Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
öööö, azt most linkeltem vagy csak akartam
még mindig nem lehet politikai jellegű, de vicces hsz-ket írni?
na mindegy...ááá, ok, sry! most már látom megint a hsz-t. akkor nem hüjültem meg
-
Integra
titán
azt hiszem az idei borfeszkót a várban rendesen elfogja mosni az eső. de ez nem fogja kedvünk szegni
-
BlacKSouL
addikt
A nemzetközi szombati turnusváltás mizéria miatt pár éve áttették keddre, de idén visszatették. De egyébként majdnem mindegy, mert abban a két apartmanházban csak magyarok vannak, tehát magyaroktól függ a turnusváltás is, és gondolom retúrbusz van, közte meg ugye takarítani kell. 10-kor befut a busz, ott üldögél a távozó is, meg az érkező is 2-ig, mire kitakarítanak, és mire letelik a 4 óra pihenő a sofőröknek.
Rutinosabbaknak az elfoglalásig le lehet menni fürdeni meg szundítani egyet a partonPersze csomagokkal az "ölben" ez nem nagyon megy, ez is autós kiváltság inkább.
A kaja milyen? -
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #60890 üzenetére
Már tiltják az etetésüket, külön kitértek rá a megérkezéskor leadott eligazításban.
A delfinek tuti, hogy halrajra jöttek tegnap, volt még 2-3 óra napnyugtáig és körülöttük nyüzsgött jó pár madár is, akik gondolom, ugyanazt a halrajt követték. Forgalom viszont gyakorlatlag nem volt tegnap a tengeren, ami zavarta volna őket.
Éjjel most már hideg van, tegnap kisebb-nagyobb megszakításokkal, ma meg eddig állandó jelleggel esik az eső, ez lehet, hogy már így marad szombatig. Ezért (meg az éjjel szórakozó német vendégek, elhúzó autók, hajnali karbantartótraktor
hangja miatt) eddig mindig becsuktuk az erkélyajtót.
Jut eszembe, idéntől olyan változás is van, hogy szombattól szombatig tart egy turnus a magyar vendégeknél, ez megérkezésnél elég komoly nyűggel jár: befutottunk fél 10-re, fél 2-kor kaptuk meg csak a szobát, addig ott kellett dekkolni a Branka előtt. De volt, aki csak 4-kor kapta meg...
-
BlacKSouL
addikt
Szerencsétlen sirályok...ezek a generációk már úgy nevelődnek fel, hogy nem nagyon akarnak a vízből halat kihalászni, hiszen csak odasétálnak az erkélyek alá, és a ledobált reggelimaradékot, meg mindenmást csak fel kell kapdosniuk. Aztán a kenyér különösen ősi sirálytáplálék. Persze, kisgyerek, meg aranyos madárka, meg minden, etessük meg, látod milyen aranyos, kunyerál, pitizik, csak hát a reggeli vernyákolásuk olyan 5 óra magasságában pont az ablakok alatt, az fenomenális. Nemtom most mennyire van éjjel meleg, anno általában nyitva volt az erkély, hogy lehűljön éjszaka, de reggel mindig bezártam pontban 5-kor a sirályok miatt.
Mondjuk az hatalmas, mikor a második emeleten az erkélyen reggelizel, nézel kifelé a fákra, a tengerre, és egyszercsak egy ilyen 70-80 centis fesztávú fehér izé nagyon nagyon lassú csapásokkal szinte alig haladva elmegy a fejedtől 40 centire, és látod a fejét, ahogy forgatja, rádnéz, ránéz az asztalodra, és úgy megy tovább.A delfinek mindig a sötétedés kezdetén, mindig a nyílt víz felől jönnek befelé az öbölbe. Hogy tényleg mindig halrajt követnek-e, nem tudom, de én azt is el tudom képzelni, hogy valami pihenőhelyet keresnek éjjelre, vagy az édesvizet a Mirna torkolatnál.
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #60882 üzenetére
Meg mondjuk a lakosság részben olasz is (volt) Isztrián.
Tegnap késő délután láttunk pár delfint, a tippem az, hogy az esős idő miatt nem volt vízisí meg hasonló zavaró dolgok, így közel jöttek a parthoz halakat hajtani. Pont a Lanterna-Novigrad közti öbölben voltak valóban, egy halrajt követtek jó pár sirállyal együtt.
A sirályok "röhögését" (nincs rá jobb szó) azért elég nehéz megszokni, főleg hajnalban.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #60853 üzenetére
Basztikuli. A legkisebbet vettem ott, de az is akkora volt, mint otthon a venti/nagy.
Egy kirgiz csalad hazaban lakunk amugy, ami a londoni viszonyokhoz kepest egy palota, majdnem ugy is nez ki
Nagyon kedvesek, reggel az apuka bevisz a varosba, este hazahoz, ma elvitt hazafele a pentagont megmutatni.
Viszont alig talalunk elelmiszerboltot. Vettunk volna egy uveg bort neki, de amit talaltunk bolt, az kb ejjel nappai volt, az osszes elelmiszer pedig kimerult chipsekben.
Tetszik az egesz, de mar most latom, nem elnek itt. Nekem UK az otthonom, kisse hianyzik is. Bar lehet csak Esmein miatt mas igy az ut.
-
tildy
nagyúr
Na , amennyire azt mondtak D.C. olyan meh, annyira bejon nekunk. Nyugis, csendes, jopofa es nem erzodik lepukkantnak
A metro is rendben levonek tunik, nagy tagas terek mindenhol
Nagyon szep helyen lakunk, remelem holnap gaborbollal is sikerul osszefutni
-
BlacKSouL
addikt
Porecben a naplemente látványos még a félsziget csúcsáról. Ha Novigradban még nyitva van a templomtorony, és nem több 10 kunánál, akkor érdemes felmenni a toronyba, kicsit jobban körbelátni, bár nem olyan, mint mondjuk Rovinjban a toronyból szétnézni.
Elég sok arrafelé az olasz vonatkozás, mai napig, mondjuk érthető, a történelem és a közelség miatt. -
oriic
HÁZIGAZDA
Tudtok valamilyen oldalt a neten, ahol custom Firefox OS-t lehet tenni a megfelelő telefonokra? Került hozzám egy ilyen készülék és megnézném mit lehet kihozni belőle. Vagyis igazából legális egyáltalán a Firefox OS mókolása?
-
bobsys
veterán
Tegnap delutan egy kicsit ideges lettem. Nezunk lakasokat, talaltunk egy rossz allapotban levot, de olcso csak tartoznak $20K kozos koltseggel ugynevezett short sale vagyis meg nem a banke a lakas, de mar o adja aldasat az eladasra nem a tulaj (ez az utolso lepes mielott csodbe megy a tulaj es nyilvanosan elalverezik a lakasat)
Megirjuk a hivatalos ajanlatot, alairjuk minden oldalon ahogy azt kell es megy az ingatlanosnak aki arulja. Par ora mulva visszair, hogy megkapta es modositotta az ajanlatunkat ugy, hogy nem $1000 depositot rakunk le hanem $5000 meg $115K helyett $135K-t fizetunk az ingatlanaert (a lista ar + a 20K tartozas) es meg fizetunk nekik csak ugy $299
Megkerdeztem, hogy ezt igy hogyan is gondolta mire a valasza, azert irta at, hogy az elado felteteleinek megfeleljen. Hivatalos ajanlatot a belegyezesunk nelkul atir es elkuldi az eladonak az alairasunk nelkul. A mi ajnaltunk egyebkent 115K es az elado fizeti a 20K tartozast aki igazabol a bank. Valoszinu ezt nem fogadta volna el, de valamit kell irni, hogy legyen honnan indulnia az alkudasnak. -
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #60878 üzenetére
Saját autó nincs, nem is várható jelenleg, hogy lesz. Tudod, mi ilyen vastag bukszájú pestiek vagyunk, akik sokkal jobban élnek a 'tarjániaknál, csak épp se klíma, se autó, se tengerparti nyaralás 32 éves korig.
Groznjan nekünk tetszett, mondjuk én inkább arra figyeltem fel, hogy úgy lett belőle művészfalu, hogy a 2. világháború után elmenekült a teljes olasz lakosság, gondolom, féltek, hogy úgy járnak, mint Szerbiában a magyarok és svábok 1944-ben. (Horvát idegenvezetőnk leszögezte, hogy ez a legjobb, ami a városkával történhetett, innen is csókoltatom, hogy neki ez jó, amikor egy település teljes lakossága félelemből átmenekül a határ túloldalára.)
Porecbe mi pont a bazilika miatt mentünk nappal, a szervezett kör meg esti időpontban lett volna, azt így passzoltuk.
-
BlacKSouL
addikt
Groznjan érdekes kis művészfalu, egynek jó, de őszintén engem annyira nem fogott meg, mint mondjuk Motovun jellegzetessége. Pulától nem messze nyaraltam párszor, volt szerencsém éjjel is nappal is felfedezni
Porecet többször kell látni, remélem az Eufrazijeva azért megvolt.
Igen, Novigrad sajnos autós téma, vagy vízitaxis, pedig ott van egy köpésreHa úgy összességében kedvet kaptatok Horvátiához, talán ez kedvet csinál ahhoz is, hogy legközelebb érdemes bevállalni a saját autóval, úgy sokkal rugalmasabb az ember, bővítheti a fakultatív opcióit. Nem tudom ellátásban hogy vagytok, de pl. ha apartmanban van az ember ellátás nélkül, akkor a boltból kajálást is úgy lehet megoldani, hogy egy nagyobb supermarketben bevásárol, mert a lanternai kisbolt az árkád alatt ugyan vészhelyzetre jó, de választék is kisebb, meg drágább is.
Branka 200-ba érdemes bekérezkedni az erkélyre egy fotó erejéig (csak ebből látni a tengert
)
-
EQMontoya
veterán
-
-
BlacKSouL
addikt
Amúgy Novigrad is olyan csendes kis városka, a főútról balra a körforgalomtól befelé a városi főúton jobbra 3-4 vendéglő, kb. 800 méter a park, és a régi kikötő, ott érdemes nyalni egy fagyit, olyan félolasz/félhorvát stílusú, nagyadagos. A park túlfelén a fagyizók két oldalán 2 kis utcán kb. 300 méterre előre van az óvárosi rész, a bal oldali utcán menve baloldalon az elején látni egy eredeti velencei erkélyt; végén egy templom, torony tetején szobor, attól balra előre a fenyők alatt lehet lemenni a parthoz, szemben a túristáknak a pancsoló, és körben meg a part végig körbejárható, egészen az új kikötőig.
Lanternától Novigradig át kell menni az öblön, aminek a túloldalán van a kőfejtő (Antenal) ahonnan hordják a nagy hajók a követ kifelé. Előtte az öböl vize felett kell átmenni egy vízfelszíni hídon. Az a rész is látványos.
Isztria klasszikusok egyébként Pula, Rovinj, Limski kanal, Vrsar, Porec, Novigrad. Ezek egy részére szokott csak lenni fakt.
Lanternától autóval kelet felé kb. 8 km-re van egy cseppkőbarlang(Baredine-Jama-Grotta), nagyon jó, meredeken kell lépcsőzni sokat, de megéri, és lent lehet találni élő ősállatokat. Mellette van egy traktormúzeum, gépész beállítottságúaknak technikatörténeti csemege, több magyar vonatkozással.Plitvice szép, de messze van nagyon onnan, Velence meg nagyon nem éri meg, sajnos se gyorshajóval, se autóval körbe. Akkor már inkább érdemes közelebb Szlovénia partján szétnézni (Portorož-Piran-Koper), de saját autó híján ez inkább csak teoretikus.
-
Integra
titán
ezt a napot is megértem, végre elmentem bankfiókba beazonosítani magam az egészségpéntári személyazonosításra, mivel továbbra is dúl a terrorizmus elleni harc valahol... így végre tovább használhatom fogászaton a kártyám, lol..
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #60867 üzenetére
Branka.
Nem autóval vagyunk és az utazási iroda fakultatív programjaiból már voltunk azon, ami minket érdekelt. Még az van hátra, hogy valamelyik nap átmegyünk Novigradba és csatangolunk egyet a kisvárosban, ha az idő engedi.
Velencét, Plitvicei-tavakat majd valamikor külön, az idő nem igazán jó hozzá, a Plitvicei-tavakhoz lehet, hogy le is lesz fújva, Velence meg majdhogynem drágább innen, mintha a karnevál idején külön mennénk három napos utazásra.
-
BlacKSouL
addikt
Branka vagy Daniela?
Akkor azért vannak változások már tavalyhoz képest is.
Marina étteremmel reggelinél meg vacsoránál van gond, nem a befizető vendégek számához van méretezve, ebből kifolyólag hosszú sorok szoktak állni már a bejáratnál is, meg a svédasztalnál is, és még ülőhelyet is úgy kell vadászni. Ezért egyszer kipróbáltuk a félpanziót, később már inkább nem.
Ha kérdés van, szólj. De Isztrián belül is tudok pár jó helyet autós fakultatív utakra. -
-
BlacKSouL
addikt
Lanternán, ha kimész a csúcshoz a világítótoronyhoz a Delfin restaurant mellett naplementekor vagy kicsivel utána, akkor Novigrad és attól balra a nyílt víz felé kémlelve látni fogod, hogy miért az az étterem neve
Bár nem tudom ilyenkor is vonulnak-e még ott, július végén, augusztus elején mindenesetre látványos.
Vagy már ismerős vagy arrafelé? És melyik oldal, a resort vagy az apartmani?Amúgy a recepciónál van wifi, a pultnál ki van téve napi jelszó, mondjuk a szobákból ez mit sem ér, meg lassú is.
Ja, és a Delfinben is finom szokott lenni a ligne na žaru, ha valaki szereti.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #60859 üzenetére
Átintegessek Horvátországból? Amúgy itt a Lanterna-félszigeten tényleg nincs wifi (illetve van 200 méterrel arrébb egy nyílt hotspot), a Tele2 lefedettségi térképe szerint meg HSDPA van, a gyakorlatban meg 2G és néha random eldobálja a Tele2 mobilnetes sim a hálózatot, ilyenkor be kell kapcsolni a roaming-ot.
Remélem, ott jobb idő van, itt éjjel vihar volt meg eső, de tegnap estig azért rendes nyárvégi meleg volt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #60859 üzenetére
Melyik tájék?
Ilyenkor hasznos, ha az ember kicsit tudja használni a horvát nyaralásokon összeszedett nyelvtudást. Általában máris másképp néznek az emberre. Persze ez nem evidens. És Montenegro még annál is meredekebb mint amit írsz, vigasztaljon ez a tudat
A benzinkútpisztoly meg nem személyautóra lett méretezve, hanem a jugoszláv néphadsereg páncélozott személyszállító járműveire, csak épp ottmaradt. Hidd el, ahhoz a többmillió német eredetű Mercedeshez amit látsz ott a vendégmunkások családjai alatt, ahhoz jóNémetországban nem láttam annyi Mercit, mint Boszniában, de haverék átmentek Albániába, azt mondja ott még sűrűbb.
És látni még minden falu szélén 1-2 hektáros roncsautó temetőt?
-
Szép napot, bár jó borús, dörgős.
Tudja valaki, honnan lehetne ilyen információkat összeszedni a tavalyi és az idei évre területi felbontásban:
- A 30 celsiust meghaladó legmagasabb nappali hőmérsékletűnapok száma
- A 2mm csapadékot meghaladó esős napok száma -
-
fokukac
nagyúr
üdv Boszniából.
szép hely. olcsó a benzin.
jó a kaja, és van bodzás fanta.kár, hogy senki nem ért semmilyen nyelvet, még az se, aki ebből él (hotel-recepciós, benzinkutas, pénzváltó)
Nem tudtam elmagyarázni a pincérnek, hogy ne hideg vizet hozzon. nem értette se azt hogy not cold, se azt, hogy nicht kalt, se a mutogatásomat. mondta, hogy no gas, és hozottegy +1 fokos bubimenteset.
A recepcióstól kérdezem, hogy ugye van wifi a szobában. Mutatok a kütyümre. Rámnéz, no wifi.
Pedig van. Ennyi.ui. Ja, és ma találkoztam egy olyan benzinkút-pisztollyal, ami nem ment bele a ford focusba. Pedig nem dízel volt, hanem 95-ös.
Érdekes élmény volt :-)
aztán egy másik kútnál ok volt.
érdekes ország -
Integra
titán
"Az Apple egyébként Retina HD-nak nevezte az új felbontásokat"
kész.
-
brownus
veterán
Ez nagyon szomoru, asszem a sorozat topikban beszelgettunk errol, hogy ket meleg baratom emiatt is ment ki a hanyatlo nyugatba. Ott nem inzultaljak oket ha kezen fogva setalnak az utcan...
Az ilyen korlatolt, buta embereknek kivanom, hogy legyenek meleg gyermekei. Egy ilyen csaladban viszont szegeny gyerek milyen frusztralt felnotte valna...
Noverem fia, a ferje sved, es kint elnek, david, az unokaocsem meleg. Kerdeztem oket, (meg regebben) hogy fogjak kezelni? Annyit mondtak, hogy ez nem kerdes, nem is ertik, hogy ilyet kerdez barki is, mert a lenyeg, hogy boldog legyen. Pont.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
concret_hp #60847 üzenetére
Azt te csak hiszed. Nem az szokott errefele a jellemző lenni, hogy az értelmes dolgok megmaradnak, az értelmetlenek kikopnak.
-
Integra
titán
-
EQMontoya
veterán
Ott legalább elnézést kérnek.
Amúgy ezen én is röhögtem, karácsony előtt repültem haza 2 éve, nyilván tele az összes járat, és mindenki tolakodik a beszálláshoz. De Lufthansa, rendesen, ülésre szóló beszállókártyával. Én inkább békésen elmentem dutyfreebe, vettem még szeszt, elbeszélgettem egy magyar arccal, és nyugodtan felszálltunk utoljára a BP-re tartó gépre. Mint utóbb kiderült, Ő volt a Lufi Middle-Asia régiójának igazgatója. Ő sem sietett, én miért tenném? -
NoLF
veterán
Annyira szeretem a buta embereket... Mindket jaraton kiosztott ulesrend szerint ultunk a repulon, de felszallasnal (???) ugy tolakodtak az emberek, mintha az eletuk mulna a gepre valo feljutason. Mondtam is egy par nagyon sieto embernek, hoy latom surgos dolgod van haver, menj csak... Bar nelkulem a gep nem fog felszallni. Mint ahogy nelkuled sem. Meglepo modon nem ertette...
Megerkezeskor meg meg javaban megy a taxizas, de mar kapcsoljak ki az ovet es allnak fel a csomagokert. Mondtam itt is egy delikvensnek hogy draga baratom akarmennyire pattogsz, az ajtot nem fogjak hamarabb kinyitni.
Londonbol meg jottem a busszal Bristolba, ami ment tovabb Cardiff fele, megerkezunk, nyilik az ajto, s mar szallnak fol a nyanyak. Mondom elnezest, leszallhatok? Jaj hat nem is gondolta hogy lesz leszallo utas... Miert is lenne?
Leszallok, szednem ki a csomagomat a busz hasabol, erre ott tulekednek mind az uj felszallok, hogy betegEk az oveket, az enyemet ezzel a rakter legtavolabbi pontjara belokve. Mondom elnezest, megengedik hogy kivegyem a csomagomat? O jaj hat hehehehe hihihi, jaj heheheheee... Szanaszet vernem az osszes patkany fejet, imadom ezt az orszagot. Megyek vissza salsazni meg 200 forintos rumot inni... Bunkok. Vagy csak erzekeny vagyok a jetlag miatt? -
BlacKSouL
addikt
ezt a "kötelezően választható" meghatározást mindig is utáltam.
az nem az mszmp volt?ne szexelj. mert különben felfedezed/megismered saját magadat és a másikat, nem fojtod el mindenféle kívánságaidat, vágyaidat, és véletlenül még nem maradsz befolyásolható, irányítható, nyírható kezesbárány.
-
EQMontoya
veterán
Ha már a nemzeti együttnemműködés működésének műkincseit tárjuk fel, azért felmerült bennem a norvég alapos rendőrségi razzia és a köztudottan pénzeket pofátlanul lenyuló gyermekrák alapítvány több éve zavartalan működése...
-
tildy
nagyúr
Ez volt mar? Erkolcstankonyv.
-
brownus
veterán
ezen besz.rtok
jobb lesz ha ezentúl vigyáztokeskü, legközelebb elmegyek ezeknek az idiótáknak egy összejövetelére, tüntetésére, beépülök jól, és addig sz.patom őket valami marhasággal míg tömeges öngyik nem lesznek:d szerintem a haverok közül páran simán jönnének velem
-
válasz
concret_hp #60831 üzenetére
ez gyors volt
grat!
-
válasz
concret_hp #60829 üzenetére
nemazé', de te úgy dolgozol már x ideje, hogy nem tudod mennyit kapsz érte?
-
concret_hp
addikt
annyira bírom, hogy annyira nem beszélünk fizetésről, hogy a HR-es aki a szerződésemet írja, se írja meg, hogy mennyi lesz az annyi az ajánlat, ami már kész van, csak még nem írta alá valaki, mert szabin van
-
EQMontoya
veterán
Aztakurva...
Tiszteltügyfélnek adtam egy schell scriptet, de nem fileban, hanem copy-paste-elve, hogy parancssorba bemásolva is működjön.
Erre jön a válasz két nap múlva, hogy berakta egy config fileba (ini), és nem történt tőle változás. Jéééézus. -
Integra
titán
-
parandroid
félisten
válasz
Lortech #60823 üzenetére
Cserszegit meg a zöld veltelinit én is már jócskán felnőtt fejjel fedeztem fel magamnak, kommerszhez képest tényleg van belőle egészen elfogadható is. Palackozva azért sok pénzért nem venném, de van pár kis pincészet a környéken, akik vállalható verziót képesek produkálni belőle.
p
-
-
ngabor2
nagyúr
Említettem már, hogy nem kedvelem túlságosan az ótlúkot? A 2003-t se, de a 2010-et még kevésbé.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #60814 üzenetére
Nézd el neki, ugye valami ipartelepen lakik a Verhojanszki-katlanban, szóval vannak lemaradásai.
-
Ehhh... Debreceni Egyetem újra... ma suli után éjszaka, holnap újra iskola. Fárasztó ez már nekem.
-
Lortech
addikt
Nem hinni kell, hanem inni.
Azért ez a cikk is egy nagy bullshit. A címet nem látom igazoltnak a tartalom alapján. Nem kell túldimenzionálni a kérdést, de azért minden bor más. Van, aki fogékonyabb az ízekre, illatokra, ezekkel kapcsolatos asszociációkra - alapból, vagy mert sokat kóstolt már, van aki meg csak megissza. Na bumm.
ui: Az ermitage egy alsó, talán alsó-közép kategóriás bor, kicsit túlárazva, de nem rossz egyáltalán, nem azért mondom, csak az áráért két hasonlót, vagy 1 sokkal jobbat lehet venni.
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus #60799 üzenetére
Ezt sejtik, minden értelmes munkaszerződésben van felmondási idő, és ha nem kezdőket keresnek, belekalkulálják. Azt sem kell beleírni, hogy kukid van, mert következik abból, hogy férfi vagy.
emvy: egyre kevéssé hiszek ezekben, mióta vízsommelier meg barrista meg hasonló dolgok divatba jöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Metal Gear Solid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest