- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Nem-nem, elobb hazakuld, hogy menjel haza es ha egy het mulva is gond van akkor menj csak vissza, aztan ha visszamentel akkor ad Paracetamolt, plusz tovabbi egy het megfigyeles, majd ha ket het utan is bajod van meg akkor kerit egy idopontot 2-4 heten belul (ha szerencses vagy).
-
ToBeY
nagyúr
Ez az egészségügy egy vicc.És még nevetni is tudnék,ha nem én lennék sz**óágon egy szimpla vesekővel 2,5 hónapja.Küldözgetnek jobbra-balra ahelyett,hogy egy helyen megcsinálnának mindent,és persze mindenhol minimum 3-4 órát kell várni.Tényleg igaz az,ha nincs pénzed magándogikra akár fel is dobhatod a talpad.
-
válasz
concret_hp #60693 üzenetére
Lehet neki az volt a baja, hogy nem adtam elsőbbséget, csak az a kérdésem, hogy kinek kell ilyenkor elsőbbséget adni, az egész útra vonatkozóan, aki keresztezi ? (nem mellékesen, a kocsisor előtt állt, így a kocsisornak hogy adtam volna elsőbbséget, talán a rendőrön keresztül hajtanak)
Minden nyíllal érkező járműnek elsőbbéget kellene adni ?
-
tbs
addikt
Rájöttem..! Tudjukki rájött, hogy mégsem jó a Paks2 szerződés, ezért a kihátrálást előkészítendő szíttya az ellentétet az ukrán-orosz kapcsolatokban. Jó indok lesz a visszamondásra. Példa is van már rá - a franciákok orosz hadihajóbiznisze.
Nagyon durva politikai manipulátor ez! Vigyázzunk tezsvíreim!
-
Na a rendőr, aki az 2. autós résznél fogta a kocsikat (a sor előtt állt), rámszólt, hogy szálljak le a bingáról, én meg erre mondtam neki, hogy nem látja a 2 sárga felfestést, bicikliút van, erre ő, nem láttam a táblát. Az elsőbbségadás tábla miatt le kellene szállni a bicikliről ? Illetve az a tábla az egész bukkanós részre vonatkozna ?
azaz az elejétől __--_itt állt a rendőr_--__--__ a végéig ? ( __ út -- magasított rész)
a képen balról haladtam át jobbra, és itt a 2. résznél állt a rendőr mögötte a kocsisor
-
válasz
bandus #60688 üzenetére
Nem az elsőbbséggel volt problémám, hanem ahogy elsőbbséget kell adni azzal, azaz le kell-e szállni a biciklivel ilyenkor, vagy nem pl. ?
Még annyi infó van, hogy 4 részre van osztva 3 kis szigetszerűséggel (kisebb bakanóval ellátott) a bicikliút, azaz nem "egybefüggő" a bicikliút
tábla__--__--__--__tábla -
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac #60673 üzenetére
A fekezos reszt ugy ertsd, hogy eros fekezes\satuzas. Ha van megfelelo kovetsi tavolsagod, nem vagy sokkal gyorsabb mint a koraltozas/a forgalom ritmusa akkor nem kell annyit satuzni.
Atlagember ugyan azokra helyekre megy kocsival a legtobbet: munka, iskola, bolt, stb, ha kicsit is figyelsz megtanulod, hogy hogyan valtanak a lampak, akkor tudod, hogy pl hol nem erdemes nyomni neki, mert ugyis piros lesz.
Ha valaki bevag eled, vagy kikanyarodik eled, varatlan piros lampa, ertelem szeruen besatuzol, X darab be is van kalkulalva ez miatt.
Ez egy lehetoseg, nem kotelezo, aki kevesebbet vezet csucsforgalomban, kevesebbszer padlozza le a kocsit es kevesebbszer satuzik, valamint kevesebbet vezet mint evi 11.000 merfold azt a biztosito ezek alapjan kevesbe tartja rizikosnak es akar 30%-ot is elengedhet a biztositasbol. -
tildy
nagyúr
Tyuha, kivancsi leszek eljut-e ez a magyar sajtoig, volt par "erdekes" Magyarorszagon filmezett de khm, nem legalis dolgot rogzito kepsor.... Pecsi romak, amugy.
-
tildy
nagyúr
Szep hirunket viszik a vilagban, egy teljes musor tobbnyire magyar, reszben roman ciganyoknak, pontosabban ciganyokrol. Durva....
-
pohár
félisten
kellemes agysorvadást kívánok
-
Integra
titán
válasz
fokukac #60673 üzenetére
igazi hülyeképző
eddig se tudtak vezetni, most még kevésbé fognak, életükben nem tudtak ellenkormányozni, egy autót megfogni, nem tudják milyen egy vészfékezés... lassan oda jutnak, hogy ha nem veszed meg a feláras vezetési asszisztenseket (mindegy, hogy nem akarod, vagy nincsen pénzed), akkor is majd többet fizetsz, mert csak a saját zsebük érdekli. a nép meg benyeli... -
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #60666 üzenetére
Beszeltem tegnap ejszaka veluk, mert mashol egy szazassal olcsobb 6 honapra mint a mostani naluk. Nem mentek le odaig igy szeptember vegen bucsuzunk egymastol.
A kutyuvel az a bajom, hogy most megy a beetetes. Persz nem megy fel a rate meg most. Aztan majd az lesz, hogyha nincs ilyened akkor majd haromszor annyiba fog kerulni a biztositas es majd szep lassan nezik, hogy merre is mesz es a kuty alapjan melyik discountot tudjak visszavonni. Raadasul ne mondjak ma', hogy a hirtelen fekezesbol jon az, hogy en magasabb kockazat vagyok. Itt minden keresztezodesben van red light camera. Sarganal mindenki tapossa a feket, nm kell az a $100 csekk senkinek egy piroson valo atcsuszas miatt. -
bobsys
veterán
Mostanaban megborul a youtube nalam. Nezem a videot beletekerek es eltunik a kep helyette lesznek csikok. Csak nem tudom miert is tortenik ez.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #60662 üzenetére
Meg egy elegedett Progressive biztositos ugyfel
Lejart a 2. ev naluk, jott a level: Dear valued customer, thank you .... bla bla +$50 a regi biztositasra.. thank you.
Viszont meg igy is majdnem a legolcsobb, ha azt nezem mennyivel tobbre biztosit mint a tobbi, es ok legalabb fizetnek ha gond van, maradtam naluk aztan 6 honap mulva elindult lefele szepen,azota is megy le mindig egy kicsit. Ra kell szanni par orat, aztan ha mas normalis tarsasag jelentosebben olcsobb akkor siman valtani. Vagy csak hivd fel oket, es mond nekik, hogy csalodott vagy es, ha nem viszik vissza akkor keresel egy masik ceget.Azt irtak a kutyure,hogy a hirtelen gazadast es fekezest rogziti, valamint, hogy csucsforgalomba vezetsz-e vagy sem. Tobbet nem fizethetsz, csak kevesebbet, ha a vezetesi stilusod indokolja. Ahogy irjak napi 5 "eros fekezes, vagy gyorsitas " total lenullazza a kedvezmenyt, itt Baltimore meg DC korul ez egy 2-3 oras vezetesnel siman ossze is johet. Viszont aki anyugisan vezet az siman kaphat 25-30% kedvezmenyt, szerintem erdemes kiprobalni, foleg hogy nem tudsz rajta bukni, es ha nem jon be, egy honap mulva visszadod.
-
bobsys
veterán
Bekaphassak am itt is a biztositok. Fel ev baleset mentes kocsikazas, kemeny 1500 merfold es mint jol megbecsult ugyfel nesze neked +$50 a kovetkezo hat honapra. Ha olcsobbat akarok akkor meg rakassak az autoba monitorozo bizbaszt ami rogziti, hogy hogyan fekezek, adok gazt es milyen napszakban vezetek, hat nyatok csajat
-
fokukac
nagyúr
céges gépen frissítették az office-t, 2007-esről 2013-asra.
Nagyon ocsmányul néz ki.
És minden kb. 100%-os kontraszttal van. Nem szürkék a gombok, hanem rikító fehérek. Jó lesz vele dolgozni, biztos.Az egyéb gombok meg undorító vindóznyolcasak.
Ráklikkelsz a file menüpontra, és beteríti a teljes képernyőt egy csodás metró felület, kb. annyi információ-tartalommal, amihez negyedannyi hely is bőven elég volna.Úgy kívánom a tegnapi tankönyvírónak, hogy egyszer játsszon már egy jó kis microsoft-os játékkal
-
fokukac
nagyúr
-
Jester01
veterán
válasz
fokukac #60645 üzenetére
Én is kaptam elszámoló számlát, villanyt meg gázt is. Mind a kettő mellett volt csekk, hogy még sajnos perkálnom kell. Megtettem. Két hét múlva értesít a posta, hogy utalványom érkezett az EON-tól, kapok vissza pénzt. Mivel a cetlin csak annyi volt, hogy EON még azt sem tudom, hogy a villanyból vagy a gázból kaptam vissza, azt meg főleg nem, hogy ha az elszámolásnál mind a kettőre rá kellett fizetni akkor mi a szösz történt tulajdonképpen...
-
Integra
titán
válasz
venember83 #60649 üzenetére
pedig eredeti sztori, intelligens, okos lányok ezen biztos nevetni fognak ha előadja
-
fokukac
nagyúr
Veszélyes ez a Nexus 4.
tegnap este félálomban eszembe jutott, hogy nem állítottam be az ébresztőt.
Felemeltem a fejem fölé, hogy beállítom, és valahogy kicsúszott a kezemből, és konkrétan az arcomra esett, a sarkával találta el az arc-csontom szélét, ahol most van egy kb. borsó méretű monoklim.
Szóval, sikerült pofánb*sznom magam a telefonnal.
Ezt csinálja utánam valaki -
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #60643 üzenetére
én se igazán értettem azt az idei lapot.
de ez is kb. pont olyan, hogy megjött a villanyszámla elszámolásom, és a rezsibiztos úr olyan jól kitalálta a számlaképet, színestől, betűtípusostól, hogy mi az első, amit meglátsz? A tök irreleváns adatok.
Egy 150 ezres szám. Hogy ennyi lett volna az éves fogyasztásod, ha nincs rezsicsökkentés.
alatta egy másik szám, hogy huszoiksz ezret spóroltak neked a nagyszerű döntéshozók, 2013 január 1 óta (mondjuk kíváncsi leszek, hogy meddig lesz ott ez a dátum, és hogy 2019-ben is ezt számolják-e még?)Az, hogy az aktuális havi számlám mennyi elveszik a lényegtelen információk tengerében.
-
-
Integra
titán
nem értem az önkormányzatot..
teljesen értelmezhetetlen leveleket küld a gépjámrűadóval kapcsolatban, telefonálnom is kellett. elmagyarázta a nő, absz segítőkész és rendes volt, de bakker hányan hívják vajon emiatt? mert biztos nem én vagyok az egyetlen.. az elmondása alapján értek is már mindent, de a papírból senki sem mondja, hogy 2012-ről adótartozásom volt még.. és ezt miért nem tudtam eddig? közben minden évet fizetek és azt hittem teljesen egyenesben vagyok..
na mindegy, ezt legalább könnyen sikerült megoldani -
nike_
addikt
Én is pesti lakos lettem... ha valaki össze szeretne futni, írjon bátran!
-
válasz
szőröscica #60638 üzenetére
Peak & cloppenburg.
Kukac:
Itt bizony. De ne legyel ilyen rendszerellenes, mindjart kapsz egyet a banhammerrel. Jo esetben. Rosszabban meg vagyonosodasi vizsgalatra is befuj valaki, hiszen itt rendelkezesre all a bizonyitek, hogy le akarod cserelni az autod. Ja, meg alkalom adtan valutazol, vagyis ize, devizazol
Asszem nem kellene gondolkodni rajta, hogy beadjam-e ezt a jelentkezest. -
fokukac
nagyúr
-
pohár
félisten
hetedikes irodalomkönyv
-
elessar
tag
válasz
concret_hp #60628 üzenetére
-
concret_hp
addikt
van vmi étterem bp-n ilyen ázsiai jellegű asszem, saját magadnak tudod összeikszelgetni milyen dolgokat kérsz a kajába (asszem alapvetően tésztaételekre mennek rá) viszonylag a belvárosban van valahol
ennyiből megvan valakinek? -
Integra
titán
nincsen valami script fb-re, ami letilt minden postot, amiben ájszbáket vagy vers szók elhangzanak???? ez egy agyrém, komolyan....
-
concret_hp
addikt
embörök nincs veszve minden
számlát kaptam a fogdokinál
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #60620 üzenetére
Simán a "Contact Seller" menüpontot szoktam használni, de majd legközelebb figyelek rá, hogy azon belül meg a "Details..."-et válasszam utána, hátha.
Amúgy igen, a .com-ról szoktam eBay-ezni, meg legtöbbször mobilkliensről, ami nem is enged máshonnan.
Ha én amúgy lezárok egy case-t (mert megoldódott, pl. küldött a rossz termék helyett cseretermélet) és utána adok egy pozitív értékelést, gondolom, nem fog jelenteni semmilyen problémát az eBay és az eladó között.
-
emvy
félisten
Megesett mar valakivel, hogy eBayes vasarlas utan szar termekert a Paypaltol kerte vissza a penzt?
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #60612 üzenetére
Nem "mennek". Baktatnak.
Amúgy tök jó, hogy végigbaktatták az utat a Végzet Hegyéig Frodóék, mert a középföldei agytrösztöknek eszükbe se jutott, hogy esetleg sasháton meg lehetne tenni az utat, le lehetne dobni a levegőből a vulkánba az Egy Gyűrűt (és bárki megtehetné, mert mondjuk csinálnak a drága jó tündék egy mágikus dobozt, ami akár csak egy napra leárnyékolná a gyűrű befolyását és abban szállítanák) és kb. a nazgulok miatt kellene csak aggódni, amik azért 10-15 sasnak nem jelentenének túl nagy problémát.
De hát kellett a heroiksz, meg a dráma és a road movie.
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #60611 üzenetére
Segítek.
Az elején tüzijáték van, meg hobbit-mulatozás, a végén pedig kardos csata.
És csak mennek, és csak mennek, és csak mennek...A következő részben még a fák is sétálnak.
-
venember83
nagyúr
Eh, az este is lemaradtam A Gyűrű Szövetsége végéről, máskor meg az elejéről. Soha nem lesz meg ez a trilógia elejétől a végéig.
-
válasz
szőröscica #60597 üzenetére
az arénában és az alléban is lehet kapni olymp ingeket, ezekért nem feltétlenül érdemes kimászni a premierbe.
még egy jó pont ezeknek @-tól, lehet, hogy most már kipróbálom őket, eddig csak szemeztem velük
szerk: ha tudjátok a méreteteket: [link]
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #60606 üzenetére
Mmert a GBPHUF az igazából nem létezik, az marginális a világkereskedelemben.
A GBP-t és a HUF-ot is az euróhoz mérik.
Az egyik erősdösik az euróhoz képest, a másik pedig gyengül, tehát egymáshoz képest még jobban változnak. Pont mint az EURCHF.És hogy a példádba helyettesítsek, ac értéke bc-től és ab-től is függ.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #60604 üzenetére
A kollega azt akarja mondani, hogy egy dolog az [EURHUF], de a GBPHUF a font és az euró viszonyától, azaz a GBPEUR-tól is függ. A kettő eredője.
A font 2007-2008-ban nagyon begyengült az euróhoz képest, és valóban volt olyan pont, amikor majdnem 1:1 arányban váltották őket. Ahhoz képest most már sokat erősödött.Más téma: bár betegszabadságon voltam a héten, mégis sikerült a hét minden egyes napján dolgozni legalább 10-12 órát, sőt, hétvégén is. Ma is kb. délután 2-kor kezdtem, és most küldtem el az anyagot.
Imádom.
Viszont most először vagyok úgy az elmúlt 2 hónapban, hogy nincs újabb határidőm. hávájdizsi.
persze, lhet, hogy ennek örömére mégis beindul a boszniai projekt, és mehetek délre...
Tegnap már hangolódtam Kusturica filmmel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Autós topik
- LEGO klub
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- 30%-os leépítésnél állna meg az Intel
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bontatlan Sunlu High-speed PETG filamentek eladóak több színben - 4.690Ft/db
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 32GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass