- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
concret_hp #60393 üzenetére
legfeljebb 50 nappal a biztosítási évforduló előtt meg kell küldjék:
[link] -
Integra
titán
válasz
concret_hp #60391 üzenetére
ha jól emlékszem, akkor igen, legalább 30 naptári nappal.
-
Integra
titán
hol lehet kitörölni magam ebből a rohadt netriskből?!
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #60387 üzenetére
akkor ideje árat emelni
(pihenjél is néha)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #60387 üzenetére
Nincs vége, mert se eleje, se vége, de közepe se volt
-
Winner_hun
félisten
Arra nem gondoltam volna hogy a nyárnak még nincs vége de ~tél végéig már tele vagyunk munkával. Mondjuk ehhez az is kell hogy mindenki elfogadja az árajánlatokat de azzal általában nem szokott gond lenni.
-
concret_hp
addikt
jah kb. én is így gondolom ezeket
most kezdtem rendes gyorsúszást is tanulni
arányaiban bringán vagyok a legerősebb, régen is sokat bringáztam, meg most is azt edzettem a legtöbbet.
könyöklőt igazából a tél óta próbálom folyamatosan használni, 1-1 órás görgőzésekkel kezdtem ugye fokozatosande még kell erősíteni bőven a törzsizmot, 6 órát nem tudnék még ülni a bringán úgy, hoyg utáan ne legyen minden bajom
neoprént vágom, úgy voltam vele, hoyg majd a télen szerzek valahonnan akciósan, mert azért tényleg nem olcsó + még nem tudom mennyit változik a testalkatom, kb. most gondolom, hogy annyit nem fog, hoyg méret problémát okozzon.
többin is lehet fejlődni, de ja futáson is lehetne még bőven, csak hát idő kell hozzá ugye
meg általában a bringázásra 1 perc rávenni magam, a futásra meg sokkal több
(uszodáról meg ne is beszéljünk
)
bandus fél misi nem kell egyből azért, de a szum total a végére át fogj alépni, ha mindent beleszámolsz. én 120k-ért vettem a bringát, tulaj bevallása szerint picivel 5K km alatt, amit hozzáértő emberek megerősítettek, hoyg hihető. de ilyen pár ezres tételekből is nagyon hamar tud gyűlni. tolsz 1 kis fehérjét, vitamint, veszel 1-1 ruhát, futócipő, óra (az mondjuk megint enm olcsó) ésatöbbi
de a legtöbb mindent amúgy külföldről olcsóbban be lehet szerezni a hazai áraknál.
szerk: a 75km azért csak egy kb. becslés, és azt is vegyük bele, hogy a várba fel-le + a fordítókon kívül nagyjából nyílegyenes volt a pálya
lehet hoyg csak 70 az a 75 a fene tudja, volt más bajom is
(a fordító előtt mondjuk mindig figyeltem, hoyg a hátszélben igyak még / majd
jah az ülést sajna ki kell szednem, hogy be tudjam tenni a verdába a bringát, legutóbb nem jól szorítottam be a nyerget és lecsúszott így kb. 2 hete beállítottam, de már nem mentem vele sokat, felraktam a matricát, akkor néztem, hoyg hogy kéne majd visszarakni a nyeregcsövet, kb. 5mm-el alacsonyabbra sikerült, szerencsére nem lett vészes, ill. ha komoylabb lett volna, nyilván megállok megcisnálni.
-
köszi az infókat. ha még februárban is megmarad a lelkesedés, akkor szerintem veszek egy bringát is
egy futócipőbe már beruháztam hétvégén, elég jónak tűnik. úszó cuccom meg szerencsére van, illetve azzal amúgy sincs gond, kis edzéssel ez a része megvan 30-32 perc környékén. a futásra kell magam rávenni valahogy, illetve felfejlődni a 0-ról.
-
válasz
concret_hp #60371 üzenetére
Jo leiras, koszi.
Par eszrevetel:
- nagyon sokat mentel konyoklon, ez nagyon jo -- ezek szerint a derekadat sikerult megerositeni rendesen.
- a bringan fajo combizmon lehet kicsit segiteni az ules dolesszogenek allitgatasaval, esetleg kiserletezz vele
- a neopren elsosorban egyebkent nem is a hideg miatt erdekes (bar amiatt is), hanem megemeli a fenekedet. Ha gyorsban uszol, akkor ez sokat szamit.
- az idoid alapjan valszeg futasban tudnal legtobbet javitani kovetkezo alkalomra -- az 50 p alatti uszashoz es a 3 ora koruli bringahoz meg fogsz tudni csinalni egy 1:50 koruli futast szerintem...Tenyleg gratula. Jovore remelem eljutunk egyutt a teljes tavra is
@bandus: privatban kerdeztel a bringarol, itt valaszolok: igazabol amatorkent nem kell atom bringa, a lenyeg, hogy kenyelmes legyen a merete. Foleg azert mondom ezt, mert a triatlonversenyeken altalaban sikon mesz, es nincs extrem erokifejtes, emiatt a bringa sulya es merevsege kevesebbet szamit, mint hegyi futamokon. Ami fontos, hogy legyen egy jo konyoklod es viszonylag sokat tudj rajta menni. konkret_hape ugye 75km-t ment -- en a legutobbi feltavumon kb. 60-at, es az nagyon nem mindegy, mert annyival kisebb a legellenallasod konyokolve. (En a sajat mereseim alapjan olyan +3 km/h-s atlagot tudok konyoklovel, az azert sulyos perceket jelent 90 km-en.)
> "plusz egy fél millát akkor bele kéne ölni"
Az a helyzet, hogy ez meglepo modon a legkevesebb. Az ido, amit beleraksz, sokkal tobb aldozat (egyebkent fel milla nem kell az indulashoz, 250k-bol el lehet indulni, es utana az megvan mar).
-
válasz
concret_hp #60379 üzenetére
elég jó a cucc
meghozta nekem is a lelkesedésem ez a sok jó eredmény. kár, hogy alapvetően nem vagyok egy kitartó típus, plusz egy fél millát akkor bele kéne ölni, hogy legyen jó felszerelésem edzeni, egy kempinggel nyilván nem érdemes ilyen versenynek nekivágni. de azért kíváncsi vagyok, hogy fel tudnék-e készülni.
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #60377 üzenetére
ha csak futásról van szó, alapvetően egyetértek, de nem mindig megoldható kimennia világ végére ésatöbbi. meghát akár hoyg is nézzük, csakcsak van mögötte gazdasági vállalkozás is. a világvégére kimennek X, a belvárosba meg 5-10X...
triatlonnál mondjuk jelentősen nehezebb összeszervezni, hogy mind3hoz megfelelő terep legyen (bár beszéltük, hogy ha fulltávra bővítenék, akkor egy Esztergom/Dobogókő kör beleférne
-
Integra
titán
válasz
gratula!
kukac:
öregem van nyakik benne sok-sok éve már a tájfutásban és a tájékozódási versenyben, imádja, most már ők is csinálnak pályákat hozzá, de inkább versenyezni szeret
én csak koca tájfutó vagyok a mezítlábas futás miatt, de ezt szeretem nagyon, nyílván itt nem is tudok így 20-30kmt- futni, de túrás tempóval már ez is megy
lehet valóban vitatkozni, hogy mi értelme a várost lezárni, hogy aszfalton fusson a nép, mikor nem arra lett megtervezve az ember, de ez pénz, így lehet csak eladni a sportágat.. -
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #60375 üzenetére
Én tájfutó voltam fiatal koromban.
AZ olyan egyszerű volt, nem kellett ennyire tervezni.
Kaptam egy térképet, azt' megindultam, megkerestem, mentem tovább. Ilyen 15 km-ek könnyen lecsúsztak, és az erdőben futottunk, friss levegőn, nem a városban, a betonon, valahonnan valahová, volt cél.Ehhez képest az ilyen városi futóversenyek kiábrándítóak a számomra, fuss a rakparton, majd gyere vissza a szembesávban...
-
válasz
jó kis beszámoló, rendesen meghozza az ember kedvét
milyen bringával tolod egyébként?
-
fokukac
nagyúr
válasz
soha nem értettem, hogymi vesz rá valakit erre. ez embertelen teljesítmény, le a kalappal.
Meg ez, hogy közben még tervezel és gondolkodsz is.. Nem tudom, ezt hogy lehet.Én évek óta nem futottam többet, mint 3 km, egyszerűen ennél több nem esik jól, meg utálok izzadni...
-
tbs
addikt
válasz
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #60365 üzenetére
szóval ez volt a 2. ilyen távú versenyem, több mint 1 órát javítottam az elsőhöz képest, de 1, ott a bringapálya sokkal nehezebb volt, 2, a futásra felfordult a gyomrom
edzésnaplóba ezeket írtam fel:
úszás 48:28
hát izé... 2 hete még nem győztük hűteni a lakást, most meg már nem volt olyan jó idő... gondolkodtam, hogy utolsó napokban veszek neoprént, de 1.-re versenyen kipróbálni nem tűnt feltétlen jó ötletnek, szóval anélkül nyomtam, végig mellben, az első 100 méteren a fejemet se tettem bele, olyan hideg votl a víz, de aztán a fordító után már egész jól ment, viszont az utolsó 2-300 méteren utolért az utánunk rajtoló hullám első nagyobb csoportja, az nem volt túl jó
a depóban 152 volt az átlagpulzusom (és ugye már akkor raktam fel a pulzusmérőt, mire kifutottam, felvettem a zsákot, megtöröltem magam picit) szóval jó eséllyel elég magas pulzussal úsztam végig.t1 08:55
bringa 03:08:33a bringa elején egyből kaptunk egy adag szembeszelet a rakparton + a pulzusom is elég nehezen ment le. a terv az volt, hogy 28-29 közti átlagot megyek, aztán ha nagyon érzem az erőt, majd a futáson még oda tudok lépni. a mozgásidőre 3:04:42-t ír a garmin, 1x megálltam slagolni + a felülés előtt közvetlenül nyomtam lap-et az is pár mp. a 2. kör jelentősen gyorsabb lett (a 3:04:42-t osztva kb. 1:35:30 az 1. kör) egyrészt a szél is csendesedett picit, másrészt nem egekben levő pulzussal kezdtem a kört, harmadszor pedig a várban picit bátrabban jöttem lefele, kevesebben is voltak már a pályán, meg ugye előtte 1.5 órával már elmentem ott. nem terveztem meg atom durván a frissítést, de egész jól sikerült, annyi volt a hiba, hogy az 1. kör végén a frissítőnél az előzetes tervek szerint vizes kulacsot akartam felvenni, de izosat sikerült, így a 3. frissítőnél izo helyett vizet vettem fel. kb. 75km-t mentem bekönyökölve, kb. a várba fel-le nem könyököve mentem, meg a frissítők előtt a táblától ill utána amíg elrendeztem a dolgokat, azon kívül csak ilyen 20-30 másodpercekre egyenesedtem ki, de a végén azért jól esett leszállni a bringáról. Kb. 70km-nél éreztem, hogy a jobb lábamon a belső vaskosizom jobban fárad a szokásosnál, bíztam benne, hoyg a futásnál nme lesz gond vele, szerencsére nem is lett. Valószínűleg abból eredhet, hogy a combhajlítóm nem volt teljesen jó állapotban és picit tán máshogy terheltem.
t2 07:43
futás 02:09:31Próbáltam nem erősen kezdeni, nehogy visszarúgjon, de így is 5:27 meg 5:34 km-el kezdtem, úgyhogy be is lassítottam szépen. igazából nem sok mindent tudok írni, a bringa vége felé számolgattam, hogy kb. 6:20as km-ket kell futni hogy meglegyen az 1 óra javítás Kaposvárhoz képest, de úgy voltam vele, hogy először meglátjuk hogy a fáradó izmaim mit szólnak ehhez
szerencsére nem éreztem vészesnek, úgyhogy próbáltam 6p körüli km-ket futni, ami kijött kb. úgy, hogy futottam 5:20 körül és a frissítőkön végig sétáltam. a harmadik kör végén kezdtem érezni, hogy mind2 kislábujjamon megint ki fog dörzsölődni a bőr, de főleg a balon, de akkor már úgy volt, hogy 7 perces km-kkel is emgvan az 1 óra javítás + a fordítónál észrevettem, hogy az órámon 300m-el kevesebb van mérve, mint a táblára kiírt táv (gondolom az alagútnál hibásan mér a gps) így úgy voltam vele, hogy annyira nem tud elkezdeni fájni, hogy ne tudjak még 1 kört menni úgy, hogy fele futás fele séta. még 1 kör viszont már nem esett volna jól így. végül az óra által mért legrosszabb 1km 6:58 lett. A frissítés itt is egész jól ment, azt leszámítva, hogy vagy az 1. vagy a 2. kör közepén a szivaccsal picit jobban összevizeztem a pólóm, mint kellett volna és a vége felé kezdett kényelmetlen lenni az átvizesedett póló a folyamatos szélben (mondjuk nyilván izzadtam is
)
-
válasz
Megvagy, szuper ido, gratula!
-
válasz
szerintem remek időt toltál, gratulálok
-
-
válasz
EQMontoya #60352 üzenetére
Nem tudom a részleteket, tippre a bringa olyan 2:20 körül, 35p úszás. 1:20 felmaraton. Abszolut hobbistak egyebkent, csak erosek (edzesterv: Minden ejjel mas kocsma, minden nap futás. Es ez nem vicc
)
En sajnos erre nem tudtam menni, pedig aki most 5:15-ot ment, az a nyáron 15 perccel vert meg, csak sokkal szarabb körülmények között (hullámzó Balaton, gaz bringaut). De hazahurcolaszni a bicot macerás, ha hazakoltozom, akkor menni fogok majd többre..Konkret: Hogy ment?
-
válasz
EQMontoya #60352 üzenetére
Azert egy ironman-en indulo profi versenyzot nem feltetlenul erdemes a te gimis teljesitmenyeddel osszehasonlitani...
a legjobbak eseten szerintem siman 4 perc koruli ezrekrol beszelhetunk. Uszasnal is mondjuk 15 perces km-t uszhatnak, biconal meg 35 feletti atlagra tippelnek.
A triatlonistainknak meg grat! Milyen idovel teljesitettetek most, vagy korabban?
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #60355 üzenetére
A nagy-Dunában kellett úszni, vagy a Lágymányosi öbölben?
Amúgy a biciklisek itt mentek a házunk előtt, gondoltam is rád.CSak aztán jött fenyőmiki, és bearanyozta a napom.
Kicsit le vagyok gyengülve, az elmúlt ~30 órát kvázi átaludtam...
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #60354 üzenetére
mondjuk a 18 fokos Dunába belefutni, neoprén nélkül meg
spúrkemény vagyok -
Winner_hun
félisten
Ezt a porszívós mizériát olvastam én is. Ez vajon _minden_ porszívóra vonatkozik? Ipariakat csak meghagyják...
-
EQMontoya
veterán
Ez milyen arányban jön ki? Nagyon gyorsnak tűnik, mert a 90km bringa három óra, a 21km futás pedig szintén kb. két óra, azt figyelembe véve, hogy 12 perces futáson tudtam csúcsidőmben 2500-3000 között, annál pedig nyilván lassabban futsz ekkora távot.
Fél óra alatt megvan a 2km úszás?Integra: 50k+-ért nem szeretnék porzsákos porszívót venni. Akkor inkább marad az 1400W-os régi AEG, porzsák abba is kell, szívni is szív úgy valahogy, és nem költök rá.
-
Integra
titán
válasz
EQMontoya #60331 üzenetére
szvsz attól, hogy 2200w van ráírva, még nem lesz a legek ura, hiába tűnik szám alapján annak. nem (csak) ez alapján vennék főleg porszívót. ha pedig picit többet rátudnál szánni (szerencsére tudsz), vegyél egy mielet, ég és föld a különbség, hangra, szívásra, megmunkálásra, minőségre, én az ilyen nagy kerekes borzalmakat meg eleve meg sem venném, a 3 db 360 fokban forgó kis görgős porszívókat nézd. ez saját tapasztalat és vélemény.
-
válasz
concret_hp #60348 üzenetére
Te meg emvy elindultatok vegul az ironmanen? Tetszett, amiket a versenyrol lattam, de a felmaraton lefutasat eselytelennek tartom a reszemrol.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp #60332 üzenetére
Video lejatszasra.
-
BlacKSouL
addikt
"Raadasul a pasik nagy baratja..." "hihetetlenül csendes ... és nagyon erősen tud szívni"
-
szőröscica
addikt
Na most gondold el, hogy a Green még a Tiednél is sokkal halkabb.
És annyira erősen szív, hogy szőnyegen vissza kell vennem a teljesítményből, hogy tudjam tolni.emvy: én is gondolkodtam rajta, de tetőtér-beépítéses lakást vettem, és lépcsőn nem tud közlekedni. Mindkét szintre venni egyet pedig azt hiszem, kimerítené a luxus fogalmát.
-
IRobot Roomba. Csak a baba megijedt tole multkor, amikor véletlenül bekapcsolta
-
tildy
nagyúr
válasz
szőröscica #60338 üzenetére
Ugye , hogy ugye. Nem veletlen ajanlgatom. Raadasul a pasik nagy baratja, egyszeruen annyira halk, hogy nem menekulnek el a lakasbol, ha be van kapcsolva.
Amugy csak a green valtozat 1000Watt, nekem is ultrasilencer van, de ez 1800W.
-
BlacKSouL
addikt
"Tartalomkódolási hiba
A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert érvénytelen vagy nem támogatott tömörítést használ.
Értesítse a webhely tulajdonosait erről a problémáról." -
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya #60331 üzenetére
Én hagytam magam rábeszélni a beszéd, izé, íráshibás macskától egy ilyenre, és nagyon nem bántam meg. Fantasztikus kis cucc. És van neki olyan verziója, ami megmarad a rendelet bevezetése után is, ha ez szempont.
p
-
EQMontoya
veterán
Ha már itt ez a remek EU rendelet, hát veszünk egy rendes porszívót, ameddig lehet.
Porzsák nélküli, minél erősebb és megbízhatóbb kellene. Van valakinek tippje? Egyelőre ezt a Boscht nézegettem. -
fokukac
nagyúr
Nem tudom, említettem-e már, hogy a ká anyját Mamutfenyő Miklósnak?
Idejön minden évben, és nagyon szeretjük, mert jó hangos, és még hamis is.
De most kb. 2 órája hangolnak. Rendkívül idegesítő...Amúgy epdig itthon fekszünk mindketten az asszonnyal, lázasan, nem tudom, valami infuenza-járvány van?
Elég durván ledöntött.Így még el sem tudunk menekülni miki elől...
-
lenox
veterán
Egy gpus ugy tunik nincs. Amd w8100 es w9100 azt gondolhatna az ember, hogy tudja, mert 4 illetve 6 dp 1.2 van rajtuk. De csak max 3 4k 60p-t tudnak. Tudnam, hogy minek akkor pl. a w9100-re 6 dp 1.2, ha ugyse tud 3-nal tobbet... F@sz kivan az amd-vel... Ja, mert ezt ugy tudjak, hogy ha a negyedik radugod, akkor bsod, elegansan.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #60315 üzenetére
-
concret_hp
addikt
válasz
-
lenox
veterán
Keresztkerdes: melyik vga tud 4x 4k displayportot 60p-vel?
-
FehérHolló
veterán
válasz
most olvastam tovább, ennyit erről a rendszerről és a fejéről.
remélem, sok bevétel lesz még itt gugli csíkból és egyéb bannerből, azt lesújt az ertéel.
-
válasz
Eh, el nem hiszed, de amikor az elozo hsz-t irtam pont az jutott eszembe, hogy elsz-e meg. Meg tudom erteni az erveid... Bar a regisztralt userek novekvo szamaval egyertelmu a szakmai higulas. Erre jon ra itt ez a tulbuzgo cenzura, hat volt mar kellemesebb a ph. Talan ha egyszer uj kormany lesz, akkor itt is visszaterhetnek a dolgok a regi kerekvagasba.
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #58169 üzenetére
Pahci jelenlétében aszonták nekem emailben, hogy a topic-szintű figyelmeztetés azokra is érvényes, akik esetleg nem olvasták azt az adott topicban.
Ezért személyre szabott figyelmeztetés nélkül is kivághatnak az erre vonatkozó "szabályaik" ellenére. Először figyelmeztetés, utána kitiltás, ugye?Köszi, nekem ennyi elég volt, nem nagyon jövök ide sem vissza.
A szakmai topicokban is rendkívül silány a színvonal, nincs miért amúgy sem.
Elektronikus levélben ptuh j ee "kuci" géméjl, vagy @ ravenoid punktum kom, akinek nagyon hiányzom.
Utóbbi csak addig, amíg a szakállas ember megtűr. -
Dylen
senior tag
iphone-ról samsungra költözés indul
kívánjatok szerencsét! -
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #60297 üzenetére
Raadasul "lopott" nevvel.
-
válasz
EQMontoya #60305 üzenetére
Aha, szoval a bolti vs. online arkulonbseg az erdekes elsosorban (online arak kozott nincs tul nagy kulonbseg US/EU tekinteteben, csak a szokasos). Erre szerintem nagyon egyszeruen az a valasz, hogy a bolti ovszervasarlaskor az emberek nagyon kevesse arerzekenyek, mert a tema erzekeny... nem sokan alldogalnak a boltban, hogy osszehasonlitsak a kotonarakat a szemkozti bolti arakkal, a legtobben csak bevagjak a kosarba, es kesz. Online sokkal egyszerubb arakat osszehasonlitani. Tehat a magyar bolti vs. US online arak kulonbsege tuti oriasi lesz.
Gondolom en.
Egyebkent egyem a jo dolgotokat, szazas csomagban gumit rendelni..
-
EQMontoya
veterán
Nem egészen, condomman.com-ról rendeltünk néhány százas tételben, és szürkeimportban kb. 50ft/db-ra jött ki. Azt pedig nem hiszem el, hogy az itthoni ár a tényleges piaci ár.
tope: ameddig van 20-30-40% különbség, mint mondjuk az autók árán, addig elhiszem, hogy a kedvezőbb amerikai adórendszer az oka. Amikor a különbség 250%, akkor nem, az gyanús. Abba a piaci résbe betört volna valaki, ha legálisan lehetne.
-
EQMontoya
veterán
Ma arról beszélgettünk, hogy vajon miért kerül itthon annyiba a koton, mint amennyibe. USAból rendelve a szürkeimport bőven 100Ft alatt van, haszonnal, boltban pedig ugye 200-300Ft/db, még nagyobb kiszerelésben is.
Ez pedig brutál különbség, és nem értem, miért. Gondolom, valami adó vagy vám lesz a ludas, de akkor is fura... Ha valaki tud valamit, érdekelne, önmagában a piac nem indokolja.
-
concret_hp
addikt
emberi hülyeség level 99 [link] elektoromos kerékpárral nevezni ironmanre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest