- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya #61447 üzenetére
Munkahelyen is gyakran le volt téve az asztalra a telefon, és ottfelejtődött, megszoktam, hogy kóddal nyílik, meg azért ez céges szinten is elvárás volt, mert az emailekkel is szinkronizált a készülék. Telefonszámok, üzenetek, nem tartozik az mindenkire, egy nagy, nyitott iroda, vagy egy szünetre kiürült tárgyaló meg felékrés lehet táncra az otthagyott készülékkel. Itthon inkább arra kell, hogy a gyerekek leszokjanak róla, hogy az én telefonommal (vagy pároméval) internetezzenek, játszanak, van nekik tabletjük (illetve a nagyobbiknak telefonja is), használják azt. Egyébként nekik is be van állítva kód (bár arról tájékoztattam őket, hogy rendszeresen ellenőrzöm a felhasználási szokásaikat, tehát én állítom be, időnként rosszabb tanulmányi teljesítmény, vagy richter-skálán már nehezen mérhető serdülőkori hiszti esetén meg sem kapják a jelszót), csak hogy szokják (életre nevelés, n+1. lecke), no meg nem hiányzik, hogy pl a nagyobbik lányom telefonját valaki ideiglenesen magáévá tegye, és posztolgasson a nevében facebookra, vagy üzeneteket küldjön, vagy csak rá nem tartozó üzeneteket olvasgasson, disznó oldalakat könyvjelzőzzön be, vagy mittudomén, milyen diákcsínyek dívnak manapság.
Az alma ujjlenyomatolvasója egyébként annyira jól működik, hogy gyakorlatilag ha megnyomod a gombot, hogy használd a készüléket, és kicsit rajtahagyod az ujjad, már be is léptetett, szóval le a kalappal, ezt tényleg ügyesen megcsinálták.
bobsys: Leszarom, 4 ujjam be van állítva, ha kérik, megmutatom nekeik a másik hatot is. amúgy nem hiszem, hogy az almás hálózatot kellene törögetniük az ujjlenyomatomhoz, az útlevelem elkészítésekor is leadtam, szerintem abból az adatbázisból sokkal könnyebben megtalálják. Vagy gondolod, hogy meg fognak állítani a reptéren, és számonkérik rajtam, hogy az ehhez az útlevélhez rögzített ujjlenyomattal nyitott iphone-ról túl sokszor nézték meg az Obama's Elf című tiszteletlen videócskát?
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kuponkunyeráló
- Külpolitika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest