 #61451 üzenetére
Ja igen, a mobilklíma nem igazán opció, úgy maximum 10k-ig bezárólag volna tervben, bár nem tudom, az egyik műanyag házas 2 fokozatú miért kerül 15 000-be, mikor a másik műanyag házas 2 fokozatú meg 3 500-ba.
Na mindenesetre nem találtam még értelmeset. pl. edigital, conrad egyelőre nem mutattak nekem tetszőt. -
Mister_X
nagyúr
válasz
ngabor2 #61441 üzenetére
Az Android már a légnyomást is méri? Tyűha!
Nincs iPhone-om, mert telefonnak drágálltam másfél éve, amikor meg tabletet kerestem, akkor az iPad Air volt a legjobb vétel. Igazat megvsllva, nekem a klímavezérlés a parasztvakítás, mert az egy egygombos művelet (az van ráírva, hogy Power), valamint a TV-t is teljesen kikapcsolva (azaz nem készenlétben) tartom, ha bekapcsolom, akkor a következő gombnyomással megy át HDMI 1-re.
Mint látod, az igényeink nem ugyan azok. Mindenki vegye azt, ami neki kell és nem kell ujjal mutogatni, hogy ezt meg azt nem tudja a másik rendszer, minden más meg mókusvakítás.
Nekem mondjuk egy okosóra kellene. Jelezze az időt, jelezze a beérkező üzeneteket, lehessen vele zenét léptetni. Van ilyen?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2 #61004 üzenetére
Jobbat.
Nem nagyon akarnám részletezni a magam és a munkatársaim állapotát és hozzáállását most a munkához. Idefele a kocsiban is csak nagy hallgatás volt, most is csak ülünk bambán. Mindenki kb. mint a másnapos mosott sz.r, ráadásul az idő is inspiráló. Mivel nem ugyanott és ugyanúgy töltöttük a tegnap éjszakát, tehát nem foghatjuk egy közös ivós-partizós másnaposságra a dolgot, ezért gyanús, hogy az idő van hatással a népre. Nyilván a hétfőnek is van szerepe, de gyanítom ha ilyen lesz holnap is, meg aztán is, az nem a hétfőnek köszönhető.
Ezen sajnos a nehezen lefőzött kávé sem sokat segített most. -
-
fokukac
nagyúr
válasz
ngabor2 #60430 üzenetére
köszönöm szépen. Nagy monitoron jó a wide, notebookon gyalázat.
Bandus kollega akkor értené meg igazán, ha látná, mit csinálok. mert nem csak a táblázatok, de a képek, tervrajzok sem férnek ám ki rendesen. Plusz ha emailt írok, nem látom az üzenetet, amire reply-olok, mert már nem fér a képre; amikor wordben írok, már nem látom, mit írtam két bekezdéssel korábban, vagy mi van a grafikonon, amit két bekezdéssel feljebb raktam be. Gyakorlati használat közben látszik, hogy mennyire értelmetlen emberek tervezték ezt az egészet, egy 5 dolláros költségcsökkentés miatt... -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2 #59885 üzenetére
Gondolod?
Az előző munkahelyemen 15:45-ig dolgoztam, rendszeresen minden nap 15:35-től kezdett el zuhogni mindig. De óramű pontossággal.
Most 16:30-ig dolgozom, tegnap is, mint már sokszor idén, 16:28-körül kezdett el szakadni, ezt onnan tudom, hogy az épülethez hoztam a mikrobuszt, mert látszott, hogy esni fog, ne kelljen messze menni esőben, és mikor 16:25-kor mentem érte még nem esett, 16:28-kor, mikor már megálltam a kijáratnál, akkor gigacseppekben már esett is.Tehát, ha mondjuk 13:47-től dolgoznék 21:57-ig, akkor 13:42-ig esne, és 22:00-tól megint. Ha 10:33-tól dolgoznék 18:22-ig, akkor ezen időpontok előtt és után esne.
Szóval azt hiszed, hogy tőlem, az esőembertől, a mordori varázslótól függetlenül esik az eső?Azt kéne kitalálni, hogy a varázserőmet hogy kéne megfordítani, hogy esőcsinálóból esőtaszítóvá váljak.
-
válasz
ngabor2 #59630 üzenetére
Viccnek szanod vagy tenyleg egy tizenket eves szinvonalan gondolkozol az eletrol?
(A tema engem nem erint egyebkent, meg mielott valaki ezzel elojonne, csak ez a melysotet hozzaallas olyasmikhez, amiket maximum a teveben lattunk, zavar. Azt ertem, hogy jo erzes ennyire kontextus nelkul latni a vilagot, de a kornyezetnek (jelen esetben nekem) nem tesz jot.)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2 #59378 üzenetére
Ok, köszi az infókat. Akkor este megnézem mi van rajta, és ha semmi jelenleg használható, akkor már csattintom is fel a tévére...Mondjuk a 16 centis kábellel gondolom inkább a laptop felhasználókat célozták meg, nem pedig a 40"+ tévéhasználókat, a talptól 45 centi magasságban elhelyezett 1A-s USB aljzattal. De majd kitalálok valami stabil tartót neki, és megpróbálok a vízszintes elhelyezésre gyúrni.
(Nekem 2000 óta eddig 4 belső vinyóm volt összesen 2 gépben[+1 SSD], abból egyedül a legelső 8,4G-s Quantum Fireball adta meg magát, de abban már csörgött/csilingelt a fej, és mégis, a 90%-át az adataimnak ki tudtam szedni belőle. mázli)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2 #59371 üzenetére
Elvileg csak a tévéhez lesz használva, legalábbis egy darabig. Viszont később nem tudhatom kellhet-e. És ha már adták vele, gondoltam nem dobom ki egy laza mozdulattal. Ha a tévé valaha mondjuk megy, a vinyó marad, és akkor lehet, hogy kéne... Mondjuk jó, eddig se használtam ilyen programot... tehát logikus lenne hogy kuka.
Majd talán este hozzájutok, hogy megnézzem mi hogy van rajta, de gondolom ezt azért nem kontrolcékontrolvé megoldással kellene kinyerni róla.Meg azt nem tudom még, hogy ezeknél a hordozhatóknál hogy működik a fejparkoltatás. Ezek a tévék sosincsenek áramtalanítva. Hogy érdemes rádugni az USB-jére? Bekapcsolt állapotban, és majd intézi magának az energiamenedzsmentjét? Lehúzni meg gondolom ugyanúgy, hogy valami menüpont van eszköz eltávolítására a tévében is, és azt kiválasztva lezár, leparkolja a fejet, és leáll a pörgés. De nem volt még ilyenem, nemtom hogy működnek.
-
BlacKSouL
addikt
-
gaborbol
őstag
válasz
ngabor2 #58761 üzenetére
Ha az ar nem szamit, akkor be kell menni egy kizarolag szerszamokat arusito boltba ott talan jobban ertenek hozza mint a barkacsaruhaz lancnal, talan a valasztek is nagyobb es megnezni mit ajanlanak.
Ha megvan akkor meg neten mindig korbe lehet nezni, hogy ugyan azt be lehet-e szerezni olcsobban vagy sem.Ha aksis szerszamokat is keresel a Makita tenyleg jo valasztas,de a Dewalt is nagyon jo es picit olcsobb is talan, mindegy mit veszel mindenkeppen a 18V os szeriabol valassz.
Nem azt mondom, hogy a nagyon hasonloan kinezo hasonlo tudasu, de jelentosen olcsobb Skill, Black and Decker, Hitachi rossz, de ezek inkabb a hobby-barkacs szintet kepviselik.Dolgoztam szinte az osszessel, es a Dewalt, Makita, Hilti termekek azok amik sokkal sokkal tovabb birjak hiba tok hasonoloak a parameterek a leiras alapjan.
De ez megint oda er vissza, hogy mire kell. Szeretem a jo szerszamokat, szeretem ha van minden ami csak kellhet itthon, de van az a szint amit, nem tudsz kihasznalni igazan, ha nem ebbol a fajta munkabol elsz es akkor csak felesleges penzkidobas.
-
zolynet
veterán
válasz
ngabor2 #58580 üzenetére
februárban újra ph!kedvence rangot kaptam:
katt ... mi történt?!engem annyira nem érdekelt hogy megsértődjek és világgá menjek
nagyívben tojok rá, csak viccesnek tartom h 3adjára is történt valami a háttérben melyről semmit sem tudok, csak pillogok hogy mivan(nem a beárazós visszminősítésre gondolok, azt sem felejtetem el, muhahahahaha)
szerk: annyit tudok hogy moderátor, mert megnéztem az adatlapját pár hete, de se többet
-
fokukac
nagyúr
válasz
ngabor2 #57851 üzenetére
ha már láncfűrész.
Tegnap heveny másnaposságal küzdve átmentünk a b. nejem rendelőjébe pakolni. Majd, mint aki jól végezte Olgát, javasoltam, hogy menjünk le kajálni az egyik étterembe.
Ülünk békésen a teraszon, esszük a csülkös bablevest (másnapos gyomornak nincs is annál jobb), már legalább 5 perce ott voltunk, amikor a szomszéd étterem teraszán megjelent egy ember sövényvágóval, és a cserepekből kinővő növényeket egyenként elkezdte legyakni, kb. 98 decibellel, 3 méterre a fejemtől. Míg ott voltunk, végig csinálta, pedig igyekeztünk.
Aztán gyorsan fizettünk, átmentünk a szomszéd utcába, mert jött egy rokon, hozott valamit, ott találkoztunk vele az utcán, de a sövénynyírós ember csak jött utánunk a sarokra, és legyakta a tujákat is.
Gyakorlatilag fél órán keresztül hallgattam, vasárnap este fél 8-kor.
Nagyjából így állok a zajokkal. Bárhova megyek, ott elkezdenek fúrni, faragni, légkalapácsolni, flekszelni, füvet nyírni, ez van. -
-
FehérHolló
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged