- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #60199 üzenetére
ja, és persze vannak egyéb szempontok is, mint pl. hogy legyen legalább 2 szoba, meg terasz, meg ilyenek, szóval általában 40-60 m2-es apartmanokat szoktunk nézni.
Nem azért megyek, hogy egy 18 m2-es hotelszobába legyek bezárva
Én attól eleve klausztrofóbiás lennék, pláne, ha még össze is lennék zárva a b. nejemmel.
ezt a wimdu-t is meg fogom nézni most. hú, megvan az esti program, csak addig még dolgozni is kéne...
-
fokukac
nagyúr
hú, ilyen alapszavak hiányoznak a szókincsemből?
---------------------
a booking.com-hoz visszatérve: azért szeretem, mert van rajta profi térképes kereső, és vannak vélemények, a vendégek megíják, ha valami rossz,
továbbá a térképes kereső illetve streetview alapján egyértelműen be tudom azonosítani a helyet és a környéket már távolról, és úgy nem érhet csalódás.Mondom, a távoli, csendes, privacy-t nyújtó helyeket keresem egész életemben.
UGyanakkor még mindig olcsóbban szoktam találni tengerparti szállást, mint amikor pl. leugrunk a Balcsira... -
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #60187 üzenetére
Amik most fent vannak a booking-on, egyik sem olcsóbb mint 50 euró.
De én úgy vagyok vele, ha már elmegyek odáig, akkor nekem ott csobogjon a tenger az ablak alatt, de ne legyen zajos sem (tehát nem városközpont, vagy ilyenek).
Az elmúlt 3 évben mindig ilyen helyeken voltunk, tök olcsón, de most nem nagyon találok a booking-on. Az van, hogy ami felkerül a booking-ra, az előbb vagy utóbb drága lesz.
@Tildy: Ciovo-n 2011-ben voltunk, ott is ott volt a kert végében a tenger.
Igaz akkor egy egész házat béreltünk öten.
PS. mi az a rogács, meg rokija??
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #60194 üzenetére
Mi is negyen voltunk. Szerencsere olyan helyet sikerult kifogni, ahol meg letezik a szo valodi ertelmen vett vendeglatas.
Szivesen mennenk jovore is, de a naszut miatt lehet kiesik.
Wimdun, airbnb-n neha erdmes szetnezni , amikor az ember szallast keres. Most New Yorkban airbnb-n foglaltunk szallast, Washingtonban wimdun, meg toronto meg Boston kell.
-
ne is mondd, úgy kinevetett minket a zöldséges, amikor mondtuk neki, hogy adjon rozmaringot
40 EUR az tényleg nagyon olcsó, főleg kinti fizukhoz viszonyítva. a 105 eur mondjuk 4 felé oszlott, de mindennel együtt én kb. 150k-t költöttem összesen az egy hét alatt, szemben mondjuk rodosszal tavaly, ami kb. 350k volt. tény, hogy jobban bejött, de ár/érték arányban horvátország vezet
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #60187 üzenetére
Trogir mellett, Mastrinkan voltunk iden. Foszezonban kb 40 Euro volt naponta. Igaz vannak sokkal puccosabb helyek is, de jol ereztuk magunkat.
A 'mama' hutott sorrel, asvanyvizzel es rakijaval vart
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #60174 üzenetére
Az szabadon valaszthato elfoglaltsag, a korulmenyektol fuggetlenul.
-
válasz
fokukac #60178 üzenetére
mi ott voltunk idén nyaralni, bol-ban. 105 EUR volt az apartman éjszakánként. utószezonban 72 EUR, a legvégén meg 54 EUR, fixen. nem tengerpart és nem saját kert, de elég jó helyen, és csendes is
gondolkozunk, hogy vissza kellene még menni horvátországba, aztán meglátjuk majd, hogyan alakul. -
fokukac
nagyúr
Egy társasházban két lakás is szerepel ezen a néven. Az egyik hátra néz, na, az normális árú, a másik a tengerre néz, 20 méterre a tengertől, na az az abnormális árú, arról van szó
[link]ilyen volt a kilátás a teraszról. De a legjobb az volt, hogy szinte senki nem volt ott rajtunk kívül, tök nyugi volt.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #60152 üzenetére
Janoskae a hangszoro, kozben esm is megtalalta:
Samsung specifikus motyo, a zold resz megy a tv-be.SAMSUNG Component Audio Video Adapter Cable for LED TV.Amugy meg harom het usa-ba indulasig. Es meg mindig nem neztem utana, atvihetem-e a berelt kocsit majd a juharlevelesekhez.... Mondjuk elni alig van idom.
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #60178 üzenetére
ja, és azt nem is mondom, hogy akkor 290 volt az ojró, most pedig ugye 314.
Amúgy mindig megtalálom az ingatlanpiac fellendülő szegmensét.
A 2 évvel ezelőtti 30 eurós dubrovniki vízparti, csodapanorámás szállásunk is hasonló árváltozást élt meg, igaz, százalékban nem ekkorát, de azt is 100 ojróért mérik naponta. -
fokukac
nagyúr
Tavaly találtam Brac szigetén egy kurva jó, vízpartra néző apartmant nagy terasszal, saját kerttel. Aug 29-tól 7 napot voltunk ott, tehát nem is volt annyira utószezon, 437 ojró volt az egy hét (napi €62)
Most megint nézek szállást, szeptember közepére.
Persze, kíváncsiságból rákerestem erre az apartmanra is. Szeptember közepére 385-460 euró (!) per éjszaka, és azt mondja erre a booking.com, hogy ez már 40%-os leárazás...
És összesen 4 napot találtam, amikor szabad, tehát valaki kifizeti... Egy nap annyi, mint tavaly egy egész hét...Eszem-f*szom megáll, de komolyan.
Mert oké, hogy jó helyen van, elvégre azért találtam. De hogy ennyire? -
BlacKSouL
addikt
Most akkor ezzel mi van?
-
Rav3n02
senior tag
Sziasztok!
Ha már itt mindent lehet, mentsétek meg az életünket pls
Egy magyar, de talán még európai színvonalon is kiemelkedő amatőrfilmet forgatunk. Már nagyon a végén járunk, de az egész hetet át kellett ütemeznünk, több probléma is felmerült, ebből egyben hátha tud itt segíteni valaki. Holnap estére, vagy délutánra szükségünk lenne, egy fehér vagy fekete furgonra, vagy dobozos autóra. Egy másfél-két órás forgatásról lenne szó körülbelül Budapesten...az autóval csak egy helyben kell állni...valaki esetleg nem akar megmenteni egy kis filmes csapatot ?
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #60159 üzenetére
gondoltam is rád.
azért Nógrád megint jobban teljesít, légkondícionálást tekintve.
Zabaron 4,9 fok volt hajnalban@Montoya: mert túl kis fiatal vagy. Én már olyan öreg vagyok, hogy asszem 24 nap jár.
Ebben a korban már kell is... -
bobsys
veterán
válasz
kraftxld #60167 üzenetére
Termeszetesen nem, de ha minden ok akkor penteken nem dolgozom max 1-2 orat. Volt mar olyan, hogy hetvegen toltunk egy extra 20 orat es akkor a Viszlat altal emlitett dolog tortent vagyis 2 napot kihagytunk a rakovetkezo heten. Mailbox migracio megy ejszaka akkor masnap sem reggel nyolckor kezdem a muszakot, de projekttol fugg mennyire flexibilisek. Ha semennyire akkor en sem aztan oldia meg a PM az ugyfellel hogy csak office hoursban csinalunk barmit is
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #60158 üzenetére
Meg topikot gyilkolászni
Pont olyan hűvösek a hajnalok, mintha egy normális rendes nyár vége felé lennénk, pedig hol volt ez attól.
Idei két hetes szabadságomat is Anyag- gép- és üzemismereti gyakorlat keretében töltöm le. Szóval idén nincs, nem volt, és nem is lesz nyár.
A gyöngyösi zárt gokartpályán 2x7 percnyi kormánytekergetés után 3 napig meredek izomfájdalmaim vannak, azért az sem teljesen normális. -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #60145 üzenetére
Végre nem minden tegnapra kell, lehet időt beosztogatni.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #60146 üzenetére
Én 3 hétre eltettem a Lumiát (mert akkor elmentünk kirándulni és olyan telefonba tettem a sim-et, amelyikhez van strapatokom -> Atrix 2 Otterboxszal), aminek első dolga volt ma bekapcsolás után dobni a kékhalál WP-s megfelelőjét - szöveg helyett sad smiley a kék háttér mögött.
Mondjuk egy HR megoldotta, és hozzá kell tennem, hogy az MS-féle backup/felhőbe mentés igencsak jó dolog, gyakorlatilag másfél óra alatt visszaállt a telefonom a 3 héttel ezelőtti állapotra.
-
válasz
parandroid #60154 üzenetére
Ja, de ez is Samsung találmány szerintem, volt már pár TV-m de egyiken se láttam ilyen nagyúri huncutságon csak ezen
-
válasz
parandroid #60152 üzenetére
Azt a végét amin 2 zöld van az megy a TV-be
-
válasz
parandroid #60148 üzenetére
Én meg újonnan vettem lassan egy éve egy G3T-t, (második ilyen telefonom, bár az első sima G3 volt) Minideal-es Rom-al. Nem isk ellett hozzányúlni, tehát ez után is hasonlót fogok venni, az tuti.
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30 #60147 üzenetére
Igen, pontosan ezért használok almát, vagy gyári nexust, ezek szólnak, ha van frissítés, én meg megengedem nekik, hogy telepítsék.
p
-
válasz
fokukac #60146 üzenetére
Tegnap én is ezzel b@szakodtam, egy használt Jiayu-t vett Dia, és az utólag feltett Miui-ból csináltam egy folyamatosan újrainduló telefont (közben az alakozásokat folyamatosan offolta, és Recovery is eltűnt), végül a gyári Multilang-es Minideal-es lett rátéve. Öröm van bódottá'
.
-
fokukac
nagyúr
Ma belvetettem magam az android rejtelmeibe.
4 óra szorgalmas olvasgatás után majdnem sikerült féltéglát csinálni a telefonból, de aztán megoldottam. Azt hiszem, nyitok is egy sört. :
-
Winner_hun
félisten
Bp-n egész furcsa volt kora délelőtt autókázni, alig 1-1 autó. De legalább lehetett haladni. Már csak a lámpák sárgán villogása hiányzott.
3 munka felmérve meg egy még hátravan. Azt hiszem idénre lassan befigyel a megtelt tábla..
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #60142 üzenetére
Mikor iszunk?
-
nike_
addikt
válasz
szőröscica #60142 üzenetére
Nemsokára én is érkezem
Sok sikert neked!
-
szőröscica
addikt
Költözés levezényelve, budapesti lakos lettem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
parandroid #60140 üzenetére
Egyre megy, a lényeg, hogy ott is állatok vannak most.
-
Bad Pritt
félisten
Ha itt minden ON, akkor két kérdésem lenne:
1.: Megtörtént két vásárlás Hardveraprón, innentől hogyan tovább, hol tudok pirosat adni a kollegáknak?
2.: Volt már valaki a Sosemvolt parkban? Milyen a hely? Az 500 forintos belépő igencsak csábító és van zsiráf, ha jól láttam.
-
fokukac
nagyúr
ki korán kel, aranyat lel.
szóval Ti már egész biztosan nagyon-nagyon gazdagok vagytok.
--------------
@Bandus: remélem, elfújt Benneteket a szél jó messzire
rohadt hangos volt megint, leginkább éjjel fél 2 körül. továbbra is tartom az állításomat, hogy hangszigetelés ide vagy oda, sose volt még ilyen hangos a sziget.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #60123 üzenetére
Nem tudom, nem ismertem fel.
Néha kurva hangos volt, a leghangosabb persze éjfél után,
de főként a széltől függ. -
nagyon köszönöm mindenkinek a felajánlást
Viszlát jön Magyarországra legkorábban, ha addig nem sikerült leütni egyet, akkor veszek valamit itthon, mert a desire x-em már a végét járja, sajnos szerintem minőségben messze elmarad a legelső desire-től, azt nagyon-nagyon szerettem
-
kedves, éppen uk-ben élő hölgyek/urak! van-e közöttetek, aki viszonylag gyakran ad fel postát, vagy gyakran jár postára?
nagyon fájna a fogam egy motorola moto g telefonra, de itthon biztos forrásból nem igazán sikerül beszerezni, korrekt áron. viszont uk-ben rengeteg aukció fut, de sajnos 90%-uk csak uk shippinggel. ha esetleg valaki segítene benne, hogy megadhatom az ő címét szállítási címnek, és ha alkalomadtán amúgy is a postán jár és feladná ezt nekem, azt elsősorban nagyon megköszönném, másodsorban persze tetszőleges ellentételezést megfizetek, a postai díjakon felül.
köszi előre is, ha valaki foglalkozna az apró-cseprő problémámmal -
Integra
titán
-
Dylen
senior tag
válasz
Winner_hun #60115 üzenetére
Ez velem is elő szokott fordulni, nincs ebben semmi furcsa. Ebben a korban már...
-
Winner_hun
félisten
Autószerelőnél várok. Beesik anya/lánya.
A: - Mikor tudsz jönni?
L: - Csötörtökön.
A: - Csütörtök az milyen nap?
L: - ???
A: - Ja, az hanyadika? -
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #60112 üzenetére
én ennyiből két gépet is össze szoktam rakni
-
concret_hp
addikt
akkor proci + lap + ram + vga kombó egy
70-80100K-ból? semmi speciális márkahűség v ilyesmi nincs. -
fokukac
nagyúr
A RAM-saga folytatódik.
A csávó, akinek "nem ment bele a lukba", visszahozta tegnap. Rá félórára megvette egy srác mind a kettőt. Hiába mondtam neki, hogy nem kit, megvette mindkettőt.
Ma írja, hogy az egyik tökéletesen működik a másik ramjával (Azonos sorozatszám), de a másik nem, így visszahozná.
Kurva macerás már ez így.
De tényleg. -
pohár
félisten
válasz
concret_hp #60108 üzenetére
nem dobna, olyan procilimited lenne, hogy ihajj
proci - vga csere már hozna javulást, de külön-külön nem -
concret_hp
addikt
izé vágom, h nem ez a legjobb topic, de ezen a gépen mit kéne upgradelni játék szempontból, én nagyon nem követem mostanság
AMD A6-3650 APU with Radeon(tm) HD Graphics
AMD Radeon HD 6530D (512 MB)
2x2gb ram 1333 ddr3van kess, de nem muszáj mind elkölteni
egy 40K-s videokari mondjuk sokat dobna? (nekem kell átszerelni, szóval ennek örülnék a legjobban
)
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #60102 üzenetére
Angol telszam. Amugy van esely ra, de mostanaban megy ez az eures program is, lehet erdemes ott is szetnezni, ha 30 alatti vagy.
Lattam mar par emebrt, akinek azonnal osszejott itteni munka, viszont masreszrol meg szokas itteni munkatapasztalatot, itteni referenciat is kerni, tehat akar ossze is johet. -
a sok tapasztalt külföldi munkavállalótól kérdezném, hogy annak van-e értelme, ha én itthonról keresek munkát pl. angliában és küldözgetem a cv-ket? vagy ez így egy nem túl hatékony eljárás?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj Alienware m15 R5 Csúcskategóriás Gamer Laptop 1év garancia (Ryzen 9, RTX 3070, 240Hz QHD)
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Asus ROG Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest